Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Στον Πειραιά αυτό λέγεται "τσάμπα μάγκας"»


Ο Ολυμπιακός απαντάει στην τελευταία ανακοίνωση της ΑΕΚ, που έχει να κάνει με το μεταξύ τους παιχνίδι στην Α1 βόλεϊ γυναικών και το οποίο η ΕΟΠΕ αποφάσισε να επαναληφθεί. Και αν έχετε χάσει το μέτρημα, οι ανακοινώσεις, μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού, έχουν φτάσει τις 8. 

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ...





ΕΚΔΟΔΗΚΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ.
ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ
ΕΝΟΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ  ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΟΥΖΟΥ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΗΧΗΡΑ" ΟΝΟΜΑΤΑ...ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ...
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Τ.
ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...
Αναρτήθηκε από 

30 μοναδικά ανέκδοτα με τον Τσακ Νορις!

tsak
1) Τι περνάει απ” το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του...

Aκραίοι Αλβανοί ισλαμιστές από την Κορυτσά πηγαίνουν στην Συρία για Τζιχάντ



ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ
Ακραίοι ισλαμιστές από την Κορυτσά, πηγαίνουν στην Συρία για Τζιχάντ με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για την ελληνική μειονότητα, σε περίπτωση επιστροφής των, ως καλά εκπαιδευμένων και αδίστακτων δολοφόνων. Η Συρία είναι ένα μεγαλο σφαγέιο, στο οποίο μετέχουν κατά πλειοψηφία ξένοι τζιχαντιστές, οι οποίοι εκπαιδέυονται στα χειρότερα εγκλήματα που μπορέι να σκεφθεί ο ανθρώπινος νους, εμπειρίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν, όταν επιστρέψουν στις χώρες κατγωγής τους.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Η αρχή του ''τέλους'' ενός… ''γίγαντα''


Οι δύο ιδεολογικοπολιτικοί δρόμοι της Άγκυρας, έτσι ώστε να μπορέσει να επιβληθεί στους διάφορους εθνοτικούς 
πληθυσμούς που απαρτίζουν το σημερινό κρατικό μόρφωμα που ονομάζεται «Τουρκία», ήταν 1. ο εσωστρεφής εθνικισμός-τουρκισμός κοσμικού χαρακτήρα (επιβολή τουρκικής ταυτότητας  στους πολίτες) και 2. ο εξωστρεφής νέο-οθωμανισμός(ένωση πληθυσμών εντός αλλά και εκτός συνόρων με σημαία το Ισλάμ και την Τουρκία προστάτιδα δύναμη – αναβίωση οθωμανικής αυτοκρατορίας).

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

"Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα αφήνει αναπάντητη καμία πρόκληση"

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απάντησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης στις προκλητικές αναφορές του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Διαβάστε τη χειμαρρώδη ερυθρόλευκη ανακοίνωση!

Με αφορμή τα σχόλια του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο νεόκοπος Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για να γίνει αρεστός σε όσους τον κινούν σαν μαριονέτα, ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας. Η δημόσια τοποθέτηση του σχετικά με την επανάληψη του αγώνα βόλεϊ είναι –δυστυχώς- μια ακόμα απόδειξη για την κατάντια ενός ιστορικού σωματείου. Κάθε λογικός άνθρωπος που ασχολείται με το βόλεϊ θα πρέπει να συμφωνήσει ότι ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει με το σκορ που προϋπήρχε, δηλαδή 2-1 σετ και 13-8 στο τέταρτο σετ υπέρ του Ολυμπιακού. Φυσικά πρέπει να τηρούνται οι νόμοι και να υπερισχύουν. Όμως από ποιό νόμο και ποιόν κανόνα προβλέπεται η επανάληψη από την αρχή ενός αγώνα στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος; Πουθενά. Και αυτό το ξέρει ο κύριος Κωτσάτσος. 

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ANTINEWS: O ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...

Τον Καραμανλή λοιπόν δεν τον έριξαν οι Αμερικανοί. Εφυγε μόνος του. Ετσι...Ξύπνησε μια ημέρα και είπε "ας φύγω". Αυτό υποστηρίζει η επίσημη ιστοσελίδα του Σαμαρά που γράφει πολλά και ..ενδιαφέροντα . Πράγματι σύντροφε, στον Σαμαρά έλαχε ο κλήρος για να...