Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΟΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΥΤΙΑ... ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ...!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...!!!

«Τελειώνει» ο Μίτσελ, φαβορί ο Κίκε Φλόρες


Η ζωή κύκλους κάνει, λέει ο λαός μας, και στην περίπτωση του Μίτσελ αναφορικά με το μέλλον του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ταιριάζει απόλυτα.

Πριν από λίγους μήνες, όταν ο Ισπανός τεχνικός ερχόταν στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα, είδε για πρώτη φορά ζωντανά από την προεδρική σουίτα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Δηλώσεις Β.Πούτιν: "Παγωμένο νερό" έλουσε την Αθήνα - Γιατί το έκανε τώρα


ΓΙΑΤΙ "ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ" ΤΟΝ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ


"Το κακό όταν κοιμάσαι και βλέπεις όμορφα όνειρα είναι ότι κάποτε θα ξυπνήσεις". Αυτή η ρήση του Ρώσου λογοτέχνη Λέοντος Τολστόϊ φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που νόμιζε ή ήθελε να νόμιζε η Αθήνα για τις επενδυτικές προθέσεις της Ρωσίας έναντης της Ελλάδας.

ΣΟΚ - ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ... ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Απίστευτος εκνευρισμός επικρατεί στα Σκόπια, με την φημολογία και μόνο ότι στην Αμφίπολη Σερρών βρέθηκε τάφος που μπορεί να ανήκει στον βασιλιά της Μακεδονίας Αλέξανδρο. Η είδηση έχει φτάσει – αυτό έλειπε- στην γειτονική χώρα και μάλιστα φημολογείται ότι έχει πέσει εμπάργκο, να μην αναπαραχθεί πουθενά η είδηση σε ΜΜΕ, καθώς η FYROM στηρίζει το τουριστικό της προιόν, πάνω στον μύθο ότι είναι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

BINTEO-Θερμό επεισόδιο Άδωνι με συνδικαλιστές


BINTEO-Θερμό επεισόδιο Άδωνι με συνδικαλιστές

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Βίλα Αδριανού: Υπόγειες σήραγγες αποκάλυψαν πόλη!

Ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι χαρτογράφησαν ένα τεράστιο δίκτυο από σήραγγες κάτω από τη βίλα του Αδριανού, που βρίσκεται έξω από τη Ρώμη, αναγκάζοντας τους αρχαιολόγους να αναθεωρήσουν ριζικά τις απόψεις τους για ένα από τα πιο επιβλητικά αρχαία κτίρια της αυτοκρατορικής Ρώμης.

Οι ισλαμιστές χορήγησαν ενέσιμα φάρμακα σε παιδιά να μοιάζει ο θάνατος από χημικά

Εγκληματική προβοκάτσια στα περίχωρα της Δαμασκού δείχνουν τα στοιχεία που μεταδίδουν ειδησεογραφικά πρακτορεία και καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των αντικαθεστωτικών πώς ο Μπασάρ Αλ Άσσαντ έκανε χρήση χημικών σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά τη στιγμή μάλιστα που στην περιοχή βρίσκονται εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ. Ακόμη και η Δύση εκφράζει πλέον ανοιχτά τις επιφυλάξεις της, ενώ ενδεικτικό της προβοκάτσιας είναι η αυξομείωση των νεκρών.

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


samaras-venizelos 

Οι Αλβανοί συνοριοφύλακες απαγόρευσαν την διέλευση από την Κακκαβιά συνεργάτη του κ. Α. Λυκουρέντζου και όλων των Ελλήνων πολιτών
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Μπορεί να άνοιξαν πάλι τα ελληνο-αλβανικά σύνορα ύστερα από τις εκατέρωθεν επιδείξεις ισχύος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκαταστάθηκε και η ισορροπία στις σχέσεις Αθηνών – Τιράνων. Το θράσος και οι ειρωνείες που εκτοξεύθηκαν από τη γειτονική χώρα όχι μόνο δεν απαντήθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών αλλά μάλλον πλήττουν το κύρος και τη διεθνή εικόνα της Ελλάδος εν όψει και της ευρωπαϊκής προεδρίας της. 

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η ψηφιακή τηλεόραση φθάνει στη Μεσσηνία


Ο επόμενος σταθμός της ψηφιακής μετάβασης, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.)39527/1311/ 01-08-2013 αρ. ΦΕΚ 1972/13-08-2013, είναι το κέντρο εκπομπής «Πεταλίδι» στη Μεσσηνία.
Πιο αναλυτικά, από τις 02:00 πρωινή της 27ης Σεπτεμβρίου 2013 θα ξεκινήσει η εκπομπή τηλεοπτικών προγραμμάτων με ψηφιακή τεχνολογία από το επιτρεπτό κέντρο εκπομπής «Πεταλίδι» (όπως προσδιορίζεται στην Κ.Υ.Α. 21161/12-08-2008) στο νομό Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ παράλληλα θα διακοπεί οριστικά η εκπομπή του τηλεοπτικού αναλογικού σήματος.

Πώς χάθηκε η μισή Κύπρος. Του Σάββα Καλεντερίδη


cyprus-map


Ο απόρρητος χάρτης από το αρχείο του Κίσιντζερ, με ημερομηνία 13 Αυγούστου, δείχνει ακριβώς το όριο που θα προχωρούσε ο “Αττίλας 2″ την επόμενη ημέρα. Τότε που η Ελλάδα και η Εθνική Φρουρά δεν προέβαλαν καμία αντίσταση. Πώς γνώριζε ο Κίσιντζερ ότι δεν θα αντιδράσει Ελλάδα και Κύπρος και χάραξε τα όρια της δεύτερης εισβολής με τόση ακρίβεια. Κάποιος δεν πρέπει να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα;
Του Σάββα Καλεντερίδη

Έτσι βασάνιζαν τους Ελληνες το 1974. Αλλά δεν πειράζει, θέλουμε κι άλλα τουρκοσίριαλ!


attilas


Στις 28 Οκτωβρίου 1974 ήταν η τελευταία επίσημη ημέρα ανταλλαγής Ελλήνων αιχμαλώτων από την τουρκία.
Η ανταλλαγή αιχμαλώτων επετεύχθη χάρις στις προσπάθειες του Προέδρου Κληρίδη ο οποίος ανάμεσα σε τόσα άλλα προβλήματα έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα την απελευθέρωση των αιχμαλώτων γιατί είχε μάθει για τα βασανιστήρια και εξευτελισμό των Ελλήνων αιχμαλώτων στις φυλακές της τουρκίας.

Αυτός είναι ο Κεμάλ που του κάναμε και μουσείο!


kemal


4 Νοεμβρίου 1922. Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστραλίας, μιας χώρας που βρίσκεται πολύ μακριά από την περιοχή μας, την εποχή που οι εφημερίδες… έκαναν μήνες να φτάσουν μέχρι εδώ και βλέπει τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη ψύχραιμα και εξ αποστάσεως αντικειμενικά, έχει αφιέρωμα στον σκατόψυχο δολοφόνο, τον οποίο αποκαλεί “bloodthirsty leader of the Turkish Nationalists” (αιμοδιψή αρχηγών των τούρκων εθνικιστών) σε αντίθεση με τους προοδευτικούς Τούρκους, οι οποίοι διέφυγαν στην Ανατολία όταν ο φασίστας κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη.Ολόκληρο το άρθρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αφιερώνεται στους ελληνόφωνους “προοδευτικούς” που θαυμάζουν (πέντε έξη είναι βέβαια σε όλη την Ελλάδα), το φασιστικό αυτό τέρας, που κατέσφαξε 3.500.000 Χριστιανούς.

Ανήμποροι, δειλοί και άβουλοι ραγιάδες


people


Όσες φορές και σε όποιες πηγές και αν ανατρέξει κάποιος που επιθυμεί να μελετήσει τη νεότερη Ιστορία μας, με καθαρό μυαλό, μακριά από συμπλέγματα και προκαταλήψεις, καταλήγει στο ίδιο πάντοτε αποθαρρυντικό συμπέρασμα.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ

Οι δηλώσεις Στουρνάρα σχετικά με την επαπειλούμενη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, εφόσον δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί, συμπεριλαμβανομένων και των....
πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, συνιστούν μία ακόμη κυνική ομολογία της αποτυχίας του οικονομικού προγράμματος που εφαρμόζει κατ’ εντολή των δανειστών η κυβέρνηση.

Ο Σταυρίδης του ΤΑΙΠΕΔ, οι έμποροι ναρκωτικών-λευκής σαρκός, οι καναλάρχες-εκδότες και οι αριστεροί του πέη ρολ


Σκούζουν και χτυπιούνται οι αμόλυντες παρθένες του εγχώριου παρακράτους και τα τσιράκια τους για την πτήση του Στέλιου Σταυρίδη στη Κεφαλονιά  με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη. Αίφνης όλος...
αυτός ο συρφετός (πολιτικά κόμματα, βουλευτές, χαπακωμένα από το βαθύ καράτος του ΟΠΑΠ ΜΜΕ, ευνοημένοι από την Βαστίλη της διαφθοράς καναλάρχες και εκδότες, ποδοσφαιρικοί παράγοντες-έμποροι ναρκωτικών-έμποροι λευκής σαρκός –υπάρχουν και τέτοιοι που τα παίρνουν από τον ΟΠΑΠ-εκπρόσωποι της δήθεν αριστεράς που δεκαετίες τώρα είναι στο πέη ρολ-μ΄ αυτή την ορθογραφία- του βαθέως κράτος της διαπλοκής), ξέρασαν χολή για την παπαριά του Σταυρίδη.

Διαφορές για να μην ξεχνιόμαστε

Αλήθεια τι άλλο πρέπει να κάνουν οι κωλοαλβανοί σε μέρη που το Ελληνικό Κράτος έχει δικαίωμα να επιβάλλει και την τάξη και να αποκαταστήσει αυτή ακόμα και με τη βία εφόσον απειλείται η σωματική ακεραιότητα της Ελληνικής μειονότητας
Για να μην έχουμε καμία απορία γιατί είμαστε ανάξιοι να είμαστε Ελληνες συγκρίνεται τη συμπεριφορά των μογγόλων σ ότι αφορά τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και της δοσίλογης κυβέρνησης των Ελλήνων ραγιάδων απέναντι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην Βόρειο Ήπειρο

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: «Θλιβερά τα γεγονότα στην Πρεμετή»

"Παρά πολύ θλιβερό" γεγονός, που "ξύπνησε οδυνηρές αναμνήσεις αθλιότητας" χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, στο χθεσινό κήρυγμά του, τα πρόσφατα γεγονότα στον ορθόδοξο Ναό των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πρεμετή.

Συγκεκριμένα, στις 16 Αυγούστου, όπως καταγγέλθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Αργυροκάστρου, ασκήθηκε βία κατά κληρικών και πιστών "από ομάδες παραστρατιωτικών (με τη συμπαράσταση δημοτικών υπαλλήλων και την κάλυψη της Δημοτικής αρχής". Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αφαιρέθηκαν, με βίαιο τρόπο, ιερά σκεύη, εικόνες της Παναγίας, το καμπαναριό με τον σταυρό, για την αξιοποίηση του ναού, από τον Δήμο, ως πολιτιστικού μεγάρου.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Mεγάλη αεροναυτική άσκηση "γεφύρωσης" ΕΑΧ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ έχουν καταλήξει στα βασικά σενάρια της μεγαλύτερης αεροναυτικής άσκησης που έχει γίνει μέχρι σήμερα μεταξύ των δύο χωρών, όπου προβλέπεται γεφύρωση των τριών εναέριων αμυντικών χώρων (ΕΑΧ) των συμμετεχόντων στην άσκηση χωρών.

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ!! 6 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έσπειραν τον τρόμο στους Φούρνους!!


Toυρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το ελληνικό έδαφος πριν από λίγο μεταδίδεται από την περιοχή των Φούρνων.
Συγκεκριμένα τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη κρούσης στόχων εδάφους F-4E Terminator πραγματοποίησαν εικονική προσβολή στην περιοχή των νήσων Φούρνων από υψόμετρο 1300 μέτρων προκαλώντας τον τρόμο σε τουρίστες και παραθεριστές που έβλεπαν τα τουρκικά μαχητικά να περνάνε επάνω από τα νησιά στις 11.28