Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Να πως αναστατώνεις ένα ολόκληρο αεροδρόμιο....

Είναι μια γυναίκα που το τελευταίο διάστημα μπήκε για τα καλά στο μάτι μας εξαιτίας των εντυπωσιακών αναλογιών της….

Καφές, μπύρα, σοκολάτα και μέλι τέλος!- Η φύση εκδικείται τον άνθρωπο.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως οι κλιματολογικές συνθήκες θα αφανίσουν από την καθημερινότητα των ανθρώπων τον καφέ, τα ζυμαρικά, το παγωτό και πολλές ακόμη μεγάλες «μικρές» απολαύσεις.
Από τις θανατηφόρες πλημμύρες που καταστρέφουν τεράστιες εκτάσεις καλλιεργειών μέχρι την εξίσου φονική λειψυδρία, ο πλανήτης έχει ήδη αρχίσει να υποφέρει τις πρώτες σοβαρές επιπτώσεις των κλιματολογικών αλλαγών.
Νέα επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει η εφημερίδα The Huffington Post, μάλιστα, επιβεβαιώνει ότι είναι θέμα χρόνου πριν οι μεγαλουπόλεις της Δύσης αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν ακόμη πιο σημαντικές επιπτώσεις από την «εκδίκηση» της φύσης.

Σε παλαιό στρατόπεδο οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα

Μέτρα ασφαλείας για τις φυλακές της χώρας, όπως είναι η ενίσχυση του εξοπλισμού των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών με κατάλληλο οπλισμό και αλεξίσφαιρα γιλέκα, η τοποθέτηση αλεξίσφαιρων τζαμιών στις σκοπιές των καταστημάτων κράτησης κλπ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Όπως ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μία από τις φυλακές των Τρικάλων, Δομοκού και Μαλανδρίνου θα μετατραπεί σε ...

Aλβανική διείσδυση

Επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποίησε προ ημερών ο γενικός πρόξενος της Αλβανίας στην Θεσσαλονίκη και μετέφερε στον πρασινοφρουρό δήμαρχο αίτημα των Αλβανών να διαθέσει ο δήμος Καβάλας μια...

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα πια δεν υπάρχει το ΕΕΤΗΔΕ υπάρχει φόρος με το ίδιο ποσό ίσως και μεγαλύτερο

Αναβρασμός στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Φοβούνται ... αντάρτικο εν όψει των νέων μέτρων Χαράτσι που θα είναι μικρότερο και δικαιότερο υπόσχεται η κυβέρνηση, ωστόσο οι αντιδράσεις είναι έντονες και...

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κρήτη: Γερμανός αστυνομικός από αύριο στο αεροδρόμιο ''Ν. Καζαντζάκης''


Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης τοποθετείται από αύριο Τετάρτη μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, ο Γερμανός αξιωματικός της αστυνομίας, η τοποθέτηση του οποίου έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έντονη συζήτηση...

Παραχώρησαν εθνική κυριαρχία: Γερμανοί αστυνομικοί στα μεγαλύτερα αεροδρόμια μας!

Εκτός από τον οικονομικό έλεγχο της χώρας, η Ελλάδα, μια χώρα που έχει πληρώσει μόνο τα νεότερα χρόνια με αμέτρητο αίμα των για να μπορεί να είναι ελεύθερη, σταδικά παραχωρεί κορυφαίες εξουσίες εθνικής κυριαρχίας, όπως είναι η ασφάλεια της χώρας σε ξένους και ειδικότερα σε Γερμανούς.
Η τοποθέτηση ενός (ενός ακόμα, απ'ότι τελικά αποδείχθηκε) Γερμανού αστυνομικού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" αποκαλύπτει ότι και σε εκτελεστικό επίπεδο η εξουσία σταδιακά περνάει στα χέρια του Βερολίνου!

Ψαλιδίζονται και τα παλιά φωτοβολταϊκά

Κούρεμα στις ταρίφες που εισπράττουν οι χιλιάδες επενδυτές των εν λειτουργία φωτοβολταϊκών αλλά με ανταλλάγματα, εξετάζει το ΥΠΕΚΑ σε συνεννόηση με τα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα και με τους εκπροσώπους του χώρου....

Χάρρυ Κλυνν για Μπουτάρη: Τουρκολάγνε βεζύρη, άμα σε δώ θα σε φτύσω!

Μετά από 90 χρόνια μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν στο κτίριο Χαμιντιγέ >>>



Το κάλεσμα του ιμάμη σε προσευχή ακούστηκε για πρώτη φορά έπειτα από 90 χρόνια στο πρώην Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, που χρησιμοποιείται χθες ως εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ε.Ο.Κ.Α.

Αδελφοί Κύπριοι,
Με την βοήθειαν του θεού, με πίστιν εις τον τίμιον αγώνα μας, με την συμπαράστασιν ολοκλήρου του Ελληνισμού και με την βοήθειαν των Κυ­πρίων, αναλαμβάνομεν τον αγώνα δια την αποτίναξιν του Αγγλικού Ζυγού, με σύνθημα εκείνο... το οποίο μας κατέλειπαν οι πρόγονοί μας «Ή ταν ή επί τας».

Αδελφοί Κύπριοι.
Από τα βάθη των αιώνων μας ατενίζουν όλοι εκείνοι, οι οποίοι ελάμπρυναν την Ελληνικήν Ιστορίαν δια να διατηρήσουν την ελευθερίαν των: Οι Μαραθωνομάχοι, οι Σαλαμινομάχοι, οι Τριακόσιοι του Λεωνίδα και οι νεώτεροι του Αλβανικού έπους. Μας ατενίζουν οι αγωνισταί του 21, οι οποίοι μας εδίδαξαν ότι η απελευθέρωσις από τον ζυγόν του δυνάστου αποκτάται πάντοτε με το αίμα. Μας ατενίζει ακόμη σύμπας ο Ελληνισμός, ο οποίος και μας παρακολουθεί με αγωνίαν, αλλά και με εθνικήν υπερηφάνειαν. Ας απαντήσωμεν με έργα, ότι θα γίνωμεν «πολλώ κάρρονες τούτων».

Είναι καιρός να δείξωμεν εις τον κόσμον ότι εάν η διεθνής διπλωματία είναι άδικος και εν πολλοίς άνανδρος, η Κυπριακή ψυχή είναι γενναία. Εάν οι δυνάσται μας δεν θέλουν να αποδώσουν την λευτεριά μας, μπορούμε να την διεκδικήσωμε με τα ίδια μας τα χέρια και με το αίμα μας. Ας δείξωμεν εις τον κόσμον ακόμη μια φορά ότι και του σημερινού Έλληνος «ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει». Ο άγων θα είναι σκληρός. Ο δυνάστης διαθέτει τα μέσα και τον αριθμόν. Ημείς διαθέτομεν την ψυχήν. Έχομεν και το δίκαιον με το μέρος μας. Γι' αυτό και θα νικήσωμεν.

Διεθνείς Διπλωμάται.
Ατενίσατε το έργον σας. Είναι αίσχος εν εικοστώ αιώνι οι λαοί να χύνουν το αίμα των για ν' αποκτήσουν την λευτεριά των, το θείον αυτό δώρο για το οποίον και εμείς επολεμήσαμεν παρά το πλευρόν των λαών σας και για το οποίον σεις τουλάχιστον διατείνεσθε ότι επολεμήσατε εναντίον του ναζισμού και του φασισμού.

Έλληνες,
Όπου και αν ευρίσκεσθε ακούσατε την φωνήν μας: Εμπρός, όλοι μαζί για την λευτεριά της Κύπρου μας.

Ε.Ο.Κ.Α.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΓΕΝΗΣ

Η αναβίωση του πνεύματος της ΕΟΚΑ

Χρόνια πολλά Συνέλληνες! Κανένας δεν λησμονεί εκείνη την 1η Απριλίου που ο Κυπριακός Ελληνισμός, εμπνευσμένος με τις αξίες και τις διδαχές του πλούσιου εθνικού του παρελθόντος, αποφάσισε να πολεμήσει για να αποτινάξει το βαρύ ζυγό του Βρετανού δυνάστη. Έτσι στρατεύτηκε σύσσωμος υπό τα λάβαρα της ΕΟΚΑ και ακολουθώντας πιστά τις προσταγές του Αρχηγού Διγενή ξεκίνησε έναν Αγώνα που έμελλε να είναι ένας από τους ενδοξότερους της μακραίωνης Ελληνικής ιστορίας. 

Δημοσκόπηση: Απώλειες για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Τoυ Δημήτρη Μιχαλέλη
Το... τσουνάμι από τον σεισμό στην Κύπρο φαίνεται ότι έφτασε και στο ελλαδικό
πολιτικό σκηνικό. Η μεγάλη έρευνα της MRB για τη Realnews δείχνει ότι τόσο η Ν.Δ., όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν απώλειες από τα όσα έκαναν ή δεν έκαναν στην κυπριακή κρίση. Μάλιστα, στις επόμενες σελίδες παρουσιάζεται με πολύ εύγλωττο τρόπο πόσο κόστισαν οι αστοχίες, οι λάθος χειρισμοί και οι βιαστικές δηλώσεις.

Χριστόδουλος των Ελλήνων: η Δικαίωση

Xριστόδουλος:
«Κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας» (2005)
«Θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς» (2007)
«Θα ....