Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: “Η ΦΕΥΓΕΙΣ, Η ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤ Η ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ”

Image


Το έγγραφο 1782/19 Αυγούστου 2009 της Ε.Υ.Π., που αναφέρεται στο περιοδικό Επίκαιρα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που από τότε ακόμη σας είχαμε δώσει, για προσπάθεια των παγκόσμιων επικυρίαρχων για αποπομπή του Καραμανλή και οικονομική εξαθλίωση του πληθυσμού της Ελλάδος.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το brazilian μαγιό της και τρέλανε κόσμο!

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σοβαρή εξέλιξη: Οι Κούρδοι της Συρίας κηρύσσουν την αυτονομία τους

Οι Κούρδοι της Συρίας πήραν μια απόφαση που είναι προφανές ότι θα οδηγήσει στην ανατροπή των ισορροπιών στην περιοχή. Με βάση την απόφαση αυτή έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακήρυξη της αυτονομίας του Δυτικού Κουρδιστάν!.

LIDL: Προκαλούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

LIDL: Προκαλούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΦΠΑ στην παραμεθόριο είναι μειωμένος για ευνόητους λόγους. Κυρίως όμως είναι μία “παροχή” του άθλιου κρατιδίου στους ακρίτες ώστε να υπάρχει μία ανταγωνιστικότητα στις 
τιμές.

Ποιοι και πόσα δίνουν για την εξαγορά 6-7 βουλευτών ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση πριν τις 18 Ιουλίου!

Συναγερμός έχει σημάνει σε Μαξίμου και Ιπποκράτουςκαθώς υπάρχουν πληροφορίες πως τα συμφέροντα ετοιμάζονται να εξαγοράσουν 6-7 βουλευτές και να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά καταψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο!
Η αξία της συγκεκριμένης εξαγοράς κυμαίνεται από 150.000 έως 300.000 ευρώ η κάθε αρνητική ψήλος. Παλαιότερα η ταρίφα ήταν πιο ακριβή αλλά με την κρίση έχουν πέσει οι τιμές!

Ακούστε το τώρα τουλάχιστον


Πέσιμο blog

Να ζητήσουμε συγνώμη που το blog ήταν πεσμένο για 3 μέρες αλλά δεν οφείλεται σ εμάς αλλά κατά την google σ επίθεση. Αυτή η λεγόμενη επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται ότι το blog δεν υπήρχε και είχε διαγραφεί. Μ επικοινωνία που είχαμε με την google μας αναφέρθηκε η επίθεση και επανήρθε το blog με τη μόνη διαφορά να μην υπάρχει το video μονόλογος του Κούρκουλου όπου θα είναι και το επόμενο θέμα μας. Αν ξαναπέσει από επίθεση θα ξαναπροσπαθήσουμε
Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και όσο για εσάς που ενοχλείστε κουράγιο θα πέσετε
εμείς θα μιλάμε θα κρίνουμε και θα ελέγχουμε και πλέον πιστέψτε μας με πολύ περισσότερες γνώσεις