Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Υπάρχει Παράδεισος στη γη; ΝΑΙ! Δείτε τον...

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.
Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!

Σε ομηρία περιοχή της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ απο άβουλες Δημοτικές αρχές...

πηγή: 
kyparissianews

Ένταση προκλήθηκε στο Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με αφορμή το θέμα για την Άρση απαγόρευσης καταστημάτων που εχουν πρόσοψη στην εθνική οδό ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-Πύργου και περιλαμβάνονται στην επέκταση σχεδιου πόλης Κυπαρισσισς απο το έτος 1978. Αναβολή ζήτησε ο κ. ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ καθώς υπάρχει απόφαση του τοπικού συμβουλίου. Ο Πρόεδρος του ΔΣ ανέλυσε το χρονικό της υπόθεσης καθώς η περιοχή βρίσκεται υπό ομηρία όπως τόνισε αργότερα ο Δήμαρχος ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ώστε να απελευθερωθεί και να είναι εφικτή η έκδοση αδειών στη περιοχή που περικλείεται απο τη περιοχή ΟΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ μέχρι τις βενζίνες Χρονόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί οτι απόφαση του 1978 που ισχύει μέχρι σήμερα δεν παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης αδειών στη περιοχή καθώς απαιτείται τροποποίηση του σχεδίου πόλης ώστε να είναι εναρμονισμένο με την ισχύουσα νομοθεσία.
Μάλιστα το 1999 ο τότε νομάρχης παρείχε άδεια χρήσης στο κτίριο Ατλάντικ αλλα η απόφαση το 2002 προσεβλήθη στο συμβούλιο επικράτειας με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η έκδοση αδειών στη περιοχή. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι η περιοχή να τελεί σε καθεστώς ομηρίας επανερχόμενη στο καθεστώς του 1978 καθώς τόσο η δημοτική αρχή ΚΟΛΛΙΑ όσο και η προηγούμενη αδρανησαν χαρακτηριστικα.
Έτσι τωρα απαιτείται τροποποίηση του σχεδίου πόλης και έγκριση απο το ΥΠΕΧΩ της περιφέρειας με την ατέρμονη διαδικασία να απαιτεί τουλάχιστον 2 χρόνια εγκρίσεων. Τελικα προτάθηκε απο τον αντιδήμαρχο κ. Τάκη Τσίγγανος η αναβολή της υπόθεσης την οποία επικύρωσε το Δ.Σ. Ωστόσο το προβλημα παραμένει...

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Υπάρχει ακόμα κάποιος τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει γιατί γκρέμισαν τον Καραμανλή;


Η εικόνα είναι ξεκάθαρη.

O Southstream και ο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη ήταν οι μέγιστες επενδύσεις που θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα στο παγκόσμιο στερέωμα.
Με τις σημερινές εξελίξεις στην Ουκρανία, εάν είχαν περάσει οι δύο αγωγοί, η Ελλάδα θα ήταν σήμερα το “Μονακό” της Ενέργειας. Χρήμα, ασφάλεια, ιλιγγιώδης ανάπτυξη.
Και όμως, με τα δύο ολοκαυτώματα (2007 – 2009), τις μαζικές δολοφονίες αμάχων πολιτών, τις πορτοκαλί εξεγέρσεις ισλαμοφασιστών (Δεκέμβρη – Μάη) και τους εκβιασμούς των νταβατζήδων, ο Καραμανλής γκρεμίστηκε. Και μαζί γκρεμίστηκε και η Ελλάδα.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Υπό πολιορκία βάση Ουκρανών πεζοναυτών- Πήραν διoρία για εκκένωση εντός 4 ωρών

Ομάδα 150 ανδρών που αποτελείται από άνδρες του ιδιωτικού φορέα παροχής υπηρεσιών ασφάλειαςVnevedomstvenaya Okhrana, η οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο με την κυβέρνηση της Κριμαίας και έναν αριθμό Spetznaz, έχουν ..

Όταν ο Θεοδωράκης (σε αρμονία με τους παρακρατικούς μαχαιροβγάλτες) προσπαθούσε να διαλύσει τους “Αγανακτισμένους” για να σώσει την παπανδρεϊκή συμμορία.


Επιλογή του Πόρτα – Πόρτα
Άρθρο του Τρισμέγιστου ΠΑΣΟΚΟΥ Σταυρου Θεοδωράκη στις 30 Μαιου 2011 όταν στηριζε ΓΑΠ εναντιον ημών των Αγανακτισμενων.
Θαυμαστε Ευρωβουλευτη…..φυτού φυτού
Στα μούτρα σας! 
Σταύρος Θεοδωράκης