Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΤΣΕ- περί ελλήνων

Ισλαμοφασίστες αποκεφάλισαν αγόρι στην Συρία… Ήταν “άπιστος”...


Ένα ακόμη νέο παιδί κατατάσσεται στη χορεία των μαρτύρων καθώς αποκεφαλίστηκε με το συνηθισμένο απάνθρωπο τρόπο από ισλαμοφασίστες στη Ντέρι Εζόρ της Συρίας. 

Μάλιστα οι χασάπηδες επιχαίρουν κρατώντας χαμογελαστοί το κεφάλι του παιδιού που ήταν "άπιστο".

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Άγαλμα του Χριστού εγκατέστησαν οι ορθόδοξοι στη Συρία

Άγαλμα του Χριστού στην κορυφή του όρους των Χερουβείμ κοντά στην πόλη Σεϊντνάγια της Συρίας (27 χλμ από τη Δαμασκό), εγκατέστησαν απεσταλμένοι των ορθόδοξων εκκλησιών της Ρωσίας και της Ελληνορθόδοξης Αντιόχειας.

Οι συμβουλές... Παπανδρέου στις ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!


ΒΙΝΤΕΟ-Οι συμβουλές... Παπανδρέου στις ΗΠΑ
Οι συμβουλές... Παπανδρέου στις ΗΠΑ
Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο Bloomberg συμβούλεψε την αμερικανική κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα για το δημοσιονομικό πρόβλημα

Χαμός Στη Βουλή Με Ανταρσία Γαλάζιων Βουλευτών!

vouli Χαμός στη Βουλή με ανταρσία γαλάζιων βουλευτών!

Αποσύρουν την υπογραφή τους από τροπολογία.
Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στη Βουλή καθώς αρκετοί νεοδημοκράτες βουλευτές σπεύδουν στην διεύθυνση νομοθετικού έργου της Βουλής για να αποσύρουν την υπογραφή τους από τροπολογία που απέπνεε οσμή διαπλοκής και φωτογραφικές επιδοτήσεις.

Η ΝΔ δίνει ψήφο στους λαθρομετανάστες! Nα τον χαίρεστε!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Διαψεύδει ο Κώστας Λαλιώτης ότι αναλαμβάνει το Μουσείο Γουλανδρή


Απάντηση στο δημοσίευμα του "Τύπου Κηφισιάς" και του διαδικτυακού μας τόπου typoskifisias.gr για την ανάληψη της προεδρίας του Μουσείου Γουλανδρή από τον Κώστα Λαλιώτη, έστειλε ο Αρκάς πολιτικός. Στην απάντησή του ο κ. Λαλιώτης αναφέρει:



"Προς την εφημερίδα
«Τύπος Κηφισιάς»

Αγαπητή κα Καραχάλιου,

"ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ" Το Ισραήλ θεωρεί ‘τελειωμένους' τους ισλαμιστές στη Συρία


Είναι απίστευτο πως μέσα σε δύο μήνες αλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα στη Συρία, ώστε όλοι να έχουν ξεγράψει τους ισλαμιστές αντάρτες και να μην θέλουν να έχουν καμμία σύνδεση με αυτούς....

«Ντρέπομαι γιατί ήμουν Νεοδημοκράτης


Γράφει ο Ν.Παπαδόπουλος* 
Αντώνη Σαμαρά και λοιποί βολεμένοι πρώην συνιδεάτες μου. Αποχωρώ από το μαντρί του κόμματος ντροπιασμένος, θυμωμένος και εξαπατημένος...
Ντρέπομαι γιατί υπηρέτησα ως στέλεχος μία παράταξη που συνεχίζει το καταστροφικό έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων!!
Θυμώνω γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να πεισθεί για τον δήθεν πατριωτισμό του Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών του κόμματος
Εξαπατήθηκα όπως και οι εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που δεν αντιλήφθησαν ότι οι κεφαλές του κόμματος είναι τμήμα μιας ενδοτικής συντεχνίας!
Η εικόνα που είχα ενός κόμματος, με αρχηγό και βουλευτές με σθένος, οι οποίοι θα έσωζαν την χώρα και θα ανακούφιζαν τους πολίτες, έχει παραμορφωθεί σε γκροτέσκικο εφιάλτη, από τις πράξεις τα ψέματα, και την οσφυοκαμψία τους απέναντι στους δανειστές!!
Η συμπόρευση με το ΠαΣοΚ, προσβάλει την νοημοσύνη μου, αφού συνωμοτήσατε με τον φταίχτη και τον σερβίρετε ως σωτήρα!!!
Γίνατε ίδιοι!!!
Παραδίδετε την χώρα αμαχητί υποκύπτοντας σε εκβιασμούς συμφερόντων τα οποία είχατε «εξυπηρετήσει» στο παρελθόν!
Με θλίψη διαπιστώνω ότι οι Γερμανοί και αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτούς δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα!
Άφησαν πίσω Γερμανοτσολιάδες οι οποίοι σήμερα έριξαν τα προσωπεία και αποτελούν πλέον μια χρυσοπληρωμένη αριστοκρατία, η οποία νομοθετεί προς όφελός των ιδίων και των συνεταίρων τους και εναντίον των Ελλήνων!
Καταστρέψατε την Ελληνική Οικονομία και διαλύετε το κράτος για να σώσετε άλλες χώρες και άλλα οικονομικά συμφέροντα!
Αποδειχθήκατε τουλάχιστον δεινοί ψεύτες αλλά και στυγνοί υπηρέτες συμφερόντων τα οποία ορέγονται την χώρα και τον πλούτο της!! Ορέγονται την εξαφάνιση των Ελλήνων!
Προστατεύετε τους μεγαλο-οφειλέτες, για λόγους που πλέον είναι γνωστοί σε όλους και οδηγείτε τους μικρομεσαίους στην φτώχεια!
Έχετε δημιουργήσει γύρω σας μία χρυσοπληρωμένη αυλή την οποία εξακολουθείτε και αμείβετε πλουσιοπάροχα από το υστέρημα των πολιτών, με την ανοχή των δανειστών
Έχετε κάμψει την Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους, κάνοντας άλλες εποχές να φαντάζουν παράδεισος εμπρός στην σημερινή πραγματικότητα!
Ερωτηματικά μου δημιουργεί και η δολοφονία του άτυχου Φύσσα, ή οποία ήλθε σε μία πολύ βολική στιγμή για την συγκυβέρνηση!
Δεν ξέρω τελικά ποια είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην χώρα…
Όσοι ωθούν Έλληνες στην αυτοκτονία είναι κατά την εκτίμησή μου ηθικοί αυτουργοί δολοφονιών!
Επιβεβαιώνετε όλα όσα σας καταλογίζουν τροποποιώντας στον Ποινικό Κώδικα τα άρθρα 134 (εσχάτη προδοσία), 138 (επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας), 139 (προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας), 148 (διακεκριμένη κατασκοπεία) και του άρθρου 298 (περί καταχραστών δημοσίου χρήματος)!
Αποχωρώ από το μαντρί της Ν.Δ. αηδιασμένος από την οσφυοκαμψία των βουλευτών οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνον για την καλοπέρασή τους, αδιαφορώντας για τα δεινά που προκαλούν στην χώρα και στους πολίτες ψηφίζοντας ως κοπάδι, ελαφρά την καρδία και με τσέπη που κουδουνίζει!
Ντρέπομαι κύριοι, να κοιτάξω κατάματα τα παιδιά μου και αυτούς που δεν ψήφισαν τα φιλομνημονιακά κόμματα!
Ντρέπομαι γιατί υποθήκευσα και το δικό τους μέλλον, γιατί επέτρεψα να με εξαπατήσετε με τον δήθεν πατριωτισμό σας και έτσι συνέβαλα στη υποδούλωση του δικό τους μέλλοντος και του μέλλοντος των γενεών που θα έλθουν! 
Δεν σας ζητώ να αισθανθείτε αιδώ, γιατί σας βρίσκω λειψούς σε αξιοπρέπεια ή ευθιξία.
Πρώτιστη επιθυμία μου είναι να απαλλαγούμε από εσάς το συντομότερο, για να γλυτώσει η χώρα και οι πολίτες!! 
*πρώην φανατικός Νεοδημοκράτης

Nίκος Χαρδαλιάς: "Πασιφανής η υπαιτιότητα του Πρωτέα"!


hardaliasΜε προσωπική του παρέμβαση αποκλειστικά στο γκρουπ του WePlayBall στο facebook ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε στην τοποθέτηση του προέδρου του Πρωτέα Βούλας, Χρήστου Βασιλειάδη σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα.

Οι Δοσίλογοι της κατοχής: Ο Γ. Σημίτης και οι «Οι Καπάτσοι»

Οι Καπάτσοι

Στις 12 Οκτωβρίου 1944 ήταν η ημέρα που άρχισαν να αποχωρούν τα γερμανικά στρατεύματα από την Αθήνα. Ο λαός της Αθήνας, υπό τον χαρμόσυνο ήχο των καμπάνων των εκκλησιών ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας την ελευθερία του. Την ίδια ημέρα η εφημερίδα «Ριζοσπαστική Ηχώ» είχε ένα άρθρο μετίτλο «Οι Καπάτσοι». Το άρθρο αναφέρονταν στον Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Παγκόσμια Τράπεζα: Καταστροφικές οι συνέπειες τυχόν ασυμφωνίας στις ΗΠΑ

REUTERS/UESLEI MARCELINO
Για τους κινδύνους στη διεθνή οικονομία από ενδεχόμενη ασυμφωνία στις ΗΠΑ για το χρέος και τον προϋπολογισμό προειδοποιεί ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Γιονγκ Κιμ.

ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε η μαρμάρινη πλάκα που στήθηκε από το Δήμο Θεσσαλονίκης στοκέντρο του πάρκου Δυρραχίου – Αλβανίας, στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αναγεννήσεως. Οι δράστες έβαψαν με σπρέι το μπροστινό μέρος της πλάκας

Έδωσαν 600.000 ευρώ σε ΜΚΟ για να... μετράει τις αυτοκτονίες των Ελλήνων

Το μνημόνιο γίνεται θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Κάθε μέρα τουλάχιστον ένας άνθρωπος αυτοκτονεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αδυναμίας να θρέψει την οικογένεια του. Και η κυβέρνηση απαντά στη θλιβερή αυτή κατάσταση επιδοτώντας ΜΚΟ για να καταγράφουν τους τραγικούς αριθμούς γραμμένους με αίμα στη «μαύρη» μακριά λίστα.
Ένας ακόμη άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Πρόκειται για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, πατέρα τριών παιδιών. Κρεμάστηκε από μία ελιά, 100 μέτρα από το σπίτι του. Τον βρήκαν τα ίδια του τα παιδιά.
Ο ένας μάλιστα γιος του είχε πάρει άδεια από το Στρατό όπου υπηρετεί για να επισκεφθεί την οικογένεια του. Αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό.

Τσελέντης: Φοβάμαι μετατόπιση της σεισμικής ενέργειας, από Ρόδο έως Κεφαλονιά…

Ο Τσελέντης πιστεύει πως το 6,3 ήταν ο κύριος σεισμός στην Κρήτη αλλά όπως είπε στο STAR αυτό που φοβάται είναι η…

"Φωτιά" έβαλε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η αίτηση άρσης ασυλίας του Γ.Παπανδρέου

Πολιτικά "αγχωμένη" εμφανίζεται η κυβέρνηση από την αίτηση άρσης ασυλίας που εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο, του πρώην πρωθυπουργού του Γ.Παπανδρέου.
Τα πολιτικά περιθώρια να μην γίνει δεκτή η αίτηση άρσης ασυλίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του πολιτικου΄κόστους που θα είχε μια τέτοια κίνηση. Δηλαδή "με τι μούτρα" θα τολμήσουν να απορρίψουν την άιτηση άρσης της ασυλίας του για τα μέλη του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή προχωρούν σε άρσεις ασυλιών με συνοπτικές διαδικασίες για "ψύλλου πήδημα".

Την Τρίτη η νέα προσπάθεια της Κυβέρνησης να χτίσει το τζαμί


 Ραντεβού έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας όπου θα πραγματοποιηθεί η νέα προσπάθεια δημοπράτησης του έργου της κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, δίνουν για την Τρίτη το πρωί, τα μέλη της «Δράσης ανεξαρτήτων πολιτών, κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού».

Προσπάθησαν να υψώσουν σημαία του Π. Μελά στον Λευκό Πύργο και τους σταμάτησε η αστυνομία(BINTEO)



Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα κάτοικοι της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να
υψώσουν σημαία του Πάυλου Μελά στον Λευκό Πύργο. Δυνάμεις της αστυνομίας ωστόσο τους απέτρεψαν και δεν τους άφησαν να συνεχίσουν την ενέργεια αυτή.

Παύλος Μελάς: Σαν σήμερα το 1904 έπεσε στον αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονία

Στη μάχη στη Στάτιστα

Αποτέλεσε υπόδειγμα γενναιότητας και αυταπάρνησης για την απελευθέρωση της πατρίδας στην ελληνική ιστορία

«Βούλγαρος να μη μείνει». Αυτή ήταν η τελευταία φράση του Παύλου Μελά, λίγο πριν ξεψυχήσει στις 13 Οκτωβρίου του 1904, θανάσιμα τραυματισμένος στη μάχη που δόθηκε στη Στάτιστα με Τουρκικό απόσπασμα 150 ανδρών ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς.