Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ TOUR OPERATOR BUSINESS

8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 19:30 ΟΔΟΣ ΚΑΝΑΡΗ 
ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΗΜΙΑ!
 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ TOUR OPERATOR BUSINESS

Ο tour operator που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα κήρυξε και επισήμως πτώχευση.

go planet
Δυσάρεστα ήταν τα νέα για όσους επέλεξαν να κάνουν τις φετινές διακοπές τους μέσω του λιθουανικών συμφερόντων tour operator Go Planet Travel, αφού κήρυξε πτώχευση. Παρά τις ευοίωνες εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική σεζόν ο κόσμος των tour operators πρόσθεσε στη λίστα του ένα ακόμη λουκέτο.

Μαγευτική Μεσσηνία: Το διαμάντι της Πελοποννήσου

Η Ελλάδα μας, είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο, πλούσια σε φυσική ομορφιά, τουρίστες από κάθε γωνιά της γης, επισκέπτονται τη χώρα μας κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το πράσινο και το γαλάζιο είναι τα χρώματα που θα σκεφτεί κάποιος ακούγοντας τη λέξη Ελλάδα. Η Πελοπόννησος είναι ένα από τα 9 γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας και η μεγαλύτερη χερσόνησος της χώρας. Η καταπράσινη Πελοπόννησος διαιρείται σε επτά νομούς. Εμείς θα ταξιδέψουμε στην μαγευτική Μεσσηνία, με την καλπάζουσα ανάπτυξη που τα τελευταία χρόνια έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς τόσο των Ελλήνων όσο και  των ξένων επισκεπτών. Πού θα βγείτε, που θα μείνετε, τι να δοκιμάστε, όλα τα μικρά μυστικά για να περάσετε όμορφα σε έναν επίγειο παράδεισο, μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά από την Αθήνα, για να βρεθείτε στην όμορφη Καλαμάτα.

Το κορυφαίο τάκλιν στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μια απίθανη ποδοσφαιρική στιγμή από τον Domenico Zampaglione στην ιταλική αναμέτρηση Tuttocuoio – Vigor Lamezia που έληξε 0-1…

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ύπουλο χτύπημα της Αργεντινης στους …Πρετεντερηδες! Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και σουαπ 11 δις με την Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ψυχαρης με τον κυρ Μπαμπη, ψεκάζονται απο το πρωί εις ένδειξη διαμαρτυρίας.
Επενδυτικό δανειο – μαμούθ με την Κινα σύναψε η Αργεντινή, οπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της προέδρου C. Fernandez και του Κινέζου ομολόγου της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.
Συγκεκριμένα η Κινα θα εκταμιεύσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ παράλληλα το Πεκίνο εκχώρησε τριετές σουάπ σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων.

Το 2023 οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα είναι 5.000.000! Η χώρα γίνεται χώρος


Οι μετανάστες στην Ευρώπη σήμερα ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 4-5% του συνολικού πληθυσμού. Στην Ελλάδα, με ρεαλιστικές εκτιμήσεις, οι μετανάστες και παράνομοι μετανάστες, υπολογίζονται σε  17-20% αντίστοιχα. Από το σύνολο των 11 περίπου εκ. κατοίκων στη χώρα μας, υπολογίζεται ότι 1,8 εκ. άτομα έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό.

ο αντισημητισμός δια νόμου έγκλημα η γενοκτονία όχι?