Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Η Αίγυπτος μποϊκοτάρει τον "Σουλεϊμάν"

Η Αίγυπτος μποϊκοτάρει τον ΣουλεϊμάνΗ Αίγυπτος μποϊκοτάρει τον "Σουλεϊμάν"

ΒΙΝΤΕΟ-Να είχαμε την… ατυχία τους

ΒΙΝΤΕΟ-Να είχαμε την… ατυχία τους

«Κώδικας καταγωγής»… θα μηνύσουν Έλληνες τον τουρκικό ρατσισμό;


mustafa-kemal


Όταν το σκέπτεται κανείς το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι οι αριθμοί στους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ… Το αμέσως επόμενο, τα δεινά που υπέστησαν από τον μεγάλο σφαγέα του 20ου αιώνα, Κεμάλ Ατατούρκ, ο πληθυσμός των Ελλήνων της Πόλης, αλλά και σε άλλα αστικά κέντρα (π.χ. Σμύρνη) από τα απολίτιστα στίφη των βαρβαρικών ορδών του Κεμάλ, ο οποίος αφού στράγγισε το αίμα από τα χατζάρια, αποφάσισε να κάνει την Τουρκία…

Διορίστηκε Τούρκος διοικητής Ταξιαρχίας στη Λάρισα!


Έχετε αναρωτηθεί πόσο μεγάλος ήταν ο Τιτανικός σε σύγκριση με τα τωρινά πλοία;

Έχετε αναρωτηθεί πόσο μεγάλος ήταν ο Τιτανικός σε σύγκριση με τα τωρινά πλοία;
Η φωτογραφία που παρουσιάζει το μέγεθος του Τιτανικού σε σύγκριση τα τωρινά πλοία.

Γιορτάζουν το τέλος του Ραμαζανιού ή το τέλος της Ελλάδας;

Γιορτάζουν το τέλος του Ραμαζανιού ή το τέλος της Ελλάδας;

Την τελευταία ημέρα του Ραμαζανιού, της μεγαλύτερης γιορτής των μουσουλμάνων, γιόρτασαν σήμερα οι μουσουλμάνοι εισβολείς που ζουν στην Ελλάδα. Έτσι από το πρωί της έσπευσαν να κάνουν την τελευταία τους προσευχή στα μικρά τζαμιά που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο…

Στις 4 τα ξημερώματα ακούστηκε η φωνή του Ιμάμη στο Γενί τζαμί... Το Ισλάμ είναι εδώ...

Στις 4 τα ξημερώματα ακούστηκε η φωνή του Ιμάμη στο Γενί τζαμί... Το Ισλάμ είναι εδώ...

Ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ο ψαλμός του νεαρού ιμάμη από την Ξάνθη ακούστηκε από το Γενί Τζαμί, στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τους μουσουλμάνους, που είτε κατοικούν στην πόλη είτε βρίσκονται εδώ με την ιδιότητα του τουρίστα να συμμετάσχουν στην πρωινή προσευχή για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού.

Συνεχείς επιθέσεις φανατικών μουσουλμάνων κατά χριστιανών στο ρατσιστικό Μπαγκλαντές

Συνεχείς επιθέσεις φανατικών μουσουλμάνων κατά χριστιανών στο ρατσιστικό Μπαγκλαντές

ΚΟ: Σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Washington Times για τους λαούς «που είναι λιγότερο ανεκτικοί στην συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικών φυλών, χρώματος, θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ.», ως μεγαλύτεροι ρατσιστές, δεν ήρθαν οι… Έλληνες (shock!), αλλά άλλοι λαοί με τους οποίους (εμείς και γενικότερα οι Ευρωπαίοι) καλούμαστε να «συνυπάρξουμε ειρηνικά» στα πλαίσια των «πολυπολιτισμικών κοινωνιών» και οι οποίοι - παρακινούμενοι από τους εγχώριους «αντιρατσιστές» - πρωτοστατούν σε διαμαρτυρίες «κατά του ρατσισμού»!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Ο. ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ

Η ξεφτίλα του Δήμου Τριφυλίας φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο, αφού επιτράπηκε στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- να κάνουνε γιορτή (Ραμαζάνι) στο γήπεδο Φιλιατρών! 

Βίντεο-σοκ με τις σφαγές χριστιανών από ισλαμιστές και μισθοφόρους στη Συρία

 
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες των “δημοκρατών” – κατά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών – ισλαμιστών σφαγέων στην Συρία. Σε βίντεο διακρίνονται ισλαμιστές αντάρτες και Λίβυοι μισθοφόροι να σφάζουν, να πετάνε από τις ταράτσες και να συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ύαινες παρά σαν άνθρωποι.

Γενετικά τροποποιημένα - Να τι μοσχάρια τρώμε τα μοσχάρια (Βίντεο).



Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας. Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.

Θαύματα του Αλλαχ στην Αίγυπτο.

Αφού σφάξεις καμία χιλιάδα “απίστους”, ποζάρεις με λίγη κέτσαπ ως θύμα των στρατιωτικών που έριξαν τον “δημοκράτη” Μόρσι και έπειτα με την βοήθεια του αλλαχ, σηκώνεσαι σαν καινούριος και συνεχίζεις την σφαγή. Βρε Στουρνάρα, η ειλικρίνεια σου ώρες ώρες παραπέμπει στους “αδελφούς μουσουλμάνους”…

20130810-011727.jpg

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συγκρίνετε εδώ, τις προτάσεις των κομμάτων για τις αλλαγές στο Σύνταγμα.

προτάσεις2
Συγκριτικός πίνακας με τις προτάσεις των κομμάτων για αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας.
Η αντισυστημική κίνηση πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή», δημοσίευσε τον πιο κάτω συγκριτικό πίνακα με τις βασικότερες προτάσεις και τις θέσεις των συστημικών κομμάτων καθώς και της ίδιας, σχετικά με τις σημαντικότερες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Σύνταγμα της χώρας.

Ο δακρύβρεκτος σαλτιμπάγκος


samaras
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Κατά την δεκαετία του ΄60, δηλαδή τη δεκαετία του καλού σατυρικού και πραγματικού ελληνικού κινηματογράφου, μεγάλοι συγγραφείς και σεναριογράφοι, όπως ο Αλέκος Σακελάριος, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Δημήτρης Ψαθάς και τόσοι άλλοι, δημιούργησαν καταπληκτικές ταινίες, όπου πραγματεύονταν με χιουμοριστικό τρόπο την ανικανότητα, την ραδιουργία, την απατεωνιά, την ψευτιά και την αλαζονεία των πολιτικών προσώπων της εποχής. Τέτοια σατυρικά-κινηματογραφικά αριστουργήματα ήταν επί παραδείγματι, το «ζητείται ψεύτης» και το «υπάρχει και φιλότιμο» (Μαυρογιαλούρος).

Η προδοσία Σαμαρά συνεχίζεται...Καταυλισμούς μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου ετοιμάζουν. Ο Βαρβιτσιωτάκος γιουσουφάκι των ξένων αφεντικών...

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε σήμερα ότι πρόκειται να δώσει εντολή στα λιμεναρχεία νησιών του Αιγαίου για την εξεύρεση υπαίθριων χώρων, οι οποίοι θα μετατραπούν σε χώρους προσωρινής διαμονής των μεταναστών. Σε αυτούς τους χώρους, σύμφωνα με τον υπουργό, θα στηθούν αντίσκηνα, ενώ θα τοποθετηθούν και χημικές τουαλέτες.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ....


Οι Ρώσοι «δίνουν» όσους ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό


karamanlis


Στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή έχουμε αναφερθεί ήδη κατά το παρελθόν, όπως αναφερθήκαμε και στις έρευνες που έκανε ειδικός εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Κάποιοι, προτιμούν να χλευάζουν το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας (κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του), αγνοώντας –προφανώς ηθελημένα- τα όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Φιλιατρά: Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν για το τέλος του ραμαζανιού. [ VIDEO ]

Σε ένα υπαίθριο τζαμί μετατράπηκε για περίπου μία με μιάμιση ώρα σήμερα το πρωί το νέο γήπεδο Φιλιατρών όπου περίπου 150 -κατα τον Ιμάμη 100- μουσουλμάνοι απ όλη την Μεσσηνία, γιόρτασαν με προσευχή το τέλος του Ραμαζανιού με το «Αΐντ Αλ Φιτρ».
Το «Αΐντ Αλ Φιτρ» είναι μια μία εορταστική πρωινή προσευχή που .....

ΒΙΝΤΕΟ- Ο φράχτης… ενυδρείο!




Ο Mehmet Ali Gökçeoğlu, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και τοπογράφος μηχανικός από την..

Ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για το Μπαϊράμι, αλλά προτίμησαν τα Μικέλ από την προσευχή

-Πέντε χιλιάδες άτομα περίμεναν στο Γενί Τζαμί, δεν πήγαν ούτε 50.
-Κανένας σχεδόν από τους επισκέπτες δεν πήγε στην προσευχή, όλοι πήγαν για καφέ!
Αρκετά λεωφορεία με Τούρκους τουρίστες ήρθαν σήμερα, υποτίθεται για να προσευχηθούν για τη λήξη του ..

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ;

20130808-143351.jpg

Θα θέσω ένα ερώτημα στον, ευαίσθητο στα ζητήματα αυτά, πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Δημήτρη Κυριτσάκη.
Η καταγγελία για την ΓΕΡΜΑΝΟΣ έγινε στα τέλη του 2009, μόλις ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Κυριτσάκης. Μαζί με την καταγγελία κατετέθησαν τα συμβόλαια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τους δικαιοδόχους.
Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας και της προφανούς παράβασης της νομοθεσίας από την ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεκίνησε αμέσως η έρευνα, τον Απρίλιο του 2010. Όλα ως εδώ καλά, πολύ καλά θα έλεγα.
Τον Αύγουστο του 2010 έχει γίνει έφοδος στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε 
κατάστημα δικαιοδόχου, έχουν συλλεχθεί όλα τα στοιχεία και……………..

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Διαβάστε το και κρατήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας: Μουσουλμανική Αδελφότητα, Σαρία και Τζιχάντ: Μια πρώτη προσέγγιση

Του Μάνου Ηλιάδη
Για τον απληροφόρητο αναγνώστη, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο Ιερός Πόλεμος (Τζιχάντ)  και  η Σαρία –που  έγιναν ευρέως  γνωστές τα τελευταία χρόνια, κυρίως  με την...
ευκαιρία των γεγονότων της Συρίας και  της ανατροπής της κυβερνήσεως Μόρσι από τις ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου-   ήταν μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον έννοιες που αφορούσαν στο Ιράν, την Αίγυπτο και άλλες χώρες της Μ. Ανατολής. 

Φιλιατρινοί αύριο θέλετε να πάμε γήπεδο για μπάλα?

Αύριο έχω όρεξη να πάω για μπάλα στο γήπεδο των Φιλιατρών. είμαι εγώ και άλλα 10 άτομα που κάνουμε 11άδα. Μπορούμε να πάμε ΑΥΡΙΟ στο γήπεδο για μπάλα?
Απλά ρωτάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο τα σπουδαία?


Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ποια παρουσίαση; Η γυναίκα του Ρομπέρτο έκλεψε την παράσταση (Pic)

         
Η κοπέλα του Ρομπέρτο ήταν αυτή που έκλεψε την παρουσία στην παρουσίαση του Ολυμπιακού. Δείτε και μείνετε άφωνοι:

roberto-gunaika





Τραγικό φινάλε για τα τρίγωνα πανοράματος…

Τραγικό φινάλε για τα τρίγωνα πανοράματος…
       
Από το 1944 που άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο, το όνομα «Αγαπητός» στη Θεσσαλονίκη παρέπεμπε σε γλυκά υψηλών προδιαγραφών. Με τα προφιτερόλ, τις καριόκες, τα ροδίνια και τις θρυλικές τούρτες «Μαρκησία» και «Ευφροσύνη» μεγάλωσαν γενιές και γενιές Θεσσαλονικέων, που θεωρούσαν τα γλυκά του σύμβολο κύρους και ανώτερης κοινωνικής θέσης.

Στον Τειρεσία Μελισσανίδης-Aegean Oil για χρέη στο Δημόσιο

Στον Τειρεσία Μελισσανίδης-Aegean Oil για χρέη στο Δημόσιο                                      


Μείζον πολιτικό, ηθικό και επιχειρηματικό θέμα εγείρεται από τις αποκαλύψεις για τη φοροδιαφυγή ύψους €24 εκατ. εταιριών του ομίλου του Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς και από τις αποφάσεις των φορολογικών αρχών, που έχουν ζητήσει ακόμα και την καταχώρηση του ιδίου και της εταιρίας Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ στον Τειρεσία, με στόχο τη διασφάλιση των απαιτήσεων του Δημοσίου.

Στα χέρια της αστυνομίας 26 γνωστοί στην Ελλάδα Τούρκοι ηθοποιοί και τραγουδιστές για χρήση ναρκωτικών

      
Στα χέρια της τουρκικής αστυνομίας κατηγορούμενοι για χρήση ναρκωτικών και παραχώρηση χώρου για χρήση βρίσκονται Τούρκοι ηθοποιοί, πολλοί εκ των οποίων είναι γνωστοί και στην Ελλάδα καθώς πρωταγωνιστούν σε σήριαλ που προβάλλει η ελληνική τηλεόραση...

Φωνή της Ρωσίας: Στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Αλβανία! Και εμείς απολογούμαστε στους Τούρκους για φαντάσματα…

 20130806-191616.jpg

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το δίκτυο τρομοκρατών που υπάρχει στην Αλβανία προχώρησε σήμερα το ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας».

Οι συγκλονιστικές εικόνες από την Ελλάδα που καίγεται κάνουν τον γύρο του κόσμου!

 

 

Σαν άνθρωπος. Το καμμένο δέντρο δεν γλίτωσε και "πέθανε" με τα χέρια ανοικτά ΦΩΤΟ REUTERS
          H φωτιά που κατέκαψε την Δευτέρα τον Μαραθώνα είναι πλεον παρελθόν, όμως, άφησε πίσω της μεγάλες καταστροφές.