Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εκλογές Δήμου Τριφυλίας Αποκλειστικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του blog οι οποίες δεν μπορούν να διαψευστούν ο κ Ανδρινόπουλος Ευστάθιος στα μέσα της επόμενης εβδομάδος θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος και την κάθοδό του στις εκλογές. Μία κίνηση που αναμενόταν από πολύ κόσμο αφού στο πρόσωπό του καθώς και με την προσωπικότητά του αποτελεί ελπίδα για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Τριφυλίας.
Προσεχώς θα έχουμε κι άλλες πληροφορίες για το όνομα του συνδυασμού καθώς και ονόματα που θα τον πλαισιώνουν.......

Οι Αρχαίες Ελληνίδες προτιμούσαν το βραζιλιάνικο "χτένισμα" για το αιδoίο τους!

Η μανία με το βραζιλιάνικο «χτένισμα» στην περιοχή του αιδoίου, μπορεί να έχει κατακλύσει το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών τα τελευταία χρόνια, όπως φαίνεται, όμως, οι αρχαίες Ελληνίδες ήταν… πολύ μπροστά από την εποχή τους!...

41 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Ωνάση



"έλα, Νικόλα, τον φάγατε τον μικρό"
Σαράντα ένα χρόνια κλείνουν αύριο 23 Ιανουαρίου από τότε που ο διάδοχος της αυτοκρατορίας του Αριστοτέλη Ωνάση, ο γιός του Αλέξανδρος μόλις 25 ετών άφηνε την τελευταία του πνοή στις 7 το απόγευμα στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Είχε προηγηθεί το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού το μεσημέρι της 22ας Ιανουαρίου 1973 όταν το αεροσκάφος που χειριζόταν(;) ο Αλέξανδρος κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ!

Οταν ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε το «κούρεμα» στον Ντομινίκ Στρος Καν

PAPANDREOU-EGGRAFO-IMF01-19JANUARY2014

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.- Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προφανώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του καταστροφέα της Ελλάδας, Όλι Ρεν και αισθάνθηκε την ανάγκη να δικαιολογήσει με ανακρίβειες και «σενάρια καταστροφής» την ανύπαρκτη διαπραγματευτική του τακτική τους κρίσιμους μήνες πριν την υπογραφή του Πρώτου Μνημονίου, αλλά και μετά, για το μείζον θέμα του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους. Η τοποθέτησή του έγινε μέσω «πύρινης» ανακοίνωσης του στενού του συνεργάτη κ. Γιώργου Ελενόπουλου.