Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: Κατήργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελληνική Γραμματική;

Αλλάζουν τα δεδομένα στην ελληνική γλώσσα, αφού το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε πως τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας είναι πέντε και τα σύμφωνα… 18, καταργώντας το «η» και το «ω» και αντικαθιστώντας τα με το «ου»....

Απλοποίηση ελληνικής γλώσσας..

αλίθια ίνε ότι πράγματι θα απλοπιιθί ι γλόσα κε θα δεν θα χριάζετε να ταλεπορούντε τα πεδιά μας με τιν εκμάθισι τις γραματικίς. Εξάλου, ίνε κε πιο ορέα ι ικόνα τις απλοπιιμένις γλόσας.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ
Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

    
aoz
Είχαμε βέβαια την προγραμματική σύγκλιση, όπου ήταν γραμμένη η συστηματική προετοιμασία για ανακήρυξη της ΑΟΖ, αλλά ο καθένας μας μπορούσε με επιφυλακτικότητα να θεωρήσει ότι ήταν απλώς μια διπλωματική έκφραση από την τρικομματική κυβέρνηση.
Τώρα όμως με τη δήλωση του Πρωθυπουργού στη Βουλή των Ελλήνων, έχουμε στην ουσία μια
πρωθυπουργική δέσμευση, η οποία δεν ήταν μόνο μια αναφορά στο γραπτό κείμενο, αλλά και μια επισήμανση δίχως διπλωματικό ύφος, διότι η επιλογή της λέξης σύντομα, που μάλιστα έγινε δύο φορές, δεν ήταν απαραίτητη.

ΔΕΙΤΕ: Πώς έγινε έτσι αυτός ο μεγάλος θρύλος του ποδοσφαίρου;

Και όπως θα δειτε και στην παρακάτω εικόνα, έγινε αγνώριστος. Πάντα είχε θέμα με τα κιλά του, αλλά τώρα έχει παραγίνει η κατάσταση.

Δελφίνι σώζει γυναίκα από επίθεση καρχαρία. [ViDeo]

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο Σαμαράς ξέχασε τις δεσμεύσεις του

 Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο Σαμαράς ξέχασε τις δεσμεύσεις τουΠυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός εξάντλησε την ...

Σχολικά βιβλία - Τα παιδιά μας μετατρέτονται σε νέους γενίτσαρους

Τά παιδιά μας μετατρέτονται σέ νέους γενίτσαρους Θά θέλαμε σάν γονείς παιδιών τοΰ δημοτικού νά έκφράσουμε τήν αγωνία μας γιά τή ...

«Codex Alimentarius» η Εξαφάνιση του Ανθρωπίνου Είδους Όπως Το... Γνωρίζουμε

και ο «Codex Alimentarius» είναι απλά μια παράγραφος μέσα στην «ANGEDA 21». Πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην www.miastala.com δημοσιεύτηκε η «ANGEDA 21», τα ολέθρια σχέδια που επεξεργάζονται -δεν μας ξαφνιάζουν εμάς, γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι επιδιώκουν – για να φανούν συνεπείς ως προς τις εντολές που έχουν. Έχουν συγκεκριμένο σκοπό να

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Oι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Eυρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του:

1. Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

Σαν σήμερα,απίστευτο,τι είχε δηλώσει ο σημερινός πρωθυπουργός

Το 1993: σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνης Σαμαράς, δηλώνει:

«Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο αρχηγός της».

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Φωτογραφία της ημέρας

Η Pamela Anderson έγινε 45! Δες πώς άλλαξε χρόνο με το χρόνο

Γεννημένη το 1967 στον Καναδά, η Pamela Αnderson έγινε γρήγορα γνωστή, κυρίως για το σέξι look και τα ρούχα που έβαζε ή έβγαζε, τραβώντας πάνω της τα φλας της δημοσιότητας.
Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Γρήγορα κάποιοι είδαν τα προσόντα της και έτσι το 1990 το περιοδικό Playboy την ανακήρυξε Playmate

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Προσφέρει το 50% της αξίας της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.

Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan Weiss είναι μια νέα, 100% Ελληνική μαύρη μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης.
Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της ....

Να πως θα ελέγχουν τη ζωή σου: Τρόφιμα, νερό και "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" .

Και εμείς και ο φίλος Θύμιος Παπανικολάου έχουμε μιλήσει συχνά για την απίστευτη μισανθρωπία του καπιταλισμού ο οποίος εξ αρχής υιοθετούσε κάθε τι "καινούργιο" αρκεί να ήταν θα λέγαμε "δαιμονικής έμπνευσης".

Έτσι λοιπόν αρκετά νωρίς η απάνθρωπη "πρόταση" του Μάλθους έγινε συστατικό στοιχείο αυτού του συστήματος και ήδη απο την....
εποχή της θάτσερ το επίσημό του πανωφόρι. Ένα πανωφόρι αναγκαίο για τις εξουσίες του21ου αιώνα , στην διάρκεια του οποίου ο καπιταλισμός θα πάψει να είναι η...

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αρνηθείτε τις Ηλεκτρονικές Νέες Ταυτότητες: [Διαβάστε το για να γνωρίζετε και ενημερώστε τους...]

Καλησπέρα Έλληνες και Ελληνίδες.Ας μιλήσουμε για το σημαντικότερο θέμα, που πρέπει να απασχολεί όλους μας από 'δω και στο εξής: Σε λίγους μήνες θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ελευθερία μας ή την παράδοσή της στο σύστημα με τελικό αποτέλεσμα την υποδούλωση μας!Έφτασε η ώρα. Η ώρα που...

Σωστός πειρασμός η κόρη της Kim Basinger

Με μαμά την Kim Basinger… είναι λογικό η Ireland Baldwin να «ανάβει» φωτιές στο πέρασμά της!

Είπαμε... η Ελλάδα είχε βιομηχανία αυτοκινήτων από το 1900!

Ναι ρε Έλληνα, αντί να προωθείς την κάθε εικόνα που σου στέλνουν στο facebook, προώθησε αυτή την εικόνα! Που ξέρεις, μπορεί κάποιος να εμπνευστεί!

Η Ν. Θεολόγου ήταν ελληνική εταιρεία κατασκευής οχημάτων.
Ιδρύθηκε από τον Νίκο Θεολόγου, Έλληνα μηχανικό αυτοκινήτων....

Η Ρουσλάνα άλλαξε πολύ

Η νικητρια της "Γιουροβίζιον-2004" Ρουσλάν άρχισε να φαίνεται πολύ
άσχημη.

Σταμάτησε να φροντίζε τον εαυτό της....

Γι’ αυτό αναδείχτηκε η πιο καυτή γυναίκα του 2012

Η Sara Underwood και το μαύρο φόρεμά της
Με ένα σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της εμφανίστηκε η Sara Underwood η πρώην playmate της χρονιάς στο κλαμπ Tabu στο Λας Βέγκας.

Αντάρτες Πόντιοι που δρουν σήμερα μέσα στην Τουρκία...

Η ΜΙΤ, η JITEM (η χωροφυλακή), η Κρατική Ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών που διαθέτει η Τουρκία, αδυνατούν να ελέγχουν την δράση των Ελλήνων κατασκόπων.
Ο εκνευρισμός των Τούρκων είναι πολύ μεγάλος, καθώς ταυτόχρονα στον Πόντο εμφανίζεται ....

ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που... απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ. O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην...

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τι απόκρουση έκανε η γυναίκα! (BINTEO)

Η απόκρουση… του αιώνα πραγματοποιήθηκε από γυναίκα! Η Χόουπ Σόλο έβαλε τα γυαλιά στους Μπουφόν και Κασίγιας και πραγματοποίησε εκτίναξη σπάνιας ομορφιάς!

Η Βίκυ Σταμάτη θέλει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ: Η Βίκυ Σταμάτη θέλει διαζύγιο από τον Άκη ΤσοχατζόπουλοΑπανωτά είναι -καθώς φαίνεται- τα...
“χτυπήματα της μοίρας” για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.Όπως γράφει το “Έθνος της Κυριακής”, η Βίκυ Σταμάτη σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό,

ΔΕΙΤΕ: Η πρώτη ΦΩΤΟγραφία του Τσοχατζόπουλου μέσα από την φυλακή

Το εξώφυλλο της εφημερίδας
Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί την Κυριακή 1/6, “κοσμεί” η πρώτη φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Δυστυχία σου Ελλάς