Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας κ Ανδρινόπουλου Ευστάθιου


                 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας,
Υπηρετώντας το Δήμο μας επί τρία και πλέον χρόνια, από διάφορες θέσεις και αποκτώντας την εμπειρία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαπίστωσα ότι παρά τις αδυναμίες του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας, υπάρχουν και δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν και να δώσουν ώθηση στην περιοχή μας.
Μετά από σοβαρή   σκέψη και συζήτηση με πολλούς συμπολίτες μου κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι η ώθηση αυτή μπορεί να δοθεί από μία Δημοτική παράταξη που να τη διακρίνει, η εργατικότητα, η συνέπεια, η αποφασιστικότητα, η αξιοποίηση όλων των ενεργών πολιτών, η γρήγορη λήψη αποφάσεων και δράσεων. Από μία Δημοτική παράταξη που θα συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση,θα ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και θα αποτελείται από ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Δήμο μας.
Μία τέτοια ανανεωμένη παράταξη  φιλοδοξούμε οι συνεργάτες μου και εγώ να παρουσιάσουμε στις επόμενες εκλογές και ζητούμε όχι μόνο τη στήριξή σας   αλλά και τη συμμετοχή σας σ΄αυτήν και στον ωραίο αγώνα που ξεκινάμε, για την αναμόρφωση του Δήμου μας και για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα πορεία των Δημοτικών πραγμάτων.
Η πρωτοβουλία μας για το Δήμο Τριφυλίας διέπεται από νέες ιδέες, δίκαιες πρακτικές αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών για όλους, ιδανικά αγάπης και προσφοράς προς την Τριφυλία και τους πολίτες. Προτάσσουμε τη σοβαρότητα, τη μεθοδική οργάνωση, την εξειδικευμένη γνώση και εμπιστοσύνη στους άξιους και ικανούς, τον έγκαιρο προγραμματισμό.
Απευθυνόμαστε με καθαρή συνείδηση σε όλους τους πολίτες της Τριφυλίας. Αγκαλιάζουμε το νέο, το ελπιδοφόρο, το δυναμικό και κυρίως τη νεότερη γενιά. Δεσμευόμαστε για ενίσχυση και διεύρυνση των παροχών των πολιτών, σε μια τοπική κοινωνία αλληλεγγύης, ενδιαφέροντος και σεβασμού προς όλους τους πολίτες.
Πιστός στα ιδανικά και τις αξίες που με οδήγησαν τόσα χρόνια στην σταδιοδρομία μου και εμφορούμενος από τα λόγια του αείμνηστου Έλληνα και Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια,  «την ελπίδα μου να εργαστώ για το καλό της Πατρίδος δεν θα την ανταλλάξω με κανένα άλλο συμφέρον», σας προσκαλώ να ενωθείτε μαζί μας.

                                                      Ευστάθιος Ανδρινόπουλος                                                                                                                         Αντιστράτηγος ε.α.

                                                          Αντιδήμαρχος Δήμου Τριφυλίας

ΕΣΚΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Επειδή κάποιοι κρατάνε το λόγο τους όσο και αν σας φαίνεται περίεργο όσο και αν δεν το έχετε συνηθίσει 

ΣΚΑΕΙ ΣΕ 5' ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ