Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία; - Παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα

H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...

O Hitler μαθαίνει για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Spot

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

"Βούλιαξαν" οι Σέρρες με την συγκέντρωση του Σαμαρά!

Στην "μπλέ" Μακεδονία κανείς ΘΑ περίμενε οτι θα γεμίζανε τουλάχιστον το μικρό γήπεδο των Σερρών όταν μάλιστα όπου πάει ο Σαμαράς τον ακολουθούν 5 πούλμαν με μισθοφόρους οπάδούς.
Δείτε τι πραγματικά έγινε στις Σέρρες:

Χαμός και στη "καταπράσινη" Πάτρα με την συγκέντρωση του Βενιζέλου!

Όσο μας δουλεύουν αυτοί, άλλο τόσο θα τους ειρωνευόμαστε εμείς. Δείτε τι πραγματικά έγινε και στο προπύργιο του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρεισμού αυτό της "καταπράσινης" Αχαϊας και της Πάτρας:

Είχε δεν είχε 300-400 άτομα εκ των οποίων πολλοί ήρθαν με πούλμαν απο γύρω περιοχές αλλά και την Αθήνα!

Αναλυτική Δημοσκόπηση για όλη την ΑΤΤΙΚΗ...από το makeleio.gr

gallopΤην πρώτη ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρη την Αττική έχει στη διάθεση του το makeleio...

Ο Πάνος Καμμένος στην Καλαμάτα (pics + video)

Ο Πάνος Καμμένος στην Μεσσηνία

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ ΕΔEIΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ!

Ποιος Κωτιόπουλος και γαλάζια άλογα. Σήμερα στην ομιλία του ο Σαμαράς έδειξε ποιον στηρίζει στην Μεσσηνία. Πίσω του ακριβώς ο Χρυσομμάλης (Κλικ). Τυχαίο; Καθόλου. Όλα τα κανάλια τον έπαιζαν. Αυτός είναι τελικά ο εκλεκτός του Αντώνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Πολύ έξυπνο αυτό...

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Σκληρή απάντηση στη Συγγρού


''Εμείς εν κρυπτώ ή παρασκηνιακές συμφωνίες δεν κάνουμε'', ανέφεραν σε ανακοίνωση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα σενάρια "συγκυβέρνησης" με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Ο καλός μαθητής της τρόικας"

Πρώτη καταχώρηση: 25/04/2012
19:50Πολιτική
Άμεση ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου στον Πάνο Καμμένο. Χαρακτηρίζουν μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργού "καλό μαθητή της τρόϊκας".

"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,στις μακροσκελείς δηλώσεις πανικού του εντολοδόχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου,του απαντούν ως εξής:
Αφού εξαντλήθηκαν οι λασπολόγοι, οι υπόνομοι και οι πλαστογράφοι, εκλήθη επειγόντως ο καλός μαθητής της τρόϊκας και συμφοιτητής των συγκυβερνούντων Γιώργος Παπανδρέου. Τον καλωσορίζουμε και πάλι.
Σε ό, τι αφορά τα υπόλοιπα περί Πούτιν, στον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές με συγκεκριμένο σχέδιο από το καλοκαίρι του 2009, του απάντησε σήμερα ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Δούμα, Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του από την Κρήτη.
Ας κάνουν τον κόπο, ο ίδιος ο εντολοδόχος της τρόϊκας και οι συν αυτώ συνεργοί του,να δουν από το διαδίκτυο τις δηλώσεις του κ.Σαββίδη από την Κρήτη".

Ανθελληνικό παραλήρημα Ρεπούση

Στο Mega η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση (υποψήφια Α’ Πειραιά με την ΔΗΜΑΡ) δίνει ρεσιτάλ ανθελληνισμού υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”, προτείνει να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία με τους Τούρκους, είπε ότι δεν θα ορκιστεί αν εκλεγεί και ότι θεωρεί ότι......

«Πακέτα από την τρόικα για να μας κάνει πόλεμο»

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Βασίλη Χήτο και άλλα πολιτικά ζητήματα, μιλάει τώρα ο Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή ΣΚΑΪ

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Twitter

Aναδρομικά 800 εκατ. ευρώ ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Τα έσπασαν στην Καλαμάτα

«Γυαλιά καρφιά» έκανε το κέντρο της Καλαμάτας μια ομάδα νεαρών, χθες τα ξημερώματα.
Πιο συγκεκριμένα, στις 3.30 τα ξημερώματα, περίπου 15 νεαροί που εμφανίστηκαν στην πλατεία Όθωνος, έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ προκάλεσαν φθορές σε περίπτερα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Οι νεαροί πρόλαβαν να εξαφανιστούν στα στενά, πριν σπεύσουν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας και αναζητούνται.

Συγκυβερνήσατε στο λάθος κ. Σαμαρά;



 

Πόση Λάσπη ρε Προδότες - Ανήθικοι - Ραγιάδες

Διαψεύδουν με δελτίο Τύπου οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» το σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, που φέρει το δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο να έχει εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ για προσφερθείσες υπηρεσίες στο Β' εξάμηνο του 2011.
Παράλληλα, θέτει ζήτημα παραίτησης του διευθυντή της εφημερίδας, Πάνου Αμυρά, υπενθυμίζοντας, μάλιστα, ότι είναι ο διάδοχος στη διεύθυνση του Ε.Τ. του σημερινού Εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.
«Το εργολαβικό σκηνικό της λάσπης των τελευταίων εβδομάδων, που έχει καταντήσει βιομηχανία συκοφαντίας σε βάρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ξεδιπλώθηκε και αποκαλύφθηκε σήμερα.
Το σημερινό δημοσίευμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, απέδειξε ότι αντί για πολιτικό λόγο, οι συγκυβερνώντες υπάλληλοι της Τρόϊκας, χρησιμοποιούν τον δημοσιογραφικό προπαγανδιστικά μηχανισμό τους, φτάνοντας στην απόλυτη κατάντια να κατασκευάζουν και να διοχετεύουν ακόμα και πλαστά έγγραφα.
Η ηχηρή διάψευση με προσωπική του ανακοίνωση του Διοικητή της ΕΥΠ Πρέσβυ κ.Κωνσταντίνου Μπίκα, της βρωμίας που στήθηκε σε βάρος του υποψηφίου μας στα Ιωάννινα δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι η απόλυτη απάντηση στις αθλιότητες.
Είναι θέμα του ίδιου Διευθυντή της εφημερίδας δημοσιογράφου Πάνου Αμυρά να αποφασίσει αν θα υποβάλει την παράιτησή του. Ο κ.Αμυράς,ο οποίος είναι ο διάδοχος στη διεύθυνση του Ε.Τ. του σημερινού Εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, που δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να κάνει σκέψεις περί συγκοινωνούντων δοχείων στη βιομηχανία της λάσπης, σε ότι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμός της και την εκτέλεσή της.
Καταγγέλλουμε και αυτή τη νέα προβοκάτσια σε βάρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ζητάμε επιτέλους και τη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και φυσικά τόσο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσο και ο υποψήφιός μας Βασίλης Χήτος θα απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη, όπως στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει (όπως δήλωσε) και ο Διοικητής της ΕΥΠ που του πλαστογράφησαν υπογραφές και σφραγίδες.»

Ο Καμμένος για τον Χήτο

"Οι πλαστογράφοι που διαδέχτηκαν τον Μιχελάκη στον "Ελεύθερο Τύπο" νομίζουν ότι εκτελώντας συμβόλαια τών χαλκείων τής τρόικας θα ανακόψουν το τσουνάμι τών Ανεξάρτητων Ελλήνων" γράφει ο Πάνος Καμμένος στο facebook, απαντώντας στο σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου που φέρει τον υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", Βασίλη Χήτο, να έχει εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ για προσφερθείσες υπηρεσίες στο Β' εξάμηνο του 2011.

"Ας αρκεστούν στίς πλαστογραφίες υποτίτλων και ας μήν ξοδέψουν τίς μαύρες σακούλες τών αργυρίων λάσπης, θα τις αποδόσουν πίσω στόν Ελληνικό λαό αφού πληρώσουν στήν ποινική δικαιοσύνη .

Τελειώσατε όλοι μαζί.
Δέν σάς φοβόμαστε." γράφει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαψεύδει η ΕΥΠ για τον Χήτο



Ο διοικητής της ΕΥΠ, Κώστας Μπίκας, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη πληρωμής του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου, που φέρει την υπογραφή του.
Σύμφωνα με τον κ. Μπίκα, η απόδειξη που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" και φέρει τον υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμμένου, Βασίλη Χήτο, να έχει εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της υπηρεσίας για προσφερθείσες υπηρεσίες στο Β' εξάμηνο του 2011, είναι πλαστή.
Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
Πηγή: iefimerida.gr

Ψηφίζονται κρυπτόμενοι ή: όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή», θα καεί...

Έως τώρα η Ελλάδα είχε την τιμή να είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που στο Κοινοβούλιό τους δεν είχαν καταφέρει να μπουν νεοναζί.
Το δύο κόμματα του δικομματικού μονοκομματισμού, όμως, έφθειραν τόσον το πολίτευμα, ώστε, ως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις, η πιθανότης να μπουν οι επίγονοι του Χίτλερ στη Βουλή είναι υπαρκτή.
Ας μπουν! Θα πάθουν ό,τι έπαθε και το ΛΑΟΣ! Θα αναμετρηθούν με την

Αυτά που έκανε ότι δεν ήξερε η Στάη και ο Φελέκης...

Αυτά που δεν ήξεραν η Στάη και ο Φελέκης στην συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος ΝΕΤ όταν ανέφερε ότι ο Πούτιν ήθελε να μας δανείσει 26 δις..και ότι έχουν γίνει και δηλώσεις
Αυτά που δεν ήξεραν ….τα έγραφε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 14 Ιουλ.2011.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η.....

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Προβόπουλος,Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος,του απαντούν ως εξής:
Η παρέμβασή του μέσα στην προεκλογική περίοδο είναι επιεικώς απαράδεκτη, σηματοδοτεί δε, την αρχή μιας οργανωμένης προσπάθειας εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας.Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι τραπεζίτες. Συνεχίζουν τους ωμούς εκβιασμούς με οστόχο την ασφάλεια των δανειστών και την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αυτή η «παρελκυστική πολιτική» στην....

Γιατί ρε Πύρρο;

Σε θαυμάσαμε να σηκώνεις ψηλά την πατρίδα...
Σε αγαπήσαμε σαν τον ήρωά μας σε δύσκολες στιγμές...
Σε βάλαμε στο ψηλότερο σκαλί της καρδιάς μας σαν έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες...

Και ήρθε μια κακή επιλογή σου να τα καταστρέψει όλα....

Από εκεί που ήσουν ο Πύρρος μας, ο δικός μας Πύρρος, έγινες ένα με τους χειρότερους προδότες του Γένους μας....

Έλληνες και Ελληνοκύπριοι οι σκελετοί που βρέθηκαν σε τουρκική φυλακή;

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η Τουρκία ύστερα από την ανεύρεση 38 σκελετών στις φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ στην ΝΑ Τουρκία, για τους οποίους υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να ανήκουν σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους αγνοούμενους του Αττίλα, καθώς μετά από εξετάσεις DNA αποδείχτηκε, ότι δεν ανήκουν ούτε σε.....

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χ.Κλυνν: Το ΠΑΣΟΚ θα βάλει τη λάσπη και η Ν.Δ. τα τούβλα!

O πάντα εύστοχος στους σχολιασμούς του Χάρρυ Κλυνν «έγραψε» για άλλη μια φορά με ανάρτησή του στο προσωπικό του facebook, αναφερόμενος στην επερχόμενη συνέχεια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας…

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Κυνική δήλωση Βενιζέλου για τους στρατιωτικούς

Δήλωση βόμβα από τον Υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο πριν από λίγο στη Βουλή την ώρα που οι συνταξιούχοι Στρατιωτικοί διαδήλωναν και πάλι έξω από το Υπ. Άμυνας.
Για να δικαιολογήσει (!) το χαράτσι του 40% της μείωσης της σύνταξης σε όσους συνταξιούχους έχουν αποχωρήσει από τις υπηρεσίες τους και είναι κάτω των 55 ετών, ο Βενιζέλος επιτέθηκε εναντίον τους λέγοντας ότι το δημόσιο δεν πρέπει να τους πληρώνει εφ’ όρου ζωής.

Γιακουμάτος: Κυβέρνηση ΝΔ με ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ

Γιακουμάτος: Κυβέρνηση ΝΔ με ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ

«Η Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα θα ζητήσει, μόνη της, από τη Βουλή ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Όταν ο Τσακ Νόρρις έρχεται με το αυτοκίνητό του

Πως αντιδρούν οι οδηγοί όταν συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τον Τσακ Νόρρις;

Πολιτευτής της ΝΔ στο Facebook: Στα «@@ μου αν αυτοκτόνησαν»

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στη Συγγρού, η αποκάλυψη ενός χρήστη του Facebook, o οποίος δέχτηκε ένα προκλητικότατο μήνυμα από τον πολιτευτή της ΝΔ στην Πάτρα Γιάννη Δριμάλα.
Ο καταγγέλλων αναφέρει παρακάτω πως έγιναν όλα:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: «Με λένε Κατερίνα και είμαι Ελληνίδα»


Θραύση κάνει ένα βίντεο που ανέβηκε πριν από δύο ημέρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Μουτσάτσου. Η γλυκιά ηθοποιός, σε αγγλική γλώσσα, εξηγεί τι είναι Ελλάδα σε όσους επικρίνουν τη χώρα μας και τους Έλληνες. «Θα μπορoύσα να «ράψω» τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση» λέει χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο.

Τι έλεγε η Νέα Δημοκρατία το 1996 για τον Σαμαρά και ισχύουν μέχρι σήμερα!


Είναι αυτός που ανέτρεψε την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επανέφερε στην εξουσία το Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου.
Είναι αυτός που διατήρησε στην εξουσία το ....

Oι δύο “φερέλπιδες” στην πολιτική σκηνή… στην ίδια συσκευασία!

Καταφθάνουν...

Πάνος Καμμένος: “Ο υβριστής του Κολοκοτρώνη με προτιμά νεκρό!”

Απάντηση στον Πέτρο Τατσόπουλο έδωσε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter.
Ο Πάνος Καμμένος τονίζει ότι:
«Ο υβριστής του Κολοκοτρώνη (ΣΚΑΙ 1821) βρήκε καλύτερη λύση από τους συγκυβερνώντες…..

Η λιτότητα έριξε την κυβέρνηση της Ολλανδίας. Eδώ τα καθάρματα κυβερνούσαν για δυόμισυ χρόνια με ταμπέλα το:"Λεφτά υπάρχουν"

Σε κατάρρευση του κυβερνητικού σχηματισμού οδήγησε την Ολλανδία η δημοσιονομική κρίση.
Ο πρωθυπουργός Mark Rutte υπέβαλε και επίσημα την παραίτηση της κυβέρνησης του στην Βασίλισσα Βεατρίκη, κίνηση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για εκλογές.
Όπως μεταδίδει το Associated Press, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte και η ....

Στο παγκόσμιο "top 10" η ΣΣΕ - Μεγάλη διάκριση για τους μελλοντικούς ηγέτες του Στρατού

Σε μια εποχή απαξίωσης της «εφαρμοσμένης» πολιτικής και των εκφραστών της, αλλά και κάθετης πτώσης του επιπέδου των ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που έχουν εξελιχθεί περισσότερο σε φυτώρια ή σε γιάφκες περιθωριακών στοιχείων (τρανό παράδειγμα η μετεξέλιξη της Νομικής Σχολής σε αποθήκη πολεμοφοδίων των κουκουλοφόρων που έκαψαν την....

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πρός το Πανελλήνιον
Πρός τούς κατά το Αιγαίον Πέλαγος και την Πελοπόννησον Εκτάκτους Επιτρόπους και τους Αρχηγούς των κατά ξηράν και θάλασσαν Δυνάμεων.
Γνωρίζει η Κυβέρνησις, ότι Πολίται τινές επιμένουν πιστεύοντες και τους άλλους πείθοντες, ότι αι μυστικαί Εταιρείαι χορηγούσι μέσα σωτήρια εις την Πατρίδα, ή τουλάχιστον Αιγίδα υπό την οποία συνδεόμενοι μεταξύ των άνθρωποι διά μυστικών δεσμών δύνανται να απολαύσωσιν εντός Πατρίδος των και διά της ξένης επιρροής αξιώματα, τιμάς, και το.....

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σκληρή απάντηση Καμμένου σε Γιάννη Μιχελάκη

Σκληρή ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου μέσω facebook στον Γιάννη Μιχελάκη, για τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. Ο κ.Μιχελάκης είπε τον Καμμένο ανεύθυνο, λαικιστή και επιπόλαιο.

Τι απάντησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με...

Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις.... μικρές επιχειρήσεις!

Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις μικρές επιχειρήσεις!Γενικευμένη επίθεση εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων και εμποροβιοτεχνών, προϊδεάζει με συνέντευξή της η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, προαναγγέλλει τον «θάνατο του εμποράκου» και ανοίγει δρόμους για την εξωφρενική κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων! Ο αποδεκατισμός των μικρών και των πολύ μικρών επιχειρήσεων, θα γίνει μέσα από την «αξιοποίηση κινήτρων» που θα δοθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις για να γίνουν οι σχετικές απορροφήσεις και συγχωνεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα συντελεσθεί μια άνευ προηγουμένου απαξίωση και καταστροφή των ...

Άγνωστος αρχαίος ναός ανακαλύφθηκε στη Μεσσηνία…

Έρευνες φέρνουν στο φως έναν «νέο» ναό στα βουνά μεταξύ Ηλείας και Μεσσηνίας, απέναντι από τον πασίγνωστο Επικούρειο Απόλλωνα. Ο χώρος γύρω ήταν διάσπαρτος από αρχιτεκτονικά μέλη που είχαν χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση μικρής εκκλησίας, με την αρχαιολόγο δρ Ξένη Αραπογιάννη, μέχρι πρότινος προϊσταμένης της ΛΗ' Εφορείας Αρχαιοτήτων, να σημειώνει πως, όταν το εκκλησάκι κατεδαφίστηκε για να κτισθεί νέο, γέμισε ο τόπος από επιστήλια, τρίγλυφα και άλλα μέλη του αρχαίου ναού. Η ανασκαφή, όπως αναφέρει το «Βήμα»...

Μηνύσεις από Καμμένο για δημοσιεύματα περί συνεργασίας με υπουργό της χούντας

«Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών» ήταν η απάντηση του.....
επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε δημοσίευμα εφημερίδας. Η εφημερίδα Δημοκρατία δημοσίευσε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε συνεργασία με τον Γεώργιο Γεωργαλά, υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ επί χούντας, ο οποίος μάλιστα –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- έστειλε εξώδικο στον επικεφαλής των

Νέα ηχηρή παραίτηση από τη ΝΔ

Μια νέα ηχηρή αποχώρηση από τη ΝΔ σημειώθηκε πριν λίγο σε τοπικό επίπεδο. Η κ.Χαρά Μαστοροδήμου, μέλος της Τ.Ο ΝΔ και πρώην αντιδήμαρχος στον –πάλαι ποτέ – δήμο Αντιχασίων, υπέβαλε την παραίτησή της στη ΝΟΔΕ Λάρισας και......

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στο Κοπανάκι βρέθηκε χθες ο υποψήφιος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και συνομίλησε με τους τριφύλιους για τα προβλήματά τους την οικονομική κατάσταση αλλά και την άθλια πολιτική σκηνή που έχουν διαμορφώσει τα 2 κόματα που πρωταγωνίστησαν τα 30 τελευταία χρόνια.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ»

Αναφερόμαστε στους Θωμά Θωμαϊδη, Γιάννη Γιάννου, Γρηγόρη Καρπούζη και Παύλο Στεργιόπουλο ..Δεν αντεξαν τον μνημονιακο ΣΑΜΑΡΑ και βγηκαν στο κλαρι στηριζοντας τον Π.ΚΑΜΜΕΝΟ.Ερχεται καταιγιδα και σε αλλους νομους. Οι αγνοι και ανιδιοτελεις αγωνιστες μπαινουν δυνατα στο ...

Πάνος Καμμένος: Η πολιτική απάτη έχει ονοματεπώνυμο

Η πολιτική απάτη έχει ονοματεπώνυμο.

Ο συνέταιρος του Βενιζέλου που απειλέι τους Έλληνες με δραχμή και στάση πληρωμών.

Ο συνεργός παράδοσης της χώρας με τον συμμαθητή Γιωργάκη και ο ψηφοφόρος του Παπακωνσταντίνου στην.....

«Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία»

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» .

Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην....

Αντώνης Σαμαράς, ένας αφελής πολιτικός...

Μετά τη σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, έχω πειστεί ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας αφελής πολιτικός.

Αφελής γιατί δείχνει πράγματι να πιστεύει ότι...
μπορεί να υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε, αφελής γιατί αδυνατεί να κατανοήσει ότι με τον τρόπο αυτόν διατυπώνει "λεφτά υπάρχουν" και τέλος, αφελής γιατί επιχειρηματολόγησε με θέρμη κατά...

Απίστευτο! Υπό οικονομικό διωγμό οι χριστιανοί στη Θράκη! Διαμαρτυρία Μητροπολιτών

Μια κίνηση που θα θορυβήσει κι εν όψει εκλογών κόμματα και κάθε νοήμονα άνθρωπο, ετοιμάζουν οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης, οι οποίοι διερμηνεύοντας τα αισθήματα των χριστιανών κατοίκων μετά την τροπολογία που ψηφίστηκε πριν λίγες εβδομάδες στο παραπέντε δίνοντας το...

Πάνος Καμμένος: “Είμαστε έτοιμοι να τσακίσουμε το κατεστημένο!”

«Είμαστε κόμμα κυβέρνησης και δεν λέμε τι δεν θα κάνουμε, αλλά ανακοινώνουμε τι θα πράξουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε το κατεστημένο» τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος «Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες», Πάνος Καμμένος, που, από χθες, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στον Έβρο.....

ΒΟΜΒΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: "ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει και μετά τις εκλογές ο κ. Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου ως πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συνέντευξή του η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην...

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Απίστευτος ο Κωτσιόπουλος. 1,5 χρόνο ως περιφερειακός σύμβουλος και δεν έχει μιλήσει ούτε μια φορά στο συμβούλιο. Δεν έχει καμία πρόταση για την Μεσσηνία. Τώρα έχει πάρει σβάρνα τα χωριά και παριστάνει τον βουλευτή. Δηλαδή ζητάει από ...

Δεν ξέρει τι λέει

Καταγγέλλει την μείωση μισθών και συντάξεων ο Α. Σαμαράς

Μα αυτός ήταν που ψήφισε το μνημόνιο, αυτός ήταν που διέγραψε 21 βουλευτές επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο μνημόνιο.

Καμμένος: "Ισχυρή κυβέρνηση Ανεξάρτητων Ελλήνων"

"Ο Σαμαράς έδωσε φιλί ζωής και παντοτινό όρκο στο ΠΑΣΟΚ" είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικεί για το κόμμα του ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος δηλώνοντας, ο οποίος...

ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής νοσταλγεί την γερμανική κατοχή!

Καμαρώστε τους δήθεν πατριώτες! Τους δήθεν εθνικιστές που έχουν ως πυξίδα το καλό της πατρίδας μόνο!
O υποψηφιος της Χρυσης Αυγης στην Ηλεία, Αλέξανδρος Λυρής, θαυμαστης του Χιτλερ και της γερμανικης κατοχης!...

ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΚΑΙ …ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ …

γιατί σε πιάσανε μαλάκα. Εκτός αν θέλεις να σε πιάσουνε μαλάκα. Κρύψανε τον αγκυλωτό σταυρό και νομίζεις ότι άλλαξαν χούγια; Μα τόσο αφελής είσαι ή νομίζεις ότι κάνεις …πλακίτσα. Και στην τελική δεν με νοιάζει τι θα ψηφίσεις εσύ, 40ντα τόσο χρονών μαλάκας, με νοιάζει που κάνεις προπαγάνδα στα πιτσιρίκια. Αυτά με νοιάζει που παραμυθιάζεις, όχι που παραμύθιασες τον εαυτό σου. Όσο για τους γεροντότερους της υπόθεσης, τους βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένους. Τους διόρισαν οι …Καλαντζακαίοι και οι Χαραλαμποπουλαίοι, γίνανε φανατικοί ΝΔκράτες και ΠΑΣΟΚτζήδες και τώρα που δεν τους έχουνε ανάγκη και ούτε μπορούν να διορίσουν και τα …σκυλιά τους, γύρισαν στην βάση τους, στο Ναζιστικό παρελθόν τους. Μέρα …τρισκατάρατη που είναι.
ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ