Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή σχολικής τσάντας


Μερικές φορές ο δρόμος για το σχολείο μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερα «ανηφορικός» για το παιδί σας, εξαιτίας του βάρους που μεταφέρει καθημερινά, ιδιαίτερα αν δεν διαθέτει την κατάλληλη τσάντα ή δεν τη χρησιμοποιεί σωστά. Μια σχολική τσάντα μπορεί να ζυγίζει πολλά κιλά και για το λόγο αυτό το παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως οσφυαλγία, κύφωση κτλ.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Όλο το αεροδρόμιο σταμάτησε και την κοιτούσε...

Η Andessa Urach με λευκό μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν στο αεροδρόμιο.. κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να χαζέυει!
Δείτε την

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ... 9 ΡΙΧΤΕΡ (!!!) ΓΡΑΦΕΙ Η LE MONDE!!!

Στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανήκει η Ελλάδα,
σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»!
Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν από πενήντα επιστήμονες, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι σεισμολόγοι και μηχανικοί. 

ΦΩΤΟ: Η κρητικιά που αναστάτωσε το "Γεντί Κουλέ" και τους φίλους του ΟΦΗ

Το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν χθες στο "Γεντί Κουλέ", το γήπεδο του ΟΦΗ, για να παρακολουθήσουν το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά, τράβηξε μια φίλη του ΟΦΗ.
Η ξανθιά κοπέλα μαγνήτισε τα βλέμματα των φιλαθλων που βρίσκονταν στο γήπεδο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. 

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Οδηγός γλιτώνει " παρά τρίχα " τον θάνατο μετά από πτώση τεράστιου βράχου ! ΒΙΝΤΕΟ

Οδηγός γλιτώνει " παρά τρίχα " τον θάνατο μετά από πτώση τεράστιου βράχου ! ΒΙΝΤΕΟ
Οδηγός στην Ταιβάν, γλίτωσε από σίγουρο θάνατο το Σάββατο καθώς μια ξαφνική διολίσθηση εδάφους έστειλε ακριβώς δίπλα στο αμάξι του έναν τεράστιο βράχο.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


 
 
.Του Σάββα Καλεντερίδη, από την ''Κυριακάτικη Δημοκρατία''
Ο Ερντογάν συγκρούεται με τον Ομπάμα και θέλει ανατροπή του Άσαντ, για να αποφευχθεί η δημιουργία του δεύτερου Κουρδικού κράτους, που θα οδηγήσει σε διαμελισμό την ίδια την Τουρκία.
Αμέσως μετά την κατάρρευση του κομμουνιστικού μπλοκ, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν την πιο σημαντική στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αυτήν που είχε την κωδική ονομασία «Καταιγίδα της Ερήμου», και είχε σκοπό την απελευθέρωση του Κουβέιτ και την αποδυνάμωση του καθεστώτος Σαντάμ Χουσεΐν, το οποίο εξαρθρώθηκε πλήρως με την συμπληρωματική επιχείρηση ανατροπής του, το 2003, τότε που η Τουρκία είπε το μεγάλο «ΟΧΙ» στους αμερικανούς, μη δίνοντας άδεια στα στρατεύματα των ΗΠΑ να διέλθουν από το τουρκικό έδαφος και να ανοίξουν το λεγόμενο Βόρειο Μέτωπο ενατίον του Ιρακινού δυνάστη.