Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Φανταστικές εικόνες της φύσης!

Εικόνες σαν πίνακας ζωγραφικής! ...

20 εκπληκτικα αξιοθέατα του πλανήτη

Ο πλανήτης μας έχει κρύβει τόση ομορφιά που θα ήταν αδύνατο να χωρέσει όχι μόνο σε ένα, αλλά σε αμέτρητα αφιερώματα. Ας πάρουμε ωστόσο μια μικρή γεύση, με 20 εκπληκτικές φωτογραφίες από αξιοθέατα του πλανήτη, για όλα τα γούστα.

ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ

Αστείες αγγελίες, απίστευτες επιγραφές

Αγγελίες και επιγραφές που κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να θεωρήσει σαν κατασκευασμένες.. έλα όμως που υπάρχουν και φωτογραφίες!!

Σας έχει λείψει;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 21 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ!
Άρχισαν οι συσκέψεις στην Συγγρού. Ο κύβος ερρίφθη. Στο «δίκτυο 21» ανατέθηκαν εργολαβικά τα πηλοφόρια. Στην εργολαβία θα βοηθήσει και ο Ψυχάρης από τα ΜΜΕ που ελέγχει. Άμεσα θα βγει στα ραδιόφωνα ο γραφικό φίλος του προέδρου Φαήλος Κρανιδιώτης...

Ενιαίος φόρος 15% στις επιχειρήσεις

Ριζικές αλλαγές στην φορολογία εξετάζει το οικονομικό επιτελείο μεταξύ των οποίων και η μείωση του φορολογικού συντελεστή για τις επιχειρήσεις στο 15%.

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του φορολογικού συστήματος και κατάρτισης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου στο τραπέζι του κοινωνικού διαλόγου με τα κόμματα βρίσκεται και η πρόταση για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις με την....

Οι Βρετανοί επιμένουν: "Υπάρχουν οι συνθήκες για στρατιωτικό κίνημα στην Ελλάδα"!

Επιμένουν οι Βρετανοί στο ενδεχόμενο στρατιωτικού κινήματος στην Ελλάδα και την σκυτάλη αυτή την φορά παίρνει στο γνωστό βρετανικό blog “Left Foot Forward” με άρθρο του, επίσης αριστερών πεποιθήσεων, καθηγητή, George Irvin, ο οποίος χαρακτηρίζει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «ισχυρές» και ικανές να αποκαταστήσουν την....

Τον σκότωσε για 40 ευρώ.

Ένας 35χρονος Ρουμάνος υπήκοος, κρύβεται πίσω από την δολοφονία οδηγού ταξί στο Σχηματάρι πριν από περίπου ένα μήνα.

Η διακήρυξη του κόμματος του Π. Καμμένου

Αυτό θα ήταν το δημοψήφισμα


Πρώτη καταχώρηση: 24/02/2012
09:22Πολιτική
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος, αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στο BBC. Το ερώτημα ήταν …απλό και «επιστημονικά τεκμηριωμένο»: «Αποδέχεστε τα μέτρα λιτότητας που θα κρατήσουν τη χώρα μας στο ευρώ;» Όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατία, ευτυχώς που δεν έγινε το δημοψήφισμα γιατί σήμερα η χώρα θα ήταν εκτός ευρώ.

Το νέο κόμμα του Καμμένου

Συνεπέστατος. Το είπε και το έκανε. Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου και ανακοινώθηκε στις 7:00 στη σελίδα του στο facebook:

Oλέθριες δηλώσεις Γ.Μανιάτη: "Διακεκαυμένη ζώνη και ασαφές τοπίο Αιγαίο και Μεγίστη"

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις αναγνώρισης του βάσιμου των διεκδικήσεων της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, για την ΑΟΖ και των δικαιωμάτων της εκτέλεσης εργασιών ερευνών, γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης εξορύξεων, προχώρησε πριν από λίγο ο υφυπουργός ΠΕΚΑ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Οι δηλώσεις του ....

Αpple: "Nα αγοράσουμε την Ελλάδα με 97 δισ. δολ.; Δεν αξίζει τόσα"!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, στην σημερινή ετήσια συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Apple, προτάθηκε επίσημα από πλευρά των μετόχων το τεράστιο αποθεματικό κεφάλαιο της εταιρείας που ανέρχεται στα 97 δισεκατομμμύρια ευρώ να διατεθούν για την … αγορά της Ελλάδας! Και όταν λέμε της Ελλάδας, εννοούμε ολόκληρης της Ελλάδας, ως χώρα με τους κατοίκους μαζί.

Η πρόταση ήταν πολύ συγκεκριμένη με αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και οι....

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Ξεγελώντας… το θάνατο

Ένα απίστευτο βίντεο, παρουσιάζει περιπτώσεις ανθρώπων που κυριολεκτικά στο παρά πέντε ξεγέλασαν το θάνατο.



Αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο…!!!

«Αυτή η συμφωνία δεν έπρεπε να υπογραφεί...»

       
<>«Ναι είναι ιστορική συμφωνία. Μόνο που οι ευρωπαίοι ηγέτες απλά αγόρασαν χρόνο για να ενισχυθεί η κρίση και να γίνει ακόμη πιο απειλητική» λέει στον realfm 97.8 ο Γιάννης Βαρουφάκης για την απόφαση του Eurogroup.

«Ο χρόνος δεν μας δίνει ευκαιρία να ανατρέψουμε τα αδιέξοδα, λειτουργεί καταστροφικά για την ελληνική οικονομία και δυναμιτίζει την κρίση στην Ευρώπη» είπε στον Νίκο

Telegraph: «Ελλάδα καλώς ήλθες στην χαμένη σου δεκαετία»

Σαν ένα καράβι που βυθίζεται, περιμένει την διάσωση του αλλά αυτή δεν έρχεται ποτέ, παρομοιάζεται η Ελλάδα σε άρθρο γνώμης της βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph».
Στο άρθρο αυτό με τίτλο «Ελλάδα καλώς ήλθες στην χαμένη σου δεκαετία», η Ελλάδα είναι «καταδικασμένη» στην καλύτερη περίπτωση, σε μία συνεχόμενη ύφεση. «Μπορεί το πακέτο των 130 δισ. να βοήθησε η Ελλάδα να μην εξαφανιστεί κάτω από τα κύματα, αποφεύγοντας την χρεοκοπία λόγω της ανάγκης πληρωμών ύψους 14,5 δισ. Ευρώ, όμως όλα αυτά μέχρι τις 20 Μαρτίου», αναφέρει η εφημερίδα.

Γ. Τράγκας: “Θέλουν να σταματήσω τις εκπομπές”

Αγαπητό Foxblog
Έμαθα αργά το βράδυ, ότι το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 25.000 στον REAL FM για σχόλια μου σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές μου.
Όπως με ενημέρωσαν πρόκειται για «ανεπίτρεπτους» χαρακτηρισμούς εναντίον της Άνγκελας Μέρκελ και των Γερμανών.
Δεν ξέρω αν η στοιχειοθέτηση κατηγοριών και η επιβολή προστίμου έγινε μετά από αίτημα της ύπατης αρμοστίας , άλλων «αρμοδίων» αρχών ή διαμαρτυρόμενων ακροατών.

Νέος σεισμός 4.1 στην Πελοπόννησο


Ο σεισμός είχε ένταση 4.1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 04.23 νότια των Κρεστενών, 10 χλμ βορειοδυτικά της Ζαχάρως και είχε εστιακό βάθος 15 χλμ. Από την δόνηση,

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα η Σωτηρία μας! Ολα τα μέτρα που ζητούν ευ-θανασία​, για να μας στείλουν στον Παράδεισο! Ωσαννά !

ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 30δις ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ !

ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ !
ΜΕΙΩΣΗ 32% ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ..........

Γκάλοπ για την Μεσσηνία



Σας φαίνεται πολύ το ποσοστό της Ν.Δημοκρατίας;
Αν ναι να σας θυμίσω ότι στις εκλογές που έγιναν το 2009 και η ΝΔ έχασε πανελλαδικά με 11 μονάδες στη Μεσσηνία είχε .........

Π.Καμμένος : “Θα προχωρήσω στην ίδρυση του κινήματος πολιτών. ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΤΕ!

ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ………
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

“Μαθαίνω τις σκέψεις μου από τον δικό τους φόβο”
Κινέζικη παροιμία

Είναι πια φανερό ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά σχέση μεταξύ της πραγματικότητας της ζωής και της virtual πραγματικότητας της υπό κατάρρευση μεταπολίτευσης και των σαπρόφυτων και .........

τι λέγανε τον ΙΟΥΛΙΟ 2011

ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Αποσύρθηκε η πρόταση για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δείχνουν να πιάνουν τόπο οι αντιδράσεις εναντίον της μεταβολής στο χαρακτήρα του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Υγείας στην προς διαβούλευση πρότασή του για την αναδιάταξη του ΕΣΥ.
Συγκεκριμένα, από χθες, στην τελική πρόταση -που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου- εξέλιπε η αρχική εισήγηση, σύμφωνα με την οποία στην Κυπαρισσία προβλεπόταν «μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, βραχείας νοσηλείας, μιας ημέρας χειρουργείων, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και αποκατάστασης».
Σύμφωνα δε με το τροποποιημένο κείμενο της πρότασης του υπουργείου, δεν προβλέπεται καμία μεταβολή των υφιστάμενων Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, τόσο στην 5η όσο και στην 6η ΥΠΕ.
Χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα τι πρόκειται να γίνει τελικά, η μεταβολή αυτή στην αρχική πρόταση κρίνεται ως θετική εξέλιξη, σύμφωνα και με το διοικητή του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζο με τον οποίον επικοινώνησε χθες η «Ε».
«Για μένα η μεταβολή που επήλθε στην αρχική πρόταση είναι θετικότατη, δηλώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον δεν χωρεί αμφισβήτηση για αλλαγή του χαρακτήρα του νοσοκομείου μας» τόνισε ο Π. Μπόζος.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Φορτηγά που δεν βλέπεις καθημερινά

Μια συλλογή με δημιουργικά και άκρως εντυπωσιακά concepts διαφημίσεων σε φορτηγά!

Δείτε το Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη..δε θα το πιστεύετε !

Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα:
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα και ποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης.


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΝΑΙΝΕΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!

Αρνητική ηταν η απάντηση πολλών ελλήνων πλοιοκτητών στο αίτημα του ΓΕΣ και του υπουργείου Άμυνας να αναλάβουν τη μεταφορά 400 αρμάτων μάχης που μας παραχωρούν δωρεάν οι ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τη χώρα μας. Υπολογίζεται ότι το κόστος μεταφοράς αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και από το ΓΕΣ είχαν γίνει ήδη κρούσεις για.....

Ο Πάνος Καμμένος ξεγυμνώνει τον Παπαδήμο και τον ρόλο του - Κύριε Παπαδήμο, τι είναι τα σχέδια “Αριάδνη”, “Αίολος”, “Άτλας” και “Τίτλος”;

Ο Πάνος Καμμένος έφερε στη δημοαιότητα τα σχέδια ΑΡΙΑΔΝΗ, ΑΙΟΛΟΣ, ΑΤΛΑΣ και ΤΙΤΛΟΣ, που απο εποχής διακυβέρνησης της χώρας απο τον κώστα Σημίτη (και Λουκά Παπαδήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος), αποτελούσαν τον “κρυφό” τρόπο απόκρυψης και μετακύλισης των χρεών σε συνεργασία με την Goldman Sachs… Οσα ακολουθούν είναι άκρως αποκαλυπτικά και στιγματίζουν την “πλαστή” ανάπτυξη που βιώναμε σαν έθνος τα....

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤ​Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ2

10 παγκόσμια γεωλογικά θαύματα

Το Salar de Uyuni βρίσκεται στις Άνδεις της Βολιβίας και αποτελούσε τη μεγαλύτερη λίμνη από αλάτι στον κόσμο. Η λίμνη έχει ξεραθεί εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα συμπαγές ίζημα από αλάτι που περιλαμβάνει το 50- 70% των παγκόσμιων αποθεμάτων λιθίου. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο λόγος που το μέρος αυτό είναι τόσο διάσημο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών, το νερό της λίμνης δημιουργεί τον μεγαλύτερο καθρέφτη πάνω στη γη. Μπορεί

Οι περίεργοι θάνατοι των αρχαίων σοφών μας

ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει). Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: "Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί". Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σχη ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ . . .

Γράφει ο Αναστάσιος Φαραντάτος
Σχης εα, κάτω των 55 ετών

Η zougla και το ΒΗΜΑ απαιτούσε μέσα σε ένα ντελίριο «δημοκρατορίας» να αποστρατευθούν πατέρας και γιος !

Ανέμενα μέχρι σήμερα υπομονετικά, ώστε να τελειώσει η πειθαρχική δίωξη του Ευέλπιδος Αρχηγού ανιψιού μου, που πυροδοτήθηκε από γνωστά δημοσιογραφικά κέντρα, τα οποία εκμεταλλευόμενα το προνόμιο της ατιμωρησίας, που τους παρέχει το σύστημα, βυσσοδομούν κατά παντός εθνικού. Ανέμενα να περάσει και η προθεσμία, εντός της οποίας έχει τη δυνατότητα ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων να προσβάλει την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου και να στείλει τον ανιψιό μου στο δευτεροβάθμιο, με το ερώτημα της αποπομπής.
Ήξερα ότι αν έγραφα αυτή την απάντηση νωρίτερα, θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στην πορεία της υπόθεσης, αφού και οι αξιωματικοί που ενεπλάκησαν, δυστυχώς σύρονται και....

Πές μου πως λέγεσαι, να σου πω ποιός είσαι...

Tίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας.

Το μικροσκοπικό νησί Aogashima

Το νησί Aogashima βρίσκεται στις Φιλιππίνες, 358 χιλιόμετρα νότια του κεντρικού Τόκιο και έχει ένα χωριό περίπου 200 κατοίκων.
Αυτό το ηφαιστειογενές νησί έχει εκραγεί και κοστίσει την ζωή σε μερικούς ντόπιους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους υπόλοιπους από το να συνεχίσουν την ζωή τους εκεί.