Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.



Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.
Βαρώνος Ρότσιλντ, 1840-1915, Βρετανός τραπεζίτης
Με όλους τους τρόπους μας σπρώχνουν σε αιματοκύλισμα, ακόμα και συμμέτοχους στους βομβαρδισμούς της Ισλαμικής Λιβύης μας βάλανε (ώστε να εξωθήσουν σε δεδομένη στιγμή όλους τους ισλαμιστές λάθρο εναντίον μας).
Ακόμα και η.....

Έγινε Ομιλία στη Θήβα για τον Codex Alimentarius.

Ομιλία για τον Κώδικα ALIMENTARIOUS στην Θήβα
(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ).

Η εφιαλτική πραγματικότητα πίσω από το παγκόσμιο εμπόριο.
Ν. Κατσαρός: Η εφαρμογή του θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή»
Θα μας μεταλλάξουν, θα ....

Κώδικα ALIMENTARIOUS 2: Το απόλυτο μέσο αποπληθυσμού !

Codex Alimentarius:

Το απόλυτο διατροφικό μέσο μαζικής εξόντωσης ; Η σύγχρονη παγκόσμια κοινωνική μαγεία (μαγγανεία);

Codex Alimentarius: 

Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί στους ισχυρούς παγκόσμιους οργανισμούς να «ομογενοποιήσουν» τον κόσμο μέσω του νέου Κώδικα Διατροφής…

Κώδικα ALIMENTARIOUS 1

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ
Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές θα είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες θα χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη.
Συγκεκριμένα η δοσολογία θα περιορίζεται μονό στο 15% της συνιστώμενης ποσότητας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ alimentarius

Η ιστορία του κώδικα alimentarius αρχίζει το 1893 στην Αυστροουγγαρία. Αιτία ήταν τα προβληματα που είχαν προκύψει κατά την εκδίκαση υποθέσεων για θέματα διατροφής και τροφίμων τα οποία έκαναν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξει ένας κοινός κανονισμός. Ο κανονισμός αυτός, εφαρμόστηκε επιτυχώς έως το 1918, όταν διαλύθηκε η Αυστροουγγαρία.

Τι είναι ο Κώδικας ALIMENTARIOUS;

Από σήμερα θα κάνουμε μία ανάλυση σιγά σιγά στον περίφημο Κώδικα ALIMENTARIOUS τι είναι από πότε υπάρχει ποιές οι επιπτώσεις του γιατί θέλουν να μας τον επιβάλλουν.
Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία ωραία και πλήρη ανάλυση σ ένα γεγονός που είναι έξω από την πόρτα μας και απείλεί όλους μας.

Ποιοι νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες; Αποκαλύψεις βόμβα! (βίντεο)

Πραγματικό… “ δελτίο θυέλλης”!!

Κάτοικος της περιοχής όπου έγινε το άγριο φονικό του άτυχου Μανώλη Καντάρη καταγγέλλει απίστευτα πράγματα για γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους και βουλευτές…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:.........

ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΑ BLOGS ΤΕΛΕΙΩΣΕ!


Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ΕΜΕΤΙΚΗΣ,ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των τσοντοκάναλων,με πρωταγωνιστές κάποιους γελοίους του "Άλφα":

Λόγω του προβλήματος με τη Google,ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ φιμώθηκαν για πολλές ώρες,με αποτέλεσμα τα ξερατά της "ενημέρωσης" να διασπείρουν παντού την....

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ? αυτήν δεν υπάρχουν όρια.
(Μπιλ Γκέιτς)

Η Ελληνική και η Κινέζικη… είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....
στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.
(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Ίμια στήνει πάλι η Χουριέτ


Καινούργιο σκηνικό Ιμίων επιχειρούν, όπως φαίνεται, να στήσουν οι γείτονες μας (πάντα δια της....
Χουριέτ).
Μετά τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Ναμικ Κεμάλ Ζεϊμπέκ ότι «Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι βρίσκονται υπό την κατοχή της Ελλάδος», αλλά και τη σιωπή του «κουμπάρου» και «αδελφού» Ερντογάν, η εφημερίδα Χουριέτ που συμμετείχε ενεργά στο θέατρο των Ιμίων, ανακάλυψε την εκκλησία που έφτιαξαν οι Έλληνες σε ένα από τα νησιά!

Σομαλός επιτέθηκε με μαχαίρι σε Έλληνα στο Γαλάτσι… (video)

Χθες στην εμποροπανήγυρη της Αγ.Γλυκερίας στον δήμο Γαλατσίου ομάδα Σομαλώς επιτέθηκε σε Έλληνα με μαχαίρι… Αμέσως παρενέβησαν οι Μικροπωλητές και τον αφόπλισαν ενώ στο σημείο έφθασε επιτόπου και η ΕΛΑΣ και τους συνέλαβε… Ο άτυχος Έλληνας πήγε στο νοσοκομείο με μικρό τραύμα στο....
χέρι του…

H αρχαία ελληνική γλώσσα κατακτά την Ευρωπαϊκή Ένωση

Είναι γνωστό πως το 2001 ήταν «Ευρωπαϊκό έτος γλωσσών» για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Αφορμή δόθηκε, όταν Βάσκοι Ευρωβουλευτές πρότειναν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την καθιέρωση της ελληνικής γλώσσας ως επίσημης γλώσσας της Ε.Ε.

Η πρωτοβουλία των...
Βάσκων ευρωβουλευτών ξάφνιασε. Την ώρα που στην Ελλάδα πολλοί ανησυχούν για το μέλλον της γλώσσας στην πολυεθνική και πολυγλωσσική Ευρώπη, δύο ξένοι ζήτησαν να γίνουν τα Ελληνικά επικοινωνιακό εργαλείο ολόκληρης σχεδόν της Γηραιάς Ηπείρου.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η σημαία της «Ανεξάρτητης Κρήτης» έξω από το Πολεμικό Μουσείο!

Ας μας εξηγήσει κάποιος από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης γιατί έξω από το Πολεμικό Μουσείο στο Ναύπλιο (αποτελεί Παράρτημα – το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα – του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας) κυματίζει η σημαία της…
Ανεξάρτητης Κρήτης!
Συμβαίνει κάτι που δεν μας το λένε ή απλώς τρελαθήκαμε τελείως;

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ζάππειο 2 : Επανεκκίνηση.?????????????

 

Είναι ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ?
Ο καθένας ας κρίνει!!!!!

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΓΝΩΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ...



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

Αυτά είναι τα ονόματα των συνταξιούχων υπουργών και βουλευτών που διεκδικούν τα αναδρομικά ! ! !

Αργά η γρήγορα θα σας βγάζαμε στη φόρα ! ! ! 

Με υπευθυνότητα η κυβέρνηση να δώσει τον κατάλογο με τα ονόματα των συνταξιούχων υπουργών και βουλευτών που διεκδικούν τα αναδρομικά.
 Εμείς θα δημοσιεύουμε με σιγουριά, σταγόνα- σταγόνα και κατά περιφέρεια, αρχίζοντας πρώτα από τους συνταξιούχους υπουργούς. Για την περιφέρεια Πελοποννήσου από το νομό Κορινθίας διεκδικούν τα αναδρομικά οι συνταξιούχοι υπουργοί Ποτάκης και Παπαληγούρας. Από Αρκαδία οι Ματζάρης και....
 Καλτεζιώτης. Απο Μεσσηνία οι Α. Καλαντζάκος, Θ. Φιλιππόπουλος, Δ. Κουλουριάνος και Πιερωτής. Από Ηλειία οι Γ. Ζαφειρόπουλος και Δ. Γεωργακόπουλος. Από Αχαϊα οι Σ. Σπηλιωτόπουλος και Μπεκίρης. Από Λακωνία ο Σταθόπουλος και ο Π. Σκανδαλάκης .

Και έχει συνέχεια......

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αθήνα, 11 Μαίου 2011. Αυτά που δεν έδειξαν

Ένας πολύ σοβαρά τραυματισμένος από κτυπήματα των ΜΑΤ..
Τι κρίμα οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν αποποιηθεί από καιρού τα κύρια καθηκοντά τους, που είναι η προστασία των πολιτών, και επιδίδονται μετά μανίας σε....
κτυπήματ

Ποιος είναι ο Jeffrey Mineiko – Papandreou!!!

Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α। Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

Καταγωγή
Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον
Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Το όνομα του
Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko – Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)
Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου “ Του μιλάνε τα.......
κύματα…

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η Δημοκρατία των ΜΜΕ και των Δημοσιογράφων είναι εδώ ! ! !


Αυτό το ιστολόγιο
Αυτό το ιστολόγιο

Aρνήθηκε o ALPHA να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις συγκεντρωμένων ....

Θυμάμαι την τελευταία εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την MARFIN στην οποία είχε καλέσει ολο το σινάφι του και επαναλάμβαναν συνεχώς απαξιωτικά το σύνθημα των Ελλήνων εναντίων τους το "Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι" ... Μήπως, λέω, Μήπως έχετε να πείτε τώρα κάτι κ. Θεοδωράκη ???
Πιστεύετε στα σοβαρά ότι άδικα σας λένε αλήτες και ρουφιάνους ???

Μέρα Μαγιού το 1956

Μέρα Μαγιού το 1956 0 Μιχαήλ Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου κρεμάστηκαν απο τους Αγγλους , επιγόνους του Διαφωτισμού, γιατί ήθελαν λέει:
Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφωσύνη.....
Τα ελληνόπουλα δεν ξέρουν μόνο πως πρέπει να ζουν.

Ελληνα το αύριο θα έρθει, μόνο...

Τρέμω στην ιδέα πως για πολλά χρόνια η γενιά μου και ίσως και η επόμενη γενιά απο τη δική μου, θα έχει τα μάτια καρφωμένα στο χώμα.
Ετσι μάθαμε να πορευόμαστε δεκαετίες τώρα.
Επαναπαυθήκαμε στις δάφνες των προηγούμενων. Είχαν κατακτήσει νομίζαμε την ελευθερία.
Είχαμε κεκτημένα και ....

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων και Νέων Πατριωτών στην πλατεία Βικτωρίας

Εκατοντάδες κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας και μαζί τους πολλοί Εθνικιστές, έχουν συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή στην πλατεία Βικτωρίας, για να διαμαρτυρηθούν για τη φρικτή δολοφονία του 44χρονου συμπατριώτη μας. Δυναμικά συνθήματα με βασικότερο το “Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα” δονούν την ατμόσφαιρα. Κλιμάκιο συναγωνιστών έχει μεταβεί στο σημείο και ο....

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ

Παπουτσής: «Μειώνεται η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας»...

Την ώρα που η αποτρόπαια δολοφονία του 44χρονου άνδρα από αγνώστους έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει στη Βουλή ότι η εγκληματικότητα στην Αθήνα έχει μειωθεί!
Σχολιο:
Αν εχετε πεσει στα πατωματα και κτυπατε το κεφαλι σας σηκωθειτε,ειναι παραλογο να κανουμε κακο στον εαυτο μας επειδη ο.....

ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΊΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ

Οπλίζονται οι Αθηναίοι για τους λαθρομετανάστες!
 Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι .....

Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα για μία κάμερα


Επιτέλους, πότε θα αντιδράσουμε στους εγκληματίες εισβολείς;;;;
Άγρια δολοφονία 44χρονου Έλληνα από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας
Αθήνα
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας 44χρονος άνδρας στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, λίγα μέτρα από...
την πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κατευθυνόταν σε πάρκινγκ όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο, έχοντας μαζί του μια βιντεοκάμερα.

Bob Chapman:"Ο Ελληνικος λαος πρεπει να εξεγερθει"

Δείτε το βίντεο θα καταλάβετε πολλά

Επιστολή Χάρυ Κλύν, προς Κον Κάρολον Παπούλια

"Κύριε Παπούλια, σας προσφωνώ με το όνομά σας και όχι με τον τίτλο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί, δυστυχώς, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι το αξίωμα του Προέδρου, σας πέφτει μάλλον, βαρύ!
Και σας ερωτώ, Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε ή δεν έχουμε;
Τίθεται υπό αμφισβήτηση η εθνική μας κυριαρχία;
Όταν μέσα στην ίδια μας τη χώρα «άλλοι», πέραν του Ελληνικού λαού, είναι εκείνοι που.....

Κ Ο Ι Ν Η Λ Ο Γ Ι Κ Η

Μια νεκρολογία που δημοσιεύτηκε στους Times του Λονδίνου.  Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τη δημοσίευση αυτή.  Ωστόσο εκείνο που έχει σημασία δεν είναι η δημοσίευση ή όχι τής νεκρολογίας αυτής αλλά τούτο το περιεχόμενό της και μόνο.
Σήμερα πενθούμε το θάνατο μιας αγαπημένης παλιάς φίλης, τής Κοινής Λογικής, η οποία μας συντρόφευε για πολλά χρόνια. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την ηλικία της αφού το μητρώο γέννησής της έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό σε γραφειοκρατικές διατυπώσεις. 
Θα τη θυμόμαστε ως κάποια που μας δίδαξε πολύτιμα μαθήματα όπως αυτά:
- Έχε την κοινή λογική να προστατεύεσαι. 
 -Το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι.
 -Η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη, και...

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Θα μείνετε στην ιστορία ως επιδρομείς και λεηλάτες της ίδιας σας της χώρας

Το όνομά σας για τις επόμενες γενιές θα είναι συνώνυμο της πολιτικής αναλγησίας, του ψεύδους, της πολιτικής απάτης και της προδοσίας.
Στο στόμα σας έβγαλε ρίζες το ψέμα και η πολιτική απάτη… Φτάσατε στο σημείο να περιφέρετε, ως ....
πολιτικά ράκη, τους ...
απεχθείς εαυτούς σας σε παρασυναγωγές και μυστικές συνάξεις παζαρεύοντας κι το μέλλον ενός περήφανου λαού…
 
 
 
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ!!!!!

Μία άλλη άποψη για τον Λαζόπουλο

ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΙΛΟΤΩΝ

ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί ! ! !

Λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός...Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια.

Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...
Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και.....

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Λύσεις υπάρχουν ...τόλμη δεν υπάρχει !!


Επειδή οι Ελβετικές τράπεζες δε μπορούν να καταδώσουν ονόματα που κατέχουν λογαριασμούς ταμιευτηρίου....... σε καμία χώρα.....
πήγε η Αμερική και είπε...πόσα χρήματα έχετε στις τράπεζές σας από δικούς μας λογαριασμούς ???
Απαντά η Ελβετία ... 1 τρίς.....
Λέει η Αμερική δώσε μου ονόματα.....
απαντά η Ελβετία δε σου δίνω γιατί θα......
μαθευτεί και θα καταρρεύσω.....
Ωραία ..δώσε μου τότε 100 δίς και είμαστε εντάξει......και τα πήρε η Αμερική !!!
Τώρα το ίδιο κάνει η Αγγλία........
Εμείς που ξέρουμε ,μας το είπαν, ότι έχουμε 600 δίς........
γιατί δε πάει κανένας από (κυβερνόντες , αντιπολίτευση και λοιπά κόμματα) ...
να τα πάρει με το τσαμπουκά αυτά τα λεφτά παρα μας βάζει φόρους και αυξήσεις σε ότι ΔΕΚΟ υπάρχει ....εεεεε???
Αυτά που σας αναφέρω γίνανε..... δε χωράνε διάψευση....