Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! Η...ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!


sfageas
Τζαμί και τέμενος δεν σπεύδει να
 φτιάξει ο Σαμαράς,
 συνεπικουρούμενος και από τον 
ΣΥΡΙΖΑ;...

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ισλαμιστές μετανάστες καίνε την Στοκχόλμη


Για τέταρτη νύχτα μετανάστες (βασικά μουσουλμάνοι) συγκρούστηκαν στην Στοκχόλμη με την αστυνομία, πυρπολώντας ένα αστυνομικό τμήμα, καταστρέφοντας δεκάδες αυτοκίνητα, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ και  και διεξάγοντας πετροπόλεμο με την ...αστυνομια στα πιο σοβαρά φυλεκτικά επεισόδια που έχει γνωρίζει μ΄χρι σήμερα η σουηδική πρωτεύουσα.
 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν την τη Κυριακή στο βράδυ στο προάστιο Χούσμπου, στα βορειοδυτικά της σουηδικής πρωτεύουσας, όπου υπάρχει γκέτο λαθρομεταναστών όταν η αστυνομία πυροβόλησε έναν 69χρονο λαθρομετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό κατά το πρότυπο των δύο ισλαμιστών που αποκεφάλισταν χθες τον στρατιώτη στο Λονδίνο..
 Χθες τη νύχταπυρπολήθηκαν ξανά αυτοκίνητα σε σημεία γύρω από τη σουηδική πρωτεύουσα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 10 το βράδυ στο Χούσμπου, και γρήγορα εξελίχθηκαν σε πετροπόλεμο με την αστυνομία. Ταραχές καταγράφηκαν όμως και σε νοτιότερα προάστια, πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις αναφορές, η πυροσβεστική κλήθηκε σε 15 σημεία ενώ φωτιά εκδηλώθηκε και σε αστυνομικό τμήμα στο Ρόγκσβεντ.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! TA EXOYME KATANAΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Εταιρεία χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα ως ενισχυτικό γεύσης...


Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική
ή και αηδιαστική 
Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό...έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΗΤΑΝ GAY;


Kemal Ataturk-Gay

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μια τουρκική ιστοσελίδα και δείχνει τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον ιδρυτή της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας σε μια χαρακτηριστική σκηνή σε κάποια πλαζ να κοιτάζει σε στάση που δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν ήταν και… πολύ άντρας.

Σοκαριστικό βίντεο: Του "κάρφωσαν" σφαίρα στο κεφάλι και ούτε που το κατάλαβε!


Ένα σοκαριστικό βίντεο, που αναρτήθηκε στο youtube κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα Ρώσο στρατιώτη, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα σε ανταλλαγή πυροβολισμών με Τσετσένους αυτονομιστές και γελάει!
Η σφαίρα από το AK-47 καρφώθηκε στο μέτωπό του, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται καθόλου.
Οι υπόλοιποι στρατιωτικοί προσπαθούν να του αφαιρέσουν την σφαίρα και εκείνος γελάει…!