Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ.....


ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ,

ΑΝ ΔΕ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,

ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΑΝ ΔΕΝ......

Η Δίκη των ΟΥΚάδων

 
OYKADESΑς μην νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε... ξεχαστεί. Πλησιάζουν οι μέρες για την δίκη των ΟΥΚάδων. Και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, στο ναυτοδικείο Πειραιά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή η δίκη – ορόσημο της επικράτειας της παράνοιας (και) στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.
Αν και τυπικά οι συγκεκριμένοι ΟΥΚάδες ανήκουν στις τάξεις του λιμενικού, η στρατιωτική τους εκπαίδευση, η πειθαρχία και οι επιχειρησιακές ανάγκες τις οποίες εκπληρώνουν, θα έπρεπε να τους κατατάσσουν αυτόματα στις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι στα Σώματα Ασφαλείας.
Πρόκειται για ανθρώπους τους οποίους πληρώνει το ελληνικό κράτος να εκπαιδεύονται, προκειμένου – αν χρειαστεί ποτέ – να αφαιρέσουν ζωές και όχι να παίξουν τις κουμπάρες.
Και τώρα η παράνοια της αριστεροκρατίας, τους δικάζει, επειδή είπαν συνθήματα κατά τούρκων και αλβανών, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Εμείς θα είμαστε εκεί!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

Ο κύριος είναι αστυνομικός και ονομάζεται Σωκράτης Σιδηρόπουλος.

Ακούστε τι λέει στους συναδελφους του...



Δείτε το βίντεο...

Από το πρωϊ τα ΜΜΕ στηρίζουν με πάθος το χαράτσι.

Από το πρωϊ τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν πιάσει δουλειά και προσπαθούν να απορροφήσουν τους κραδασμούς και τις αντιδράσεις που δημιουργεί η επιβολή του χαρατσιού στα ακίνητα.


Με έντεχνο τρόπο και με στημένα «σκηνικά» συζητήσεων με διάφορους μόνιμους «μαϊντανούς», αποσπούν την προσοχή του κόσμου από το βασικό θέμα που είναι αυτή ταύτη η ενέργεια της κυβέρνησης και η νομιμότητά της και αναλώνονται επίτηδες σε....

Εβραιοι , χαράτσι και εκκλησια

ΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ; (ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΆΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ.....

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.

 Όταν ξεσπά μια καταστροφή (φυσική ή όχι….), είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε λύσεις για την επιβίωσή μας.

Υπάρχουν κάποιες βασικές παράμετροι, που πρέπει να....
ακολουθήσουμε ώστε να καταφέρουμε να συντηρηθούμε, ζωντανοί και αλώβητοι!

Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία επιβίωσης, κατ’ αρχήν είναι το νερό και τα ....
τρόφιμα.

1. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :

Λάδι
Ζάχαρη
Μέλι
Ελιές
Ρύζι
Σιτάρι
Φακές
Ρεβίθια
Φασόλια
Μακαρόνια
Αλεύρι
Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών)
Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο)
Καφές
Τσάι
Κονσέρβες κρέατος και ψαριών
Σαλάμι αέρος
Τυρί μυζήθρα (κεφάλια)
Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί

Οι ποσότητες θα πρέπει να υπολογισθούν αναλόγως με τον αριθμό των μελών της οικογενείας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δε θα πάθει κακό αν υπερβάλλει……

2. Σημαντική θεωρείται και η αποθήκευση φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης, προς αποφυγήν διαφόρων μολύνσεων και λοιμώξεων. Τέτοια ειναι τα παρακάτω:

Πολυβιταμίνες σε μορφή κάψουλας
Παυσίπονα-αναλγητικά
Αντιβιώσεις
Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδια, επίδεσμοι, σουλφαμιδόσκονη, οινόπνευμα κ.λ.π.)

Και φυσικά αναλόγως με την ευπάθεια ή τα προβλήματα κάθε μέλους της οικογενείας σας, να αναγνωρίζεται μόνοι σας τι άλλο θα είναι χρήσιμο…, π.χ.: για παιδιά και λοιμώξεις που τα απασχολούν, ποσότητες αντιβηχικών ή σιροπιών για μολύνσεις του φάρυγγα καθώς και χάπια ενάντια στις διάρροιες… κ.λ.π.

3. Η δημιουργία σπορείου καθώς και η αποθήκευση τους κρίνεται απαραίτητη κυρίως με τη χρήση “εύκολων” σπόρων, όπως είναι: τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, καρότο, κολοκύθι, μελιτζάνα, πατάτα κ.λ.π…..

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση για το χρόνο σποράς και φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή.

4. Φυσικά φτάσαμε στο θέμα του οπλισμού το οποίο θα έχουν ήδη λύσει όσοι έχουν και την ιδιότητα του κυνηγού…

Εκτός όμως από αυτό το κυνήγι, χρήσιμο θα μας φανεί και το κυνήγι της θάλασσας, οπότε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί πετονιές, αγκίστρια κι ένα μικρό σχετικά δίχτυ για να διευκολυνθούμε. Όσοι φυσικά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ψάρεμα κάθε μορφής, τότε θα έχουν ήδη εξοπλισμό έτοιμο…

Όσον αφορά όμως εκείνους που ενδιαφέρονται για την προμήθεια οπλισμού, έχουμε να προτείνουμε τα εξής….:

Ένα από τα πιο προσιτά όπλα (που δεν μπόρεσαν ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα να απαγορεύσουν στο κόσμο) ειναι οι κυνηγητικές καραμπίνες. Ένα όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν καθώς χρησιμοποιείται επιτυχημένα από πολλές υπηρεσίες παγκοσμίως(FBI,Police, Λόχοι Ορεινών Καταδρομών, US Navy Seals κ.α.). Μια καραμπίνα γεμισμένη με 9-βολα ειναι θανατηφόρα στα 25 μέτρα για 2 ανθρώπους. Φανταστείτε ότι χοντρικά, κάθε εννιάβολο φυσίγγι αντιστοιχεί σε 9 σφαίρες των 9 χλστ. (αυτές που χρησιμοποιούν πιστόλα beretta, glock klp).

Οι καραμπίνες χωρίζονται σε αυτόματες (που μετά από κάθε βολή, οπλίζουν μόνες τους, δηλ., εμείς απλά πατάμε την σκανδάλη) και σε επαναληπτικές (γνωστές και ως «χράπα χρούπα»). Προσωπικά προτιμώ τις «χράπα χρούπα», καθώς είναι πιο αξιόπιστες (δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ εμπλοκή), ενώ ειναι και πολύ φθηνές (ξεκινούν από 300 ευρώ). Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καραμπινών που μπορεί να κατέχει κάποιος.

Για να αποκτήσετε μια καραμπίνα η διαδικασία ειναι απλή. Καταρχάς πρέπει να είστε πάνω από 21 ετών. Πηγαίνετε στο Αστ. Τμήμα της περιοχής σας και παίρνετε τα δικαιολογητικά. Επισκέπτεστε έναν οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρό, όπου σας χορηγεί ένα χαρτί ότι είστε ικανός να έχετε όπλο (τελείως τυπικά το δίνουν όλοι). Κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κακουργήματα κ.λ.π. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ) και βγάζετε κάποιες φωτογραφίες κ.λ.π. Τα πηγαίνετε στην αστυνομία όλα αυτά και σας δίνουν μια άδεια αγοράς. Με αυτήν πηγαίνετε σε τοπικό κατάστημα κυνηγητικών ειδών, διαλέγετε μια και…βουαλα, είστε έτοιμοι!