Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα Jumbo

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα Jumbo
Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για τα καταστήματα Jumbo κάνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Θράκη, καταγγελία η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικές αποδείξεις.
 Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία Πολιτών και τις φωτογραφίες, το κατάστημα των Jumbo στον Ίασμο του νομού Ροδόπης, χρησιμοποιεί σε όλες τις πινακίδες του καταστήματος και την τουρκική γλώσσα.

Δείτε τη λίστα με τους Δήμους που θα παρέχουν πρώτοι δωρέαν ίντερνετ

Δείτε τη λίστα με τους Δήμους που θα παρέχουν πρώτοι δωρέαν ίντερνετ
Σε 304 δήμους θα ξεκινήσει η παροχή του δωρεάν ίντερνετ την οποία είχε εξαγγείλει ο Αντώνης Σαμαράς τον περασμένο Νοέμβριο.
Τα Wi-Fi Hotspots, όπως ονομάζονται, θα είναι 100 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία όπως επίσης και 200 λιμάνια και μαρίνες.
Στα συγκεκριμένα, σημεία οι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται στο ίντερνετ για 30 λεπτά υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους και 100 μέτρων για εξωτερικά σημεία.

ΟΙ “ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ” ΤΗΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ- ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α.ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ .




ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ απαιτούν μνήμη και θέληση. Και εάν δεν μας απατά η
μνήμη μας, ένα εκ των “αγαπημένων παιδιών” των Ελλήνων Σαιεντολόγων που ζουν και βασιλεύουν, είναι ο σημερινός υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Mας προκαλει κιολας κοιτα ποιος μιλαει μας ηπιαν το αιμα και η......Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος


«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός» αναρρωτήθηκε σε συνέντευξή της η Ελένη Κούρκουλα, πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη, η οποία δεν δίστασε
επίσης να δηλώσει πως κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό 'Ακη Τσοχατζόπουλο: «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός "Τσοχαρτζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε»;
Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα λέει ακόμα πως «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ», στη συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η Αλβανία απαιτεί συγγνώμη από την Ελλάδα! Επίδειξη θράσους!


Μετά τα αίσχη που έγιναν στο Βελιγράδι στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας-Αλβανίας και τις βιαιότητες σε μειονοτικά χωριά τα Τίρανα αντί να ζητιήσουν συγνώμη απαιτούν ...από τον Έλληνα Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια να μην χρησιμοποιεί τον όρο Βόρεια Ήπειρο!

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ- ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ- MYΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ..... ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…

1111111111

Σε γενικό συναγερμό έχουν τεθεί οι διωκτικές αρχές της Ελλάδος , οι εποχούμενες αστυνομικές περιπολίες σε όλη τη επικράτεια καθώς και τα Τμήματα Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τα εθνικιστικά
υποκινούμενα έκτροπα από τον αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού(!)στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβία-Αλβανία τη νύχτα της Τρίτης. Από πηγές της Ασφάλειας αλλά και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχει δοθεί σαφέστατη εντολή στα πληρώματα της Αμέσου Δράσεως να γίνονται αυτόματα

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014