Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ποια μυστικά κρύβει ένας αριστερόχειρας; Τι μπορεί να κάνει που δεν μπορούν οι άλλοι;

Έχετε περισσότερες πιθανότητες να μεθύσετε ευκολότερα από κάποιον δεξιόχειρα που θα πίνετε το ίδιο ποτό, με την ίδια συχνότητα και την ίδια ποσότητα. Το δεξί ημισφαίριο που χρησιμοποιεί ο αριστερόχειρας για κάποιο λόγο δεν αντέχει το αλκοόλ.
Left-Hander
Έχετε περισσότερες πιθανότητες εάν πάθετε εγκεφαλικό, να το ξεπεράσετε σε σχέση με κάποιον δεξιόχειρα
Μπορείτε να δείτε καλύτερα κάτω από το νερό όταν κάνετε βουτιές.
Ο εγκέφαλος σας μπορεί ευκολότερα να αντιληφθεί μια τρισδιάστατη εικόνα
Ο εγκέφαλος σας μπορεί επίσης να δώσει την προσοχή του σε πολλά πράγματα την ίδια στιγμή, κάτι που δυσκολεύει τους δεξιόχειρες.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Και για να τελειώνουμε ... Αυτός είναι ο ληστοσυμμορίτης Νίκος Ρωμανός!

Και επιτέλους ας ξαναδούμε γιατί καταδικάστηκε ο ληστοσυμμορίτης αυτός ο Ρωμανός γιατί μάλλον τα ξεχνούν οι περισσότεροι. Αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή των όπλων, τα οποία κατείχαν οι κατηγορούμενοι: επαναληπτική καραμπίνα τύπου Maverick, ένα πιστόλι τύπου Crvena Zastava και στον Βελβεντό μετέφεραν πολεμικά τουφέκια, αυτόματα πυροβόλα, πιστόλια περίστροφα, πολεμικό τύπου Καλάσνικοφ, υποπολυβόλο τύπου Scorpion, όπλο τύπου Beretta, χειροβομβίδες και πολλά άλλα.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Alain Kosheleva: H πιο σέξι Ουκρανή πολιτικός (εικόνες)

Από τότε που ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος της Ουκρανίας της ανακάλυψε, η Alain Kosheleva είναι το πρόσωπο ημέρας στην Ουκρανία
Oι ντόπιοι έχουν βρει έναν πολύ γοητευτικός
λόγος για να κρατήσουν το ενδιαφέρον για το νομοθετικό σώμα ζωντανό, με την πιο νέα και πιο όμορφη πολιτικό της χώρας, την 24χρονη Alain Kosheleva.

Πλήρης έγχρωμη αναπαράσταση της «Πύλης των Καρυατίδων» στον Τύμβο της Αμφίπολης – (Β΄)

AMFIPOLIS TOMB- COLOR-G. GEROLYMATOS
Γερ. Γ. Γερολυμάτος: Β’ Πλήρης έγχρωμη αναπαράσταση της «Πύλης των Καρυατίδων», υπό κλίμακα. λάδι-χαρτόνι, 64Χ53 (υποθετική)
Με τη σημερινή δημοσίευση της δεύτερης κατά σειρά έγχρωμης αναπαράστασης, κλείνει και ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών καθημερινής εργασίας. Τόσο χρειάστηκε, προκειμένου να δημιουργήσω με το χέρι τέσσερα γραμμικά σχέδια του Τύμβου και τρεις μεγάλες αναπαραστάσεις, μια σχεδιαστική και δύο έγχρωμες, διαστάσεων 64Χ53. Η μια από τις έγχρωμες αποτυπώνει τα λίγα διασωθέντα χρώματα, ενώ η δεύτερη είναι πλήρης, αν και υποθετική, με βάση κάποιες λογικές και πιθανές εκτιμήσεις και λαμβάνοντας υπόψη την κοινή παράδοση της περιοχής στην διακόσμηση των μακεδονικών τάφων. Στον χρόνο αυτό περιλαμβάνονται επίσης η διαρκής ενημέρωση για τα ευρήματα, η έρευνα και οι συνεχείς διορθώσεις και επικαιροποιήσεις, καθώς τα έργα ήταν «ζωντανά», υπό διαρκή εξέλιξη και γίνονταν παράλληλα με την ανασκαφή. Για εμένα, ήταν μια δημιουργική και ευχάριστη περιπέτεια.

Ποιός είναι ο ληστής Νίκος Ρωμανός και ποιά η σχέση του με τον Νάσιουτζικ

Ποιός είναι ο Νίκος Ρωμανός και ποιά η σχέση του με τον Νάσιουτζικ

Ποιός είναι ο Νίκος Ρωμανός και ποιά η σχέση του με τον Νάσιουτζικ
Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών όταν δολοφονήθηκε, μπροστά 
στα μάτια του, ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, με τον οποίο 
ήταν συμμαθητές σε σχολείο των Βορείων προαστείων και ζούσαν 
εκεί. Ολη η ιστορία για την οικογένειά του.