Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ηττα για την Κυπαρισσία - Άλλη μία αλητεία εις βάρος της

Κυπαρισσία και Εθνικός Μελιγαλά δεν τα κατάφεραν σήμερα γνωρίζοντας την ήττα εκτός έδρας από Ολυμπιακό και Ανδρούσα αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός με τον Διονύση Πουλή στο πάγκο νίκησε στο 86′ με γκολ του Φουρναράκου 1-0 τον ΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του Νικολόπουλου ενώ να σημειώσουμε ότι από το 69′ έπαιζαν με 8 παίκτες λόγω αποβολής των Μιτρόφ, Σιγέρι και Μπίζου.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας είχε την ατυχία να αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική με τον Πάμισο και ο διαιτητής του κ Σταθόπουλου να βρίσκεται σ εξαιρετική μέρα κάνοντας την δουλειά του τέλεια.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥ


Το τελευταίο 24ωρο φαίνεται ότι στα φιλαράκια τα καλά έχει προκαλέσει ΑΜΟΚ η πρόκριση του Ολυμπιακού και ο Καραγιαννίδης ξερνάει στην ιστοσελίδα του τον εμετό που εγκλωβίζεται στον εγκέφαλο του!

Αν θέλεις Τούρκο φίλο, κράτα ένα κομμάτι ξύλο

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Την παροιμία μου την έλεγε ο συνονόματος αγρότης παππούς μου, που κάποτε από τις αιματοβαμμένες πέτρινες κορυφές του Κάλε Γκρότο έβλεπε την Άγκυρα ν’ αχνοφέγγει στο βάθος του ορίζοντα. Την θυμήθηκα για πολλοστή φορά, διαβάζοντας τις νέες ιταμές δηλώσεις του αρχηγού του τουρκικού ισλαμοφασισμού, του συναυτουργού της Αλ Κάϊντα στη Συρία, με το παραλήρημα του για την Θράκη, την Κομοτηνή, την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο φίλος μας ο Ερντογάν, με την φόρα που πήρε, έφτασε έως την Βοσνία το επεκτατικό όραμα του!

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νικος Χαρδαλιάς – δεν θα ειμαι υποψήφιος, το μνημονιο καταστρέφει τα αυτοδιοικητικά κύτταρα της πατρίδας.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 9, 2013

20131209-192626.jpg
Συγκλονιστική εξέλιξη πριν απο λιγο στον Δήμο Βυρωνα, οπου ο “ισόβιος” δήμαρχος Νικος Χαρδαλιάς σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα ενώπιον εκατοντάδων πολιτών, ανακοίνωσε οτι δεν θα ειναι εκ νεου υποψήφιος. Αυτο παρότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την άνετη επικράτηση του και σε αυτές τις εκλογες.
Ένας απο τους δημοφιλέστερους και επιτυχημένους δημάρχους στην Ελλαδα λοιπον, ανακοινώνει την αποχώρηση του, λέγοντας οτι
δεν μπορει να υπηρετήσει τους πολίτες που τον τιμούν επι δεκαετία υπο τις παρούσες συνθήκες. Αυτο θα πρεπει να προβληματίσει παρα πολυ αυτούς που συνηγορούν στην διάλυση του κράτους υπακούοντας πιστά τις επιταγές της Γερμανίας.

ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΣΣΕ 2013