Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Τίμησαν τον ήρωα Βέλιο Καραβία στην Πύλο

Γράφτηκε από την  

Τίμησαν τον ήρωα Βέλιο Καραβία στην Πύλο

Τον Βέλιο, τον αγνό και αυθεντικό ναυτικό που με αυτοθυσία έσωσε 29 ναυτικούς από το φλεγόμενο δεξαμενόπλοιο “Irenes Serenate” στον όρμο του Ναβαρίνου στις 23 Φεβρουαρίου 1980, τίμησε χθες η Πύλος, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Το Ναυαρίνο" και ο φίλος του πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ισλαμοφασίστες αλλαλάζοντας εκτελούν παιδιά στη Συρία – Βίντεο


islam


Ισλαμοφασίστες εκτελούν μπροστά στην κάμερα μέσα σε σκηνές “ιερού αλλαλαγμού” δύο παιδιά στη Συρία. Οι μουσουλμάνοι είναι αδέρφια μας, είναι φιλειρηνικοί και έχουμε 2.000.000 στην Ελλάδα.

ΑΔΕΛΦΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ “THE MAKING OF” ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

ΝΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ “ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ” ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΗΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!!!!


Αυτή είναι η βία που δεν επιτρέπει στον Ομπάμα την συνεργασία με την Αίγυπτο και ταράζει τον ύπνο του Ολαντρέου της Γαλλίας. 
Αυτά είναι τα γεγονότα που έκαναν τον Ερντογάν να ζητήσει Σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Αίγυπτο!
Αστο ρε ποντικομικρούλη, το θέμα αφορά τα βραβεία Οσκαρ και χρυσού βατόμουρου όχι το Συμβούλιο Ασφαλείας.Μιλάμε λοιπόν για καλλιτεχνικό δρώμενο! Ο θίασος “ΞΕΦΤΙΛΑ” ανεβάζει την οπερέτα “Μόρσυ αγάπη μου”.
Γύρω στους 5-6 φωτογράφους τραβάνε φωτογραφίες τους ηθοποιούς που παριστάνουν τους τραυματισμένους διαδηλωτές!
Πληρώνονται άραγε ή το κάνουν εθελοντικά για την τέχνη;

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βηρυτό για την προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453"

 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βηρυτό για την  προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453"
Του Πέτρου Μαρκόπουλου 
Μέλη του Ελληνορθόδοξου κόμματος του Λιβάνου, πραγματοποίησαν το Σάββατο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Βηρυτού, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη προβολή της τουρκικής προκλητικής ταινίας "ΑΛΩΣΗ 1453" στους κινηματογράφους της πόλης. Το κόμμα, ζήτησε την παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού, ώστε να μην δοθεί άδεια για την προβολή της ταινίας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του Dimitri Rodrigue Khoury  "είναι ανιστόρητη και προσβάλλει τον Ορθόδοξο πληθυσμό του Λιβάνου και όχι μόνο".

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Έλα πίσω θα σε σκοτώσουν ρε μ@λ@κ@!!! Διαβάστε τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του ανθρώπου που τράβηξε live τη δολοφονία του Σολωμού!!!

Τον κινηματογραφιστή του Ρόιτερς, Γιάννη Κολιγλιάλη
, ο οποίος κάλυπτε με την κάμερα του λεπτό προς λεπτό, την εν ψυχρώ δολοφονία του Σολωμού Σολωμού το 1996 από τους Αττίλες στη Δερύνεια εντόπισε η ιστοσελίδα μας.
17 χρόνια μετά, δηλώνει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον πατριωτισμό των διαδηλωτών και πως ο Σολομός θα έκανε το ίδιο πράγμα και σήμερα.
Αυτούσια η συνέντευξη

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου;

Ενώπιον μίας πολύ μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης, της μεγαλύτερης όλων των εποχών για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο της αρχαιολογίας, βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών. Η ανεύρεση ενός τάφου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει η αρχαιολογική σκαπάνη έχει σημάνει συναγερμό και ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει σειρά συζητήσεων για το εάν αυτό που…σταδιακά βλέπει το φως της ημέρας δεν είναι ένας τάφος κάποιου σημαίνοντος προσώπου, όπως ας πούμε της Ρωξάνης και του γιού της με το Μ.Αλέξανδρο, αλλά ο τάφος του ίδιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου (!).

Έλενα Παπαβασιλείου:«Φωτιά και λάβρα» σε παραλία της Ρόδου - Εικόνες

Τα γενέθλια του Αντώνη Καμπουράκη στάθηκαν η αφορμή για να βρεθούν στο «νησί των Ιπποτών» η Έλενα Παπαβασιλείου με την αγαπημένη της φίλη, Σόφη Πασχάλη.
Δες φωτογραφίες της Έλενας, όταν την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε παραλία της Ρόδου:

Στη φυλακή και βαριά πρόστιμα όποιος καλλιεργεί «παράνομους» σπόρους !!

Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.
Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ 39 χρόνια από τον Αττίλα 2



Ενα μεγάλο μέρος της πόλης της Αμμοχώστου, όπου κατοικούσαν οι Ελληνοκύπριοι, παραμένει από τότε περίκλειστο και ερημωμένο, με τον κατοχικό στρατό να μην επιτρέπει την επιστροφή των νομίμων κατοίκων της πόλης στις κατοικίες και στις περιουσίες τους, παρά τα σχετικά ψηφίσματα και αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.Συμπληρώνονται σήμερα 39 χρόνια από την ημέρα, κατά την οποία οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις προχώρησαν στις 14 Αυγούστου και κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Μεσαορίας, την Αμμόχωστο, την Καρπασία και το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής Μόρφου στα δυτικά, παραβιάζοντας κάθε κανόνα της διεθνούς νομιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και παρά την εκεχειρία που είχε συμφωνηθεί.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

17 χρόνια από την δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού από τους Γκρίζους Λύκους

Ήταν 11 Αυγούστου του 1996, όταν οι «Γκρίζοι Λύκοι» μαζί με Τούρκους στρατιώτες και λεγόμενους «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους διέλυαν τις αυταπάτες, όσων νόμιζαν ότι η τουρκική κατοχή στη Κύπρο, μπορούσε να έχει και άλλο πρόσωπο, πέραν αυτού της 
βαρβαρότητας.