Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Καμμένος: «Να συλληφθεί ο Παπακωνσταντίνου»

Να συλληφθεί και να διωχθεί για την αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι....

Πυρηνική βόμβα από το MAKEΛEIO.GR> Δώρα από την Siemens στον Σαμαρά!

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ;

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ
ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Ή ΝΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ;
Δώρα μεγάλης αξίας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του αρχιδοσίλογου της Κατοχής, Μιχάλης Χριστοφοράκος, φυγόδικος από την ελληνική δικαιοσύνη που είχε...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα "να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα"»

«Να πάει στο διάβολο αυτή η απαίσια χώρα». Αυτό θα έλεγε ο επικεφαλής του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» Θ. Τζήμερος αν ήταν στη θέση της Α. Μέρκελ., όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στη Γερμανίδα καγκελάριο στη επιστολή που της απηύθυνε, στην οποία την αποκαλεί «Εξοχοτάτη». Να σημειωθεί ότι την επιστολή ο κ. Τζήμερος την είχε στείλει στις 20 Οκτωβρίου του 2011και τώρα δόθηκε ολόκληρη στη δημοσιότητα.

Tonis Sfinos: Ο σόουμαν που ξεσήκωσε το Ράδιο Αρβύλα! (vid)

Ξεσήκωσε την Τετάρτη το βράδυ το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα της χρονιάς... Ποιός είναι λοιπόν ο Tonis Sfinos;

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: Συνελήφθη στη Ρόδο για βιασμό 19χρονης

40χρονος Τούρκος επιχειρηματίας συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για βιασμό 19χρονης που φέρεται να τέλεσε πριν από 21 χρόνια στη Γερμανία!
Σύμφωνα με τη Ροδιακή, ο 40χρονος

Ο γνωστός κάτοικος της Ραφήνας…..

Το «παιδί» μίλησε… ή για την ακρίβεια «το μίλησαν» μετά από δύο χρόνια (όσο κάνει να μιλήσει και ένα βρέφος)… Ο Καραμανλής που αποστρεφόταν τις έγγραφες δηλώσεις και προτιμούσε πάντοτε τον τηλεοπτικό φακό κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια, αυτή τη φορά απέφυγε τις on camera δηλώσεις, γιατί όπως ξέρουν οι στενοί του συνεργάτες ο πρώην πρωθυπουργός δεν μιλάει

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας

Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Αθανάσιος Γκοτσόπουλος.
Ο αυτόχειρας έφερε τραύματα από το δικό του όπλο, στο κεφάλι και στο στήθος.....

New York Times: Η τρόικα δανείζει την Ελλάδα για να πληρώνει τον εαυτό της..

Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.

«Τη στιγμή που η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ...
ένωση είναι αβέβαιη, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει....

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έλληνας πιλότος μιλάει για τους ψεκασμούς. Σας ψεκάζουμε σα κατσαρίδες! (video)

Δείτε τι λεει και πόσο επικυνδυνα είναι αυτά. Μας ρώτησε κανένας αν θέλουμε ράντισμα και υπογράψαμε κατι τετοιο; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

Ηλικιωμένη κούφανε τηλεφωνήτρια χρησιμοποιώντας σφυρίχτρα!

Δράση απέναντι στους ενοχλητικούς που την έπαιρναν τηλέφωνο εκ μέρους διάφορων εταιριών αποφάσισε να αναλάβει μια 61χρονη, αγοράζοντας μια σφυρίχτρα και περιμένοντας υπομονετικά...

Απίθανες γκάφες & ατυχήματα Μαΐου 2012! Ένα βίντεο για τρελά γέλια ! [Video]

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τσελέντης: Ζήτημα χρόνου να έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα!

Τσελέντης: Ζήτημα χρόνου να έχουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα!Για μία ακόμη φορά ο Ακης Τσελέντης ταράζει τα νερά! Και υπενθυμίζει σε όλους πως ακόμη και εν μέσω κρίσης, κανείς δεν μπορεί να «παίζει» με τους σεισμούς: «Είναι θέμα ...

Αυτοί θα μας...σώσουν;

Πώς εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Θάνος Τζήμερος και το τηλεκόμμα του με τον πιασάρικο τίτλο "Δημιουργία Ξανά"; Είναι κάτι που αναρωτιούνται πολλοί, ιδιαίτερα με την συνεχή και σκανδαλώδη προβολή του από τα Μμε, συγκεκριμένων (μνημονιακών) συμφερόντων μάλιστα!
Ίσως θα γνωρίζετε ότι η πρώτη "εμφάνισή" του έγινε με μια ΑΚΡΩΣ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ επιστολή του στη Μέρκελ, όπου καθυβρίζει τους Έλληνες με "επιχειρήματα" Πάγκαλου (είναι....

Μαρκόπουλος: Eμείς και ο Πρετεντέρης ...τελειώσαμε!

Οι Αν. Ελλ μετα την απαραδεκτη ενεργεια του κ Πρετεντερη να μας αγνοει δηλωνουμε οτι αρνουμαστε να εμφανιζομαστε οπου ειναι ο ιδιος"

Με αυτά τα δύο tweet ο υπεύθυνος πολ.σχεδιασμού των Ανεξ.Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, έβαλε...

Ανεξάρτητοι Έλληνες VS Πρετεντέρη

Συνεχίζεται η κόντρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Μετά τον Τέρενς Κουίκ και ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος καταγγέλλει αποκλεισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού Κώστα Μαρκόπουλος έδωσε εντολή να μην.....

Κινδυνεύουμε με μπλακάουτ επειδή η ΔΕΗ δεν μπορεί να εξοφλήσει… το πανάκριβο ρεύμα που αγοράζει από τα μυλαράκια και τα φωτοβολταϊκά της πράσινης “παρεΐτσας”!

Μνημείο αίσχους και προκλητικότητας αυτή η εξέλιξη την ώρα που οι καταναλωτές επιβαρύνονται τις Business των χορηγών των περιβόητων “forum” χρυσοπληρωμένων συγγενών!

Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας για όσους υπέγραψαν αυτές τις επαίσχυντες συμφωνίες για λογαριασμό της ΔΕΗ…

Δολοφονήθηκαν στη Μόσχα οι δύο Ρώσοι που έψαχναν τις μίζες του Άκη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς...

Ντοκουμέντα- φωτιά από τον Καμμένο για την εποχή Συμπιλίδη!

Πυρηνική αντεπίθεση ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος με στοιχεία φωτιά από την επική εποχή Συμπιλίδη. Ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ο οποίος βλέπει να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη μια βρώμικη προσπάθεια εξαγοράς στελεχών του από τη ΝΔ είναι έτοιμος να βάλει φωτιά στο σκηνικό με...

Kαταγγελίες-σοκ του Στέφανου Χίου για εξαγορά στελεχών του Καμμένου από την ΝΔ! -Ένας "Ιούδας" που τον έλεγαν Σαράκη!

Από τον Στέφανο Χίο
Στις 7.35 το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που είχα πάει την κόρη μου σε έναν παιδότοπο για να παίξει, με πήρε τηλέφωνο ο πρώην συνάδερφός μου στην Νομική Αθηνών, Παύλος Σαράκης. Ένας παλιός φίλος που έχει τραβήξει πολλά από το βρώμικο ..

Αυτοκτόνησε ο κατηγορούμενος για παιδεραστία ανθυπασπιστής!

Αυτοκτόνησε ο κατηγορούμενος για παιδεραστία ανθυπασπιστής!Τέλος στη ζωή του μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας έβαλε ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν περί τα 450 ονόματα ανήλικων αγοριών...

Οι bookers αποκαθηλώνουν τον Σαμαρά

Ενδιαφέρον σχόλιο δημοσιεύει σήμερα το κυριακάτικο Έθνος για την κούρσα διαδοχής που ήδη έχει ξεκινήσει στη Νέα Δημοκρατία…. και πιθανολογείται να δρομολογηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, Υποψήφιοι να αντικαταστήσουν....

«Στηρίζουμε μια εθνική κυβέρνηση, αλλά χωρίς Σαμαρά-Βενιζέλο»

Θα μπορούσε στις 18 Ιουνίου να στηρίξει μια εθνική κυβέρνηση, υπό τον όρο να μην υπάρχουν σε αυτήν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.
Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στο Mega, ο Πάνος Καμμένος.

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ολοκλήρωσε την...

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση

Πάνε για δεύτερο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Δημοσκοπηση στο Λεκανοπεδιο ΑΤΤΙΚΗΣ.
 
Επειδή υπάρχουν δημοσκοπήσεις και δημοσκοπήσεις ας δούμε τι αποτελέσματα έβγαλε το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και ας θυμηθούμε τις εταιρίες τι έλεγαν στις προηγούμενες εκλογές και τι είχε πει το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και ποιός είχς πέσει μέσα

Ανελέητο ξεβράκωμα Καμμένου: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ

ΚΑΙ βουλευτής και δημόσια έργα... ΜΠΡΑΒΟ βρε Αλέξη, η δουλειά δεν είναι ντροπή!

Ξεχνάει να μας πει πολλά ο Αλέξης. Για παράδειγμα, εχει ξεχάσει να μας αναφέρει για την εταιρία που έχει δημιουργήσει μαζί με συγγενικό του άτομο για να αναλαμβάνει δημόσια έργα.

Δείτε [ΕΓΓΡΑΦΟ]...

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Γραμματέας Πολιτικού  Σχεδιασμού και βουλευτής Εύβοιας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, απαντώντας στο Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος επιτέθηκε στο Κίνημα μας ρωτώντας πως θα εξασφαλίσουμε τις καταθέσεις εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες, του υπενθυμίζει τα εξής:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι οι ρυθμιστές της επόμενης των εκλογών» είπε ο Κ. Μαρκόπουλος από την Τρίπολη (vd+pics)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Κώστας Μαρκόπουλος.Αρχικά, τόνισε χαρούμενος που βρέθηκε στην ιστορική πόλη της Τρίπολης και στη συνέχεια είπε ότι ο λόγος της επίσκεψης του ήταν να συναντηθεί και να συζητήσει με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Bloomberg: Τα πακέτα διάσωσης προς Ελλάδα, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς…

Τα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες.
Bloomberg: Το κόλπο της Μέρκελ που εκτίναξε στα ύψη το ελληνικό χρέος. Αυτό αναφέρουν στο σημερινό Bloomberg View, τη στήλη γνώμης που υπογράφουν οι συντάκτες του πρακτορείου, έχοντας, όπως υποστηρίζουν, μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις κεφαλαίων στην Ευρώπη και τους ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών.
Κι αυτό γιατί όταν η.....

«Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω»

Το σύνθημα αυτό συμβολίζει την ανάγκη να αντιστρέψουμε βασικές και κρίσιμες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις σε πολλούς τομείς. Όλες αυτές οι υποχωρήσεις έγιναν την δεκαετία του 80 και μετά ως αποτέλεσμα μιας πλασματικής ευδαιμονίας που χάρισαν τα χρηματοδοτικά πρωτόκολλα της Ε.Ε αλλά και...

Δήλωση - Προειδοποίηση Πάνου Καμμένου για τα φάρμακα

Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, έκανε την εξής δήλωση - προειδοποίηση για τη δραματική κατάσταση με τα φάρμακα:

«Το μνημόνιο θυσίασε το κοινωνικό κράτος. Η αγορά στέρεψε από φάρμακα. Οι φαρμακοποιοί δεν αντέχουν να δανείζουν το κράτος......

«Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα! Πλήρωνε μ…. Ελληνα !

Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την κοινοπραξία «Μορέας» στην οποία ο όμιλος Μπόμπολα έχει στρατηγική συμμετοχή....

“Καλώς τον μεσιτη” φώναζαν επιβάτες της πτήσης για Ηράκλειο στον ΓΑΠ!

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το Ηράκλειο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» επιβιβάστηκε στην .......

Ποιος έχει να πληρώσει εφορεία;

Βροχή θα έρχονται από Δευτέρα τα εκκαθαριστικά σημειώματα για την πληρωμή φόρων. Μόνο μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων “μπουγιουρντί” της εφορίας σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν έως και 5 «χαράτσια»....

Φάρμακα …υπό εξαφάνιση – Δείτε τη λίστα

Αυτή είναι η λίστα με τα 163 φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία είτε δεν υπάρχουν στα ράφια των φαρμακείων είτε θα τα βρείτε με πολύ μεγάλη δυσκολία.
Πάντως οι φαρμακευτικές εταιρείες διαβεβαιώνουν ότι κάνουν ότι είναι δυνατόν για τον ανεφοδιασμό των φαρμακείων και των
νοσοκομείων, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι οι παράλληλες εξαγωγές γίνονται κυρίως από τις φαρμακευτικές αποθήκες.
Σύμφωνα με τους ασθενείς, πολλά από τα φάρμακα που ακολουθούν στην λίστα, όπως ινσουλίνες, αντιδιαβητικά, αντιβιοτικά, αντιψυχωσικά κ.ά. δεν είναι δυνατόν να τα προμηθευτούν.