Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύπτει

Ποιά είναι η κυρία την ξέρετε;



Σε λίγο θα διαβάσουμε μαζί τι λέει

Ερώτηση



Για να πάμε λίγο στα σκάνδαλα της δεξιάς.
Να κάνω μία ερώτηση. Όταν έγινε το σκάνδαλο vodafone με τις παρακολουθήσεις του τότε πρωθυπουργού, δεν άντεξε ένας υπάλληλος και αυτοκτόνησε. Είχε γίνει τότε εισαγγελική έρευνα βγήκε το πόρισμα; και αν ναι γιατί δεν το αναφέρει κανείς.
Σε λίγο νεότερα...............

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τι ΛΑΟΣ είμαστε;

Βάζουν τις ελληνικές εταιρείες να πωλούν με ζημιά 60%!

Επαίρεται το υπουργείο Υγείας, μιλώντας για «εκκωφαντική μείωση» της τιμής στην οποία προμηθεύτηκε ένα αντιβιοτικό. Και κορδώνεται ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος πώς με την ηλεκτρονική δημοπρασία για το σύνολο των νοσοκομείων της χώρας, με βάση τη δραστική ουσία, «έριξε» την τιμή ενός σκευάσματος από 5,2 εκατ. ευρώ σε 400.000 ευρώ.
Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση «περηφανεύεται» γιατί...

ΝΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕI . . .

Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Ο Πρώτος ανεξάρτητος τούρκος βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα από το βήμα της Βουλής.
Απο σοβαρές πληροφορίες ο Μάντατζη επιδιώκει την διαγραφή για να τεθε'ι επικεφαλής του....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ!!!

Σας παρουσιαζουμε σήμερα δύο από τα ντοκουμέντα που μας απέστειλε Ελληνόψυχος από τον περιβάλλοντα χώρο της Αγιάς Σοφιάς. Αρχαίοι κίονες από το περιστύλιο της εκκλησιάς μας έχουν μετατραπεί σε τραπεζάκι υπαίθρια από τους μογγόλους. Μάλιστα στις φωτογραφίες (τουλάχιστον στις υψηλής ανάλυσης που έχουμε στην κατοχή μας) διακρίνονται κι οι επισημάνσεις μιάς κάποιας....

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Π. Καμμένος: «Ὑπάρχει Ἑλλάδα, ὑπάρχει Ὀρθοδοξία», «Ἡ Ἑλλάδα ἔχει τὴν Παναγία ἀπὸ πάνω της! Δὲν ἔχουμε πρόβλημα»


Τρομερὲς δηλώσεις ξανὰ ἀπὸ τὸν Πάνο Καμμένο, ὁ ὁποῖος ὁδεύει ὁλοταχῶς πρὸς διαγραφὴ ἀπὸ τὸ...
κόμμα τοῦ ἀφοῦ θὰ ἀποστείλει ἕνα μεγάλο ΟΧΙ στὴ νέα κυβέρνηση.Μερικὲς ἀπὸ τὶς δηλώσεις του:

«Ἀλλοίμονο ἑνὰ ἤθελα νὰ ψηφίσω τον κ. Σηφουνάκη ποὺ ἔλεγε ὅτι εἶναι Ἄθεος »
«Μόλις ὑπογράψουμε τὴν δανειακὴ σύμβαση θὰ μᾶς πᾶνε σὲ πτώχευση ὥστε νὰ πάρουνε τὴν δημόσια καὶ ἰδιωτικὴ περιουσία. Ἐὰν ὑπογράψουμε ὅλα τὰ ὁμόλογα ὑπάγονται στὸ ἀγγλικὸ δίκαιο καὶ πλέον τὰ δικάζουν στὰ δικαστήρια τοῦ Λουξεβούργου»!
«Ὑπάρχει Ἑλλάδα, Ὑπάρχει Ὀρθοδοξία»
«Οἱ ὑπάλληλοι τῆς Goldman Sachs, τῆς Λέσχης Bilderberg καὶ...

«Λουκέτο» στο Makedonia Palace

Θύμα της οικονομικής κρίσης φαίνεται πως έπεσε το ξενοδοχείο-σύμβολο της Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος που το διαχειρίζεται, κατεβάζει ρολά στις 27 Δεκεμβρίου απόρροια της αποτυχίας του ομίλου και του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να καταλήξουν σε συμφωνία για αναπροσαρμογή της σύμβασης μίσθωσης του κτηρίου.
Η σύμβαση προέβλεπε μίσθωση του Makedonia Palace για 15 χρόνια με....

255 «ΝΑΙ» στην μεταβατική κυβέρνηση

Με 255 ψήφους υπέρ, 38 ψήφους κατά και τρεις διαρροές από τα δύο μεγάλα κόμματα που προκάλεσαν την διαγραφή μόνο του κ. Καμμένου από τη Ν.Δ αφού το ΠΑ.ΣΟ.Κ διέρρευσε ότι δεν τίθεται θέμα για τους κυρίους Μάντατζη και Κατσιούρα, η κυβέρνηση Παπαδήμου πήρε τελικά ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.
Δικαιολογημένα απόντες και με την επιστολική τους ψήφο να μην προσμετράται στο τελικό αποτέλεσμα ήταν η.....

Ο Τσετίν Μαντατζή ετοιμάζει τουρκικό κόμμα!

Προκάλεσε τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
mantatzi"Δεν μπορώ να συμπλεύσω μ' εκείνους που με την ακροδεξιά τους ρητορική παρεμποδίζουν τον εμπλουτισμό της κοινωνίας με την διαφορετικότητα και ναρκοθετούν την σύνθεση, το θεμέλιο της δημοκρατίας μας.
Αυτή είναι η δική μου προσωπική κόκκινη γραμμή. Εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω χέρι - χέρι μαζί τους" ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο γνωστός στους αναγνώστες του "ΕΚ" για την δράση του στην Θράκη, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή, για να εξηγήσει το γιατί δεν θα ψηφίσει την νέα κυβέρνηση.

Σήμερα η ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση

Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, είπε ότι η νέα κυβέρνηση κάνει πόλεμο απέναντι στις ανεξέλεγκτες αγορές, τους φοροφυγάδες, την διαπλοκή και τα κατεστημένα της χώρας που....

Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ; ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ! ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΔΗΜΟΥ!

Αυτή τη στιγμή βράζει το καζάνι στη Νέα Δημοκρατία. Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται με άξονα το αν πρέπει ή όχι να επιμείνει ο Σαμαράς στη άρνησή του να υπογράψει την εκβιαστική "δέσμεση" των δανειστών, αγορών και των φερεφώνων τους Σαρκοζί-Μέρκελ.
Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα.. Κατά τις πληροφορίες μας τα πάντα συγκλίνουν στην τήρηση της άκαμπτης θέσης Σαμαρά, που είναι "ΟΧΙ στον εκβιασμό και στον ξεφτιλισμό της εναπομείνασας, αξιοπρέπειας της....

Επειδή δεν γνωρίζουμε πολλοί ότι οι Κύπριοι είναι αδέρφια μας


Ο Πάνος Καμμένος και ο Καμένος



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Παπαδήμος, Ντράγκι και Μόντι, η τρόϊκα της Goldman Sachs στην Ευρώπη

Τη σχέση που έχουν με την Goldman Sachs ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο Ιταλός εντολοδόχος πρωθυπουργός Μάριο Μόντι και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναδεικνύει με σημερινό άρθρο της η γαλλική εφημερίδα «Le Monde».
Και οι τρεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανήκουν στο δίκτυο της ευρωπαϊκής «κυβέρνησης Sachs». Ειδικότερα αναφέρει ότι, η....

Δημοψήφισμα για τους μετανάστες (στην Ελβετία όχι στην Ελλάδα)

Άλλο ένα δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στην Ελβετία, στις 28 Νοεμβρίου, τη φορά αυτή για να αποφασίσει
ο λαός για το αν θα πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες καταγωγής τους οι μετανάστες που κατοικούν στην Ελβετία και δεν συμμορφώνονται με τους νόμους της χώρας.

To κόμμα SVP, που στο προηγούμενο δημοψήφισμα που έγινε το Νοέμβριο του 2009 ήταν αντίθετο στο χτίσιμο μιναρέδων στην Ελβετία, τώρα, για να υποστηρίξει τη θέση του, που είναι υπέρ της απέλασης εκείνων των μεταναστών που παραβιάζουν τους νόμους της Ελβετίας, κυκλοφόρησε δυο αφίσες :

Η μία δείχνει τέσσερις γυμνές κοπέλες σαν τα......

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Το "δώρο" των αποστράτων στον Μπεγλίτη.Ένα βίντεο!Δείτε το

Αποχωρώντας από το ΥΕΘΑ,έλαβε από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων,αλλά και από τον διάδοχό του Δημήτρη Αβραμόπουλο τα καθιερωμένα δώρα. Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ αποφάσισαν να του κάνουν δώρο ένα βίντεο που έφτιαξε ένα μέλος της, ο Παντελής Συνέλης ο οποίος και εξηγεί το νόημα του “δώρου”:

“Τον προτρέπω να το δεί, και μαζί με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, να....

Δεν σας έλλειψε;

Χούντα η νέα κυβέρνηση κατά τον Πάνο Καμμένο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος αποκάλυψε σήμερα την πρόθεσή του να μην δώσει την ερχόμενη Τετάρτη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Χαρακτηρίζοντας την νεοσύστατη κυβέρνηση «χούντα», διευκρινίζει ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της....