Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Γέροντας Παίσιος: Ο Ελληνικός στρατός θα είναι νικητής

Γήπεδο θα΄ναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα..Μια παρέα προσκυνητών συνεννοήθηκαν να παρακαλέσουν τον Γέροντα να τους μιλήσει για τη Κωνσταντινούπολη. Σε λίγο ο Γέροντας επέστρεψε και προς έκπληξη όλων, πριν προλάβουν να τον ρωτήσουν τίποτα – δείχνονταςέτσι ότι το πνευματικό του «ραντάρ» είχε αντιληφθεί την σκέψη τους – τους λέει:Γέροντας : Τι λέτε, θα την πάρουμε την Πόλη; Η παρέα μένει άναυδη και δεν μιλά καθόλου. Γέροντας :Για πέστε μου, θα την πάρουμε την Πόλη; Η παρέα συνεχίζει έκπληκτη να μην μιλά.Γέροντας (αστειευόμενος) : Παλικάρια της φακής...Θεόδωρος : Θα την πάρουμε, Γέροντα.Γέροντας : Δόξα σοι ο Θεός (Κάνει τον σταυρό του, γυρίζοντας προς.....

Σ'ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ 100 ετών ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ

Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
Ποιος είδε κράτος λιγοστό σ' όλη τη γη μοναδικό,εκατό να ....
εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει;
Να τρέφει όλους τους αργούς,νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα;
Νά 'χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά,κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε;
Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.
Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.
Δυστυχία σου, Ελλάς,με τα τέκνα που γεννάς!Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΥΡΗΜΑ Στη Μεσσηνία το αρχαιότερο κείμενο της Ευρώπης

Ακούραστοι εργάτες της Ιστορίας παραμένουν αρκετοί αρχαιολόγοι στη χώρα μας που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την έλλειψη χρηματοδότησης, συνεχίζουν ακούραστα και με στωικότητα το έργο τους και κάποιες φορές με σπουδαία αποτελέσματα.

Η ελληνική καταγωγή των Ρωμιών της Συρίας που σήμερα σφαγιάζονται από τους μουσουλμάνους

Κοιτάξτε τα μάτια, κοιτάξτε τα πρόσωπα αυτών των Ρωμιών της Συρίας, αυτών των Ελληνοσύρων, αυτών των Ορθοδόξων Ελλήνων της Αντιοχείας. Κοιτάξτε τους γιατί είναι σαν τα ...
αρνιά στο μαντρί που πάνε για σφάξιμο. Κοιτάξετε αυτούς τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς που σκοτώνονται από τους μουσουλμάνους χωρίς να έχουν καμία βοήθεια από πουθενά. Ας τους κοιτάξουμε όλοι μας.

ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

 “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ” – ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
“Υπάρχουν δύο εκδοχές της ιστορίας: Η μία είναι η επίσημη, ωραιοποιημένη, που διδάσκεται στα σχολεία.Η άλλη είναι η κρυφή ιστορία που εξηγεί τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων, μια ντροπιαστική ιστορία.”
Honoré de Balzac

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ!!120.000 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

Πώς αγοράζουν σπίτια Πακιστανοί και Αφρικανοί; Από τα σιντί ή από τα φανάρια; Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που...ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει. Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα τους περιγράφουν ως "καλοπληρωτές" με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με....

ΚΛΕΙΝΕΙ "ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ. ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris

ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Έγκυρες πληροφορίες μας, μας ενημερώνουν πως με απολογίες, σε ρυθμούς χελώνας, κινούνται πλέον οι εφέτες-ειδικοί ανακριτές, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens.

Οι τρεις δικαστικοί λειτουργοί έχουν αρχίσει να καλούν σε ...

WIKILEAKS για Π. Καμμένο: Είναι διαφορετικός αυτός, είναι Πατριώτης! Θέλει προσοχή!

Τα ντοκουμέντα μιλάνε μόνα τους!
Οι Αμερικάνοι, παραδέχονται οτι ο Καμμένος δεν είναι του...γνωστού συναφιού, οτι πρόκειται για αληθινό πατριώτη και δεν θα περάσουν καλά με δαύτον...

Ξαφνικά η εκλογή Προέδρου της Βουλής γίνεται….ντέρμπι!!

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν.
Μήνα σε εκλογή ρίχνονται, μήνα σε πεντοζάλη;

Μήπως Βαγγέλης, Βύρωνας στα χέρια θε να ρθούνε;..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Δεν πάει άλλο! Ποιος το επιτρέπει και γιατί;;;

Μια φωτογραφία-χίλιες λέξεις για την κατάντια της Αθήνας: Ένας αλλοδαπός άνδρας γυμνός κείτεται στον πεζόδρόμο της Βουκουρεστίου Σοκ στην καρδιά της Αθήνας! Με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι το πρωί της Τετάρτης περαστικοί από την οδό Ακαδημίας, στο ύψος της Βουκουρεστίου....

Ο Καμμένος «ανέβασε» στο facebook τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ένα έγγραφο κοινοποίησε ο Πάνος Καμμένος στην προσωπική του σελίδα στο facebook και αναφέρει πόσα χρήματα χρωστάνε τα κόμματα στις τράπεζες!
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει:

Τουρκική φάλαγγα κατευθύνεται προς τα σύνορα με τη Συρία Κινήσεις τουρκικών μονάδων στα σύνορα με τη Συρία.

Τουρκική στρατιωτική φάλαγγα, που μεταφέρει αντιαεροπορικούς πυραύλους, αναχώρησε την Πέμπτη από βάση κοντά στην συριακή μεθόριο και κατευθύνεται προς τουρκική επαρχία όπου βρίσκεται μεγάλος καταυλισμός για Σύρους πρόσφυγες, μετέδωσαν τοπικά πρακτορεία ειδήσεων.

Θα επιβεβαιωθεί ο Πατροκοσμάς;Ο νέος υπουργός στηρίζει τα μεταλλαγμένα!

"Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται" είπε ο Πατροκοσμάς. Στο παρακάτω άρθρο ο Αθανάσιος Τσαυτάρης - καθ.Γενετικής και βιοτεχνολογίας στο Α.Π.Θ και νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων!!! Τάσσεται ευθέως και ευθαρσώς υπέρ των μεταλλαγμένων!..

Αρχισαν οι τουμπες; Ναι , τωρα ψηφισες.

«Δε θα είναι εύκολο να ΜΗ μειώσουμε κι άλλο μισθούς και συντάξεις»


Τι είπε ο νέος υφυπουργός Εργασίας; Ότι θα ...

Η Εσχάτη προδοσία στην Νέα Βουλή: Η ώρα της αλήθειας ενώπιον της ιστορίας

Γράφει ο Δημήτρης Αντωνίου

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου αρχίζει τις εργασίες της η νέα....

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

"Hellinic Quest" λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμαθήσεως της Ελληνικής που το CΝΝ άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και ..προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους. Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας.Το πρόγραμμα παράγεται από τη μεγάλη εταιρία Η/Υ "Apple", της οποίας o Πρόεδρος Τζον Σκάλι είπε σχετικώς: "Αποφασίσαμε να προωθήσουμε το...

Ωχ πάλι

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΜΚΟ «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»…

…ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος έκανε την εξής κοινή δήλωση:

«Με την τοποθέτηση του κ.Γιάννη Στουρνάρα στο Υπουργείο....
Οικονομικών, επικαιροποιούνται βασικά ερωτήματα για μία περίεργη ΜΚΟ, που παραμένουν αναπάντητα εδώ και αρκετές εβδομάδες.

ΟΛΟΙ στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Θεσσαλονίκης την ΠΕΜΠΤΗ 28/6 στις 1 0 το πρωί

Εν τέλει σʼ αυτό το κράτος, που λέγεται κι ελληνικό, τίποτα δεν λειτουργεί προς όφελος του έθνους, όπως θα ʽπρεπε. Όπως έγινε γνωστό, ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ελληνική Ανατολική Θράκη.
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, ο Μπαχτσελί θα βρίσκεται στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου, ενώ θα σταματήσει σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και θα συνεχίσει την «περιοδεία» του σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη.
P3100013sm.jpg
Και ενώ θα έπρεπε να θεωρηθεί «Persona non Grata» στη χώρα μας, ο κύριος Μπαχτσελί, ο οποίος είναι υπεύθυνος για εχθρότητες εναντίον Ελλήνων στη Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη αλλά και στην Κύπρο, στη Δερύνεια όπου μέλη του κόμματος των «Γκρίζων Λύκων» χτυπούσαν μέχρι θανάτου το 1996 τον Τάσο Ισαάκ, την δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη, πρόκειται να περπατήσει σε κόκκινο χαλί στην Ελλάδα του 2012.

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 1,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Με δωρεά ύψους 168,5 χιλιάδων ευρώ συνέβαλε ο εφοπλιστής κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στην προσπάθεια επαναγοράς ελληνικών ομολόγων σε χαμηλότερες τιμές με στόχο τη διαγραφή δημοσίου χρέους, η οποία ξεκίνησε από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Greece Debt Free” (GDF).
Ο οργανισμός ιδρύθηκε πριν από ένα μήνα από το Σαντορινιό

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Είμαστε λυπημένοι με τη λειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης

alt«Είμαστε λυπημένοι με τη λειτουργία του ...
υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης και σαν δήμος Θεσσαλονίκης και σαν Πρωτοβουλία».Αυτό είπε πριν λίγο στο

Υποπτους θεωρεί ο εισαγγελέας Πεπόνης 50 στελέχη τραπεζών για τα δάνεια των κομμάτων

Κλήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου σε περισσότερα από 50 στελέχη τράπεζας απέστειλε ο ...

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ζεστάθηκε και τα πέταξε στην εκπομπή; [Ουφ!]

Φωτιά και λάβρα λόγω... καύσωνα!Αν και αυτά τα προσόντα είναι τα πλέον πολυδιαφημισμένα στην ελληνική τηλεόραση, η σέξι εμφάνιση της παρουσιάστριας ανέβασε και άλλο το ήδη ανεβασμένο, λόγω καύσωνα, θερμόμετρο.Τι να κάνει η κοπέλα που ζεστάθηκε και είπε να βάλει πάνω της κάτι πιο ανάλαφρο αφού δεν μπορούσε να πάεο στην παραλία λόγω υποχρεώσεων;Ο λόγος για την....

Ενεργοποιήθηκε η ελληνική αεράμυνα - Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε συναγερμό

Ενεργοποιήθηκε η ελληνική αεράμυνα - Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε συναγερμΤρία 24ωρα μετά από το σοβαρό επεισόδιο με τη κατάρριψη του τουρκικού RF 4 στα παράλια της Συρίας, ο Α/ΓΕΕΘΑ έδωσε εντολή για αιφνιδιαστική ενεργοποίησης του συστήματος αεράμυνας της χώρας.Όπως αναφέρει το onalert.gr στις 09:30 δόθηκε εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ενεργοποίηση του συνόλου του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας. Σκοπός της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής άσκησης, η οποία είναι εγκεκριμένη από ....

Ο Ακης κυκλοφορούσε γυμνός στις φυλακές Κορυδαλλού! -

Για διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του.Οπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το σάιτ pheme.gr «σχεδόν γυμνός κυκλοφορούσε το Σάββατο 23 Ιουνίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού»!Ο πάλε ποτέ ισχυρός πολιτικός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λίγο καιρό μετά....

Σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία από τους ισλαμιστές - Αντίδραση της Ρωσίας

Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη ...
Συρία καταγγέλλονται από καθολικές καλόγριες. Συγκεκριμένα περιγράφεται η συγκέντρωση σε ένα κτίριο Χριστιανών και Αλεβιτών (μουσουλμανικό δόγμα) ομήρων, η τοποθέτηση εκρηκτικών και η ανατίναξή του. εν συνεχεία καλούν ξένους δημοσιογράφους τους δείχνουν το κτίριο με τους νεκρούς και τους λένε ότι

ΙΝΚΑ: “Μην παραλάβετε την Κάρτα Φακελώματος του Πολίτη”

Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): “καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου”
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka – http://www.inka.gr/

5 επίκαιρα Εφιαλτικά ερωτήματα για τα… μελλούμενα!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πέντε εφιαλτικά ερωτήματα, που μας είχε θέσει αναγνώστης πριν κάποιους μήνες, και είχαμε αναρτήσει γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ. Ας τα θυμηθούμε κι ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, βάσει των γεωπολιτικών εξελίξεων που τόσο προφητικά είχε επισημάνει ο αναγνωστης μας, στο κείμενό του…

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο πρώην σύμβουλος του Γιωργάκη για θέματα παιδείας ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ

Βαλλιανάτος: «Παναγιώτατε, πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αβγά στο Epitapheios

Βαλλιανάτος σε Άνθιμο: «Πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αβγά στο Epitapheios Pride;»

 
Με μια προκλητική ανάρτηση στο Facebook, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολίασε τη στάση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης για το Gay Pride και τα έκτροπα τα οποία δημιουργήθηκαν το Σάββατο.
Aναφερόμενος στα αβγά που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Gay Pride, ο κ. Βαλλιανάτος έγραψε απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης :


ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ
ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι και έχουν δίκιο. Τα ΜΜΕ έχουν την ευχέρεια να παρουσιάζουν την πραγματικότητα όπως...ακριβώς επιθυμούν, διαστρεβλώνοντας……

Από τη Μόσχα μέσω ... Συρίας το νέο χαστούκι στην Τουρκία

"Φυσικά και καταρρίψαμε το τουρκικό αεροσκάφος αφού παραβίασε τον εναέριο χώρο μας" - ΣΟΚ στην Τουρκία από την στάση της Συρίας - Εκτεθειμένος ο Ερντογάν“Η αεράμυνά μας κατέρριψε ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα”, ανακοίνωσε μέσω των κρατικών μέσων ενημέρωσης η Συρία.Η δήλωση αποδίδεται σε στρατιωτική πηγή της

Παγκόσμια Κυβέρνηση - Μασονία - Διωγμός των Χριστιανών!!!

Αναμφίβολα αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας, ήταν απόλυτα προβλέψιμο, ειδικά για όσους είχαν μάτια και αυτιά ανοιχτά ώστε να ...διαβάσουν τα σημεία των καιρών. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ακόμα και σήμερα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουν τον εχθρό σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο στον οποίο βρισκόμαστε. Επιμένω να αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» ως την μεγαλύτερη απόδειξη της προσχεδιασμένης και.....

Μειώσεις μισθών μέχρι και 23% στον ιδιωτικό τομέα για 115.000 εργαζόμενους

Μειώσεις μισθών μέχρι και 23% στον ιδιωτικό τομέα για 115.000 εργαζόμενουςΜε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι ...
επιχειρηματικές και οι ατομικές συμβάσεις, υποκαθιστώντας τις κλαδικές και αλλάζοντας την εικόνα του τοπίου στην αγορά εργασίας.Μείωση μισθού πάνω από 23% κατά μέσο όρο έχουν υποστεί 6 στους 100 Έλληνες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με

Ο ανακριτής Μαλής σπάει την ομερτά των διεφθαρμένων και καλεί το ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων – Η απόρρητη επιστολή που τινάζει στον αέρα τα περί “άγνοιας”.

20120416-194939.jpg20120416-195109.jpg
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.
Στοιχείο της δικογραφίας η έκθεση Καμμένου προς τον Καραμανλή (1999) για τα υποβρύχια.
Το “απόρρητο” ΚΥΣΕΑ

Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την αγορά της ντροπής αντιμετώπιζε την άθλια προστασία των βαρώνων της διαπλοκής.

Πώς αγοράζουν σπίτια Πακιστανοί και Αφρικανοί;

Μήπως από τα ημι-παράνομα ιντερνετ καφέ, που έχουν γεμίσει την πλατεία Αμερικής και τις πέριξ περιοχές; Ή μήπως από τις πωλήσεις παράνομων cd;
Σχετικό κατάστημα, με ίντερνετ, με κινητή και σταθερή Τηλεφωνία, με φωτοκόπιες, αλλά και…

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Το ντοκουμέντο του FBI που σοκάρει τους απανταχού εκπαιδευτικούς!

TΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ???Ένα υπόμνημα του "Σιωνιστικού Οργανισμού της Αμερικής" απο το 1943 με τον δρ. Heller να είναι Πρόεδρος του Σιωνιστικού Οργανισμού, αναφέρει οτι σύμφωνα με υπολογισμούς οι Εβραίοι στην Ευρώπη κατα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν

Σεξ στις τουαλέτες καφετεριών, για λίγα ευρώ, από Ελληνίδες και ξένες!

Η κρίση ξευτέλισε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων...
Σεξ στις τουαλέτες καφετεριών για λίγα ευρώ κάνουν όχι μόνο ξένες γυναίκες, αλλά και Ελληνίδες. Ο δημοσιογράφος Άγγελος Πυριόχος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το γεγονός: "Φαντασθείτε τι σάλος, τι σκάνδαλο, τι ντροπή, τι αποτροπιασμός, οποία οδύνη, εάν ανήλικη

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στην Ελλάδα - Αίσχος!

Έναν σαφώς ανεπιθύμητο και επικίνδυνο επισκέπτη θα έχει η χώρα την ερχόμενη εβδομάδα: Την Τετάρτη αναμένεται στην Θράκη ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί!

Ακούγεται ως φάρσα το ότι επιτρέπουν την είσοδο του ...

Σκληρή επίθεση Ψυχάρη – Μπόμπολα στη νέα κυβέρνηση

Παράξενοι άνθρωποι οι εκδότες, πριν μία εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρίμηνης προεκλογικής περιόδου χτυπούσαν αλύπητα τον ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά αυτή την εβδομάδα και παρά το «ευνοϊκό» αποτέλεσμα της κάλπης επιτίθενται στη νέα κυβέρνηση! Οξύτατες επιθέσεις εξαπολύουν μαζικά ...

Η Άγκυρα ανησυχεί για την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο Στο μικροσκόπιο του τουρκικού ΥΠΕΞ οι στρατιωτικές-διπλωματικές πρωτοβουλίες της Μόσχας.

Του Νίκου Στέλγια
Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις κινήσεις της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Το επιτελείο του υπουργείου έχει θέσει υπό το μικροσκόπιο όλες τις πρωτοβουλίες -στρατιωτικές και διπλωματικές- της Μόσχας στα παράλια της Ανατολικής Μεσογείου και...