Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πέντε ποδοσφαιρικά σουτ ασύλληπτης ταχύτητας!

Ως επί το πλείστον, τα πιο γρήγορα σουτ στο ποδόσφαιρο, ανήκουν και στους σπεσιαλίστες των εκτελέσεων φάουλ 
Στην πεντάδα θα δείτε ονόματα που φημίζονται γι' αυτό και που το πόδι τους άφησε ιστορία αλλά και ποδοσφαιριστές που μία έμπνευση, μία στιγμή, στάθηκε αρκετή να τους χαρίσει ένα από τα πιο δυνατά σουτ που σημειώθηκαν ποτέ. Οι ταχύτητες με τις οποίες σούταραν τη μπάλα μοιάζουν ασύλληπτες και όμως το έκαναν!

Αυτή είναι η cheerleader που έχει τρελάνει την Αμερική!

Φωτιά στα κόκκινα
Δεν έχει σημασία πώς τη λένε γιατί κανείς μας δεν πρόκειται να τη συναντήσει. Η κοπέλα είναι για την πλάκα της cheerleader σε αγώνες ποδοσφαίρου, δεν είναι μοντέλο και φωτογραφήθηκε για κάποιον φίλο της ερασιτέχνη φωτογράφο. Μόλις όμως οι φωτογραφίες της ανέβηκαν στο facebook χτύπησε alert και ήδη την αναζητούν ανδρικά περιοδικά για φωτογραφήσεις. Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ REUTERS: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!

Προ ημερών, το Reuters έπιασε λαυράκι. Σε ιδιαίτερα προσεκτικό δημοσίευμά του που πήρε μεγάλη έκταση παγκοσμίως ανέδειξε κάποιες «συναλλαγές» μεταξύ τριών ελληνικών τραπεζών η οποία, αν το δημοσίευμα αληθεύει, τεκμηριώνει την ποινική δίωξη γνωστών τραπεζιτών της χώρας. 

ΣΟΚ: Tα χιόνια λιώνουν και αποκαλύπτουν τους ορειβάτες που δεν τα κατάφεραν [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Φαίνεται μακάβριο αλλά ορισμένοι νεκροί ορειβάτες αποτελούν πλέον «σημάδια» στη διαδρομή προς την κορυφή.
Προσπάθησαν να φτάσουν την κορυφή αλλά δεν τα κατάφεραν. Το κρύο και η έλλειψη οξυγόνου τους νίκησαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή στο χιόνι.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μια καθημερινή μέρα σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο που ξεπερνά κάθε φαντασία [εικόνες]


Τις μέρες του καύσωνα το μυαλό όλων δικαίως ταξιδεύει σε δροσερές παραλίες.
Όταν πρόκειται για παραλίες της Βραζιλίας και μάλιστα του Ρίο ντε Τζανέιρο το μυαλό πάει ένα βήμα παραπέρα σε απέραντες ακτές πλημμυρισμένες από βαζιλιάνικα καυτά μπικίνι και θανατηφόρα κορμιά που απολαμβάνουν τον ήλιο. Την ωραία αυτή φαντασίωση έρχονται να διαλύσουν οι παρακάτω εικόνες που μοιάζουν να απεικονίζουν διαδήλωση παρά καλοκαιρινές βουτιές. Κι όμως πρόκειται για μια τυπική καθημερινή μέρα σε παραλία του Ρίο…

Και με τη βούλα ο νέος προξενοσύλλογος τούρκων στον Έβρο

    
    
Και με τη βούλα ο νέος προξενοσύλλογος τούρκων στον Έβρο
 
Σαν τα..."μανιτάρια" ξεφυτρώνουν οι τουρκοσύλλογοι απ’ άκρου σ’ άκρο στην ελληνική Θράκη. Λίγες μέρες πριν (9/7/2013) ο λεγόμενος «Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μειονότητας Νοτίου Έβρου» με απόφαση του Εφετείου Θράκης, πήρε άδεια λειτουργίας.

Ίων Δραγούμης: ο Ελληνικός Εθνικισμός στην καθαρή του μορφή

 31 Ιουλίου 1920 Πεθαίνει ο Ίων Δραγούμης, πολιτικός και διπλωμάτης, από τους βασικούς εκφραστές του ελληνικού εθνικισμού και της «Μεγάλης Ιδέας».

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ... Πλήρης τουρκοποίηση: Η Turkish Arilines φαβορί για την αγορά της Olympic Air!

 

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν μέσω της Turkish Airlines την ιστορική Olympic Air σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, Τεμέλ Κοτίλ, στην εφημερίδα Zaman...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΡΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

 sok-xanthi


Άγνωστοι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης βεβήλωσαν το ιερό παρεκκλήσι που βρίσκεται τοποθετημένο στην πλατεία του χωριού Αυξέντιο στον δήμο Αβδήρων Ξάνθης.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΣΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.(VIDEO FOTO)

Αποδώσαμε τις πρέπουσες τιμές στους αγωνιστές μας που έδωσαν την ζωή τους στην μαρτυρική μας Κύπρο και όχι μόνο. Τιμήσαμε και τους συμπατριώτες μας που γύρισαν πληγωμένοι από αυτήν. Στο συγκινητικό του  λόγο ο συμπατριώτης μας Γιώργος Μαρούρας -υπάλληλος του Δήμου Τριφυλίας και συγγραφέας- ξεκίνησε τιμώντας τους λαβωμένους μας: Δημήτρη Γιάνναρο, (Ένα όνομα αφαιρέθηκε, βλέπε σχετικά, το σχόλιο που έγινε στο άρθρο), Γιάννη  Μερκούρη, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

ΣΟΚ! Mοναχός από τη Μονή Εσφιγμένου ρίχνει μολότοφ!

Επεισόδια ανάμεσα στους αστυνομικούς και όσους άλλους επιχειρούσαν να εφαρμόσουν τη δικαστική απόφαση εκκένωσης του κονακίου της Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές και τους μοναχούς της Παλαιάς Αδελφότητας που είχαν ταμπουρωθεί σε αυτό, σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας.