Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο εχθρός του Πούτιν στην Ελλάδα. Μαζί με τον Σόρος. Για τα συγχαρίκια της φυγής της Gazprom;

presstime

Ο ΓΚΑΡΙ ΚΑΣΠΑΡΟΦ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ 

Είναι, αναμφίβολα, ο μεγαλύτερος σκακιστής που πάτησε τα πόδια του σε αυτό τον πλανήτη. Τρομερό μυαλό, κατάφερε να ταπεινώσει ακόμα και τον υπερυπολογιστή της ΙΒΜ, “Deep Blue”. Η τελευταία «παρτίδα» του, ωστόσο, είναι πολιτική και έχει απέναντί του έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο: Τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο τους χωρίζει ένα –μάλλον αμοιβαίο- μίσος.

Πρόσληψη Σίμου στην ΕΡΤ

Για να μην λένε οτι θενε…

Οτι δήθεν ο Σίμος δεν προσελήφθη ποτε στην ΕΡΤ.
οεο

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ποιος ο ρόλος της Digea στο κλείσιμο της ΕΡΤ;




Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 το βράδυ ο απολυμένος ήδη από τον Μάιο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης κατήγγειλε στην πειρατική πλέον ΕΡΤ ότι πίσω από το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε. βρίσκεται προσπάθεια ανάθεσης των όλων των ψηφιακών σημάτων πανελλαδικής εμβέλειας στη Digea, το consortium που έφτιαξαν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια Mega, Star, Ant1, Alpha, Σκάι και Μακεδονία TV.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σοκ με σκάνδαλο υπνωτισμού κλονίζει το κατάστημα Πλαίσιο


plaisio-jYzxyYSZ
Στο δρόμο για τη φυλακή βρίσκονται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε,  Γεώργιος Γεράρδος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Γεράρδος και το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεώργιος Λιάσκας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια -και ισόβια με επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη ο τελευταίος- από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση υποσυνείδητης κατήχησης, παράνομης κράτησης και πλύσης εγκεφάλου, που απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τη δικαιοσύνη.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Για το μονοπώλιο της Digea "έπεσε" η ΕΡΤ;


Μία νέα διάσταση στην υπόθεση του κλεισίματος της ΕΡΤ δίνει μία πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός για τη διανομή του ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Με την ΕΡΤ κλειστή, μετά το αιφνίδιο "λουκέτο", η Digea, δηλαδή ο συνεταιρισμός των έξι ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Mega, Ant1, Skai, Star, Alpha και Μακεδονία TV (που ανήκει στον όμιλο Ant1) γίνεται ο μοναδικός υποψήφιος για ...

Δικαστική δικαίωση Χαρδαλιά


Πήγαν για μαλλί και βγήκαν ..κουρεμένοι οι καταγγέλοντες.
Συνελήφθη ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για ψευδομαρτυρία
Ν.Χαρδαλιάς:"Τα δύσκολα για τους διαχρονικά ψευτάκους και συκοφάντες μας μόλις άρχισαν"...
Πανηγυρική δικαίωση του δημάρχου Βύρωνα κ. Νίκου Χαρδαλιά και των....

Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο επόμενος μεταβατικός πρωθυπουργός - Τι προβλέπει

Το κείμενο που ακολουθεί είναι του Γιώργου Τράγκα και το ανάρτησε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook. Κάνει προβλέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις που θα ξαφνιάσουν.
Πάμε σε πρόωρες εκλογές; Θα έχουμε προεκλογική περίοδο διαλύοντας την...

Προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων θα έχουν οι μετανάστες στην αγορά εργασίας



Οι μετανάστες που όχι μόνο προστατεύονται απο τα γνωστά σε όλους πλέον ανθελληνικά κυκλώματα, που δρούν στην Ελλάδα...

Πρόωρες εκλογές και… διάγγελμα Σαμαρά (;)



Μονόδρομος φαίνεται πως είναι πλέον η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μετά και το νέο αδιέξοδο που διαπιστώθηκε στις επαφές που είχει ο Δημήτρης Σταμάτης με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Στο Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνουν  πως η πρόταση που ...

Όταν η αριστερά κατήγγειλε την ΕΡΤ για το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ αντισταλινικό ντοκιμαντέρ «Soviet Story» ...ως «φορέα του πιο βρώμικου γκεμπελισμού»..

Το ντοκιμαντέρ «Soviet Story» προβλήθηκε από την ΕΡΤ τον Οκτώβριο του 2010. Το ΚΚΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «αντικομμουνιστική φρενίτιδα», «κατάπτυστο δημιούργημα», ενώ δεν δίστασε να καταγγείλει την ΕΡΤ ως «φορέα του πιο...