Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αν σου έχουν συμβεί όλα τα παρακάτω είσαι Έλληνας!

Αν σου έχουν συμβεί όλα τα παρακάτω είσαι Έλληνας!
Μια χιουμοριστική δημοσίευση με ελληνικά χαρακτηριστικά κάνει το γύρο του Facebook...
Αν σου συμβαίνουν τα παρακάτω, τότε είσαι σίγουρα Έλληνας!
Δεν τρως ποτέ..

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ROLAND GARROS 2014 : Ένας πολύ καυτός ημιτελικός!!! Photos

ROLAND GARROS 2014 : Ένας πολύ καυτός ημιτελικός!!! Photos
Maria Sharapova vs Eugenie Bouchard
Δύο πολύ καυτές τεννίστριες αναμετρώναται στον γυναικείο ημιτελικό του Ρολάντ Γκαρός 2014!
Σας τις παρουσιάζουμε για να διαλέξουμε την “καλύτερη”… οοοοοχι αγωνιστικά… αυτό ας το κάμουν μόνες τους, εμείς μόνο εμφανισιακά διαλέγουμε!!! αν και έχουμε μία λατρεία στη Μαρία
1. Maria Sharapova
m

Κατ’ οίκον περιορισμός για τον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση

koukoutsis3

Με κα­τ’ οί­κον πε­ρι­ο­ρι­σμό και υ­πό 24ωρη α­στυ­νο­μι­κή φύ­λα­ξη με ε­ξαί­ρε­ση τη με­τά­βα­ση του στο Ελ­λη­νι­κό Κοι­νο­βού­λιο για την ά­σκη­ση των κοι­νο­βου­λευ­τι­κών του κα­θη­κόν­των και τη με­τά­βα­ση του σε νο­σο­κο­μεί­α για την αν­τι­με­τώ­πι­ση των προ­βλη­μά­των υ­γεί­ας, α­φέ­θη­κε ε­λεύ­θε­ρος με­τά την α­πο­λο­γί­α του ο βου­λευ­τής της Χρυ­σής Αυ­γής Δη­μή­τρης Κου­κού­τσης.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Όταν το μέγεθος μετράει...






Στα 22 της χρόνια άλλαξαν τα πάντα στην επαγγελματική της καριέρα, αφού απαλλάχθηκε μια και καλή από το μεγάλο στήθος, το οποίο την εμπόδιζε να είναι ευέλικτη στους αγώνες της.
Αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές αλλάγες και δικαιώθηκε αρχικά με την πρόκρισή της στους "16" του US Open το 2013, εν συνεχεία με τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του αυστραλιανού Οpen και φέτος στο Roland Garros.
Το 34DD έγινε 34C και αποδείχθηκε ότι το μέγεθος τελικά μετράει. "Για εμένα δεν είναι έκπληξη ότι έφτασα στον 4ο γύρο, καθώς πλέον νοιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση", είπε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και συνέχισε: "Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλεύω κάθε μέρα".
Η αφαίρεση σχεδόν του μισού της στήθους, της χάρισε καλύτερη ψυχολογία και της έδωσε το έναυσμα για νέα ενδιαφέροντα. "Τώρα μαθαίνω αγγλικά και μου αρέσει. Με τον προπονητή μου μιλάω στα αγγλικά, ενώ έχω ξεκινήσει να διαβάζω και το βιβλίο του Χάρι Πότερ".
Ακολουθούν φωτογραφίες από το πρόσφατο "βαρύ" παρελθόν της Ρουμάνας...


Η Simona Halep σήμερα από το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης...

Αθήνα – Μουσουλμάνος ζήτησε από οδηγό ταξί να κλείσει την μουσική και ο ταξιτζής…

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, …