Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

"Τάγματα Ευζώνων - Τάγματα Ασφαλείας" Μύθοι και Πραγματικότητα Τα "Τάγματα Ευζώνων" και τα "Τάγματα Εθελοντικής Χωροφυλακής -Τάγματα Ασφαλείας" είναι από τις πλέον αισχρές συκοφαντημένες στρατιωτικές μονάδες στην ιστορία της χώρας μας. Η δράση των σχηματισμών αυτών, πήρε διαστάσεις τις οποίες δεν είχε όπως και άλλα συμβάντα της ιστορίας του Β'Π.Π.

"Τάγματα Ευζώνων - Τάγματα Ασφαλείας" 

Μύθοι και Πραγματικότητα 

    Τα "Τάγματα Ευζώνων" και τα "Τάγματα Εθελοντικής Χωροφυλακής -Τάγματα Ασφαλείας" είναι από τις πλέον αισχρές συκοφαντημένες στρατιωτικές μονάδες στην ιστορία της χώρας μας. Η δράση των σχηματισμών αυτών, πήρε διαστάσεις τις οποίες δεν είχε όπως και άλλα συμβάντα της ιστορίας του Β' Π.Π.

Η ηρωίδα δασκάλα του Μακεδονικού Αγώνα, Βελίκα Τράικου

ελληνικό σχολείο στα Σκόπια(προσέξτε την επιγραφή του σχολείου!)
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ
Καυτές ἱστορικές μνῆμες κουβαλᾶ τοῦτος ὁ μήνας. Ζωντανεύει μπροστά μας καί τούς νικηφόρους βαλκανικούς πολέμους τοῦ 1912-13. Πολλές πόλεις τῆς Μακεδονίας γιορτάζουν τοῦτες τίς μέρες τά

Η Σφύρα απελευθερώθηκε – Αλλά μήπως αύριο όλα θα ξαναρχίσουν πάλι από την αρχή στη Συρία;

Michel Lhomme (Γαλλία)      (μτφ. Κριστιάν)
1.11.2013: τα ρωσικά, αμερικανικά, γερμανικά, βρετανικά και γαλλικά πολεμικά πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο
Το προαισθανόμαστε. Η Μέση Ανατολή θα επιστρέψει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σε λίγες εβδομάδες. 
Ο «δίκαιος πόλεμος» της Δύση κατά του Μπασάρ αλ-Άσαντ μήπως απλά αναβλήθηκε ή αναστάλθηκε; 
Τα όπλα κυκλοφορούν όλο και περισσότερο, οι ειδικές υπηρεσίες επίσης, ιδιαίτερα η Μοσάντ. 
Φτάνει να κοιτάξει κανείς έναν χάρτη με τις θέσεις των πολεμικών πλοίων (αμερικανικές και ρωσικές δυνάμεις) στη Μεσόγειο για να καταλάβει ότι ποτέ δεν ήμασταν τόσο κοντά σε μια σύγκρουση. 
Και μετά, σήμερα το πρωί, ήρθε η Σφύρα (Sfeira) ...

Τι κρύβεται πίσω από το δωρεάν WiFi του κ.ΣΑΜΑΡΑ;;;


 
Γ ια όσους δεν καταλαβαίνουν, το πρόγραμμα "Connected Continent" δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα κοινωνικής παροχής δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά ένας τρόπος να σπείρουν μικροκυματικό δίκτυο μέσω ζεύξεων πάνω από το κεφάλι μας, το οποίο εκτός από το γεγονός ότι

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Αυτό το εισιτήριο του αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακούαναγράφει τιμή 27,5 ευρώ. Στην ίδια θύρα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα εισιτήρια έκαναν 55 ευρώ, τα διπλά δηλαδή. Πώς εξηγείται το... 

ΝΤΡΟΠΗ: ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ

tatiana-stefanidou
Η γνωστή φερετζοφορούσα Τατιάνα, και φλερτάρουσα με το ΙΣΛΑΜ …έκανε ανάπτυξη του κιτρινισμού της μιλώντας με τον αξιοπρεπέστατο πατέρα του Γιώργου.
Το δίδαγμα που ήθελε να περάσει η δις είναι ένα…..

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η χθεσινή φάση που ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ τον Παναθηναικό


Χοντρό χέρι έβαλε στον νεαρό αμυντικό ο Γιάννης Αναστασίου, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα...

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!


Tου Δημοσθένη Κούκουνα
Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί ..

Λατσιάλι υπέρ Χρυσής Αυγής

Με πανό στον αγώνα με την Τζένοα οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο στάθηκαν δίπλα στη Χρυσή Αυγή και στα δύο μέλη της που δολοφονήθηκαν.
aceboo