Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ανοίξτε την πόρτα του σπιτιού σας με το κινητό σας!!!


Νέο σύστημα ασφαλείας επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν την πόρτα του σπιτιού τους χωρίς κλειδιά με τη χρήση «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό (αρχικά) iOS και Android...

2 Φωτογραφίες Χίλιες Λέξεις...


Το Σχολείο ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ

Η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου...σκοπό έχει να δείξει στους νέους και θυμίσει στους μεγαλύτερους πως ήταν κάποτε, 30 χρόνια πίσω και βάλε, τα Ελληνικά σχολεία! Παντού κυριαρχούσε και....

Στημένο το σκηνικό από τον Στρατό στη Τουρκία


Στόχος είναι η…Ελλάδα !

Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία!
«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη.....

Ψήφιση του αντιρατσιστικού ζητά το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

E02FAED2F8968E9A3572523A79B983F9

Να κατατεθεί στη Βουλή ο νόμος κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού καλεί, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ).

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ

Turkiko dimosievma

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δυο σημαντικές προειδοποιήσεις από πολύ σοβαρούς παράγοντες της δημόσιας ζωή της Τουρκίας ότι ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στην γειτονική Συρία αλλά και η λάθος πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία εμπεριέχει τον κίνδυνο να προκαλέσει ένα αιματηρό εμφύλιο πόλεμο στην ίδια την Τουρκία, έγιναν ταυτόχρονα δείχνοντας και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε μια Τουρκία με πολλά πολιτικά αδιέξοδα που δεν δικαιολογούν με κανένα τρόπο την τουρκοφοβία με την  οποία την αντιμετωπίζουμε

Εικόνες ΣΟΚ.Βία και αίμα στην Κωνσταντινούπολη

Εικόνες ΣΟΚ.Βία και αίμα στην Κωνσταντινούπολη
δείτε τις εικόνες....

Αμοιρίδης σε Ρεπούση: Δεν μου λες Μαρία μου, οι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300 ή μας κοροϊδεύουν;

Αμοιρίδης σε Ρεπούση: Δεν μου λες Μαρία μου, οι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300 ή μας κοροϊδεύουν;
Οι, τουλάχιστον αμφιλεγόμενοι, ισχυρισμοί της Μαρίας Ρεπούση για
 ιστορικά ελληνικά γεγονότα έχουν δώσει τροφή για σχόλια....

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μηδενίστηκε ο Ηρακλής, ελπίδα για Παναθηναϊκό

Το ΑΣΕΑΔ μηδένισε τον Ηρακλή που οδεύεις προς την Α2 και έτσι δίνει ελπίδα παραμονής στον Παναθηναϊκό στην Α1, παρότι υποβιβάστηκε αγωνιστικά.  
Μηδενίστηκε ο Ηρακλής, ελπίδα για Παναθηναϊκό
Έξυπνες συμβουλές από τους ειδικούς των MediΠρίνου για γρήγορη δίαιτα!
Το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε σήμερα το πρωί την απόφαση του για την έφεση του Ηρακλή στην δικαστική απόφαση για μηδενισμό του λόγω χρεών. Απέρριψε την έφεση του ΤΑΑ Ηρακλής. Η διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ελπίζει σε δικαίωση στο δικαστικό εφετείο.  Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου.
Τον λόγο, όμως, έχει πλέον η Ολομέλεια της ΕΣΑΠ που θα κληθεί να εκτελέσει την δικαστική απόφαση για αποβολή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ περιόδου 2013-14. Άμεσα ενδιαφερόμενος ο Παναθηναϊκός που ελπίζει σε παραμονή παρότι πήρε την 11η θέση που οδηγεί στην Α2.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βίντεο: Σκληρό π0pν0 κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ!

ΕΡΤ δελτίο ειδήσεων video Έγινε πάλι!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ!! ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; (Με πρώτη αναφορά στις γενοκτονίες πριν από οτιδήποτε άλλο λένε οι πληροφορίες μας)

Δείτε την αποκάλυψη του Ολυμπία εδώ: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ(;) ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ(;) ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!


ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ.
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ – ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ!! ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; (Με πρώτη αναφορά στις γενοκτονίες πριν από οτιδήποτε άλλο λένε οι πληροφορίες μας).

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ... Πολιτοφυλακές οργανώνονται στην Στοκχόλμη για να αντιμετωπιστούν οι μουσουλμάνοι

Η κατάταση πάει να ξεφύγει στην Στοκχόλμη, όπου μετά μία εβδομάδα εξέγερσης των μεταταστών, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνων η σουηδική αστυνομία παραδέχθηκε δημοσίως την αδυναμία της να καταστείλει τα επεισόδια και ....

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου


Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα.....

Έλληνες Απόστρατοι: Μην αποδέχεσθε Αλβανούς στο στρατό



Αλβανοί, Σλάβοι και Τούρκοι δεν πρέπει να αποτελέσουν μέρος του ελληνικού στρατού. Αυτό προκύπτει από την απαίτηση κάποιων από τους απόστρατους στρατιωτικούς στην Ελλάδα.
Ζητούν την κατάργηση ενός νόμου που ψηφίστηκε από το ...

Σαουδική Αραβία σήμερα: Δείτε πως φέρεται στους μετανάστες η χώρα που μαζί με το Κατάρ χρηματοδοτεί “κέντρα μεταναστών” και “αντιρατσιστικούς νόμους”.


20130526-202815.jpg

Πέντε αποκεφαλισμένοι (μουσουλμάνου) μετανάστες από την Υεμένη κρέμονται σήμερα σε κοινή θέα στην πολη Τζιζάν στην ΝΔ Σαουδική Αραβία. Οι μετανάστες κατηγορήθηκαν και εκτελέσθηκαν βάσει του ισλαμικού δικαίου. Έπειτα εκτέθηκαν σε γερανό κρεμασμένοι απο τους ώμους ώστε οι λοιποί μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή να “παραδειγματιστούν”.

Απάντηση Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τον Μωάμεθ Β’ λίγο πριν από την πτώση της Βασιλεύουσας:

20130526-160033.jpg

Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι…

“Αφγανός” κομμάτιασε φοιτήτρια στην Κέρκυρα! Είχε κάνει και αίτηση για πολιτικό άσυλο!!!

20130526-141902.jpg

ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΡΤΙΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
ΑΘΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ – ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Που είναι τα “διεθνή ΜΜΕ” και οι αμπελοφιλόσοφοι;