Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τον θυμάστε;

Ο ¨ενας είναι ο Σημίτης ο άλλος;

Προς τον απανταχού ελληνισμό!!!

«..όσοι επολέμησαν στην Κρήτην το 1941 πρέπει να είναι υπερήφανοι: Τόσο οι επιτιθέμενοι όσο και οι αμυνόμενοι. Δι' εμέ όμως.. το όνομα της νήσου είναι συνδεδεμένον με πικράς αναμνήσεις..Το αποτέλεσμα ήταν. να εκλείψουν πλέον οι γερμανικοί σχηματισμοί αλεξιπτωτιστών, τους οποίους είχον δημιουργήσει εγώ ο ίδιος..»
Τα λόγια αυτά είναι απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του επικεφαλής της γερμανικής επιθέσεως στην Κρήτη, στρατηγού Στούντεντ, του εμπνευστή της συγκροτήσεως της ειδικής Ομάδας Δυνάμεων Ξηράς και Αέρος, που περιλάμβανε 300 βομβαρδιστικά αεροπλάνα, 150 καθέτου εφορμήσεως και 300 μαχητικά, την 7η αεροκίνητη μεραρχία και την 5η ορεινή μεραρχία με σύνολο περί

Ομαδική ληστρική επιδρομή με ξυλοδαρμό από συμμορία αλλοδαπών σε βαγόνι του ΗΣΑΠ με 30 επιβάτες!

Μία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βίαια και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες.

Οι αλλοδαποί, αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντάς τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βίαια τις τσάντες τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα.....

Χαρά Νικοπούλου: ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ

ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ


Ἑλλάδα εἶμαι δημιούργημά σου. Μοῦ εἶπες πὼς εἶμαι τυχερή, γιατί δὲν γνώρισα τὴ Xούντα... Μὰ μὲ ὑποχρέωσες νὰ ζῶ σὲ μία δημοκρατία ποὺ τὴ χούντα τῆς κρατοῦσαν καλὰ οἱ δημοκράτες πολιτικοί της. Μοῦ ἔμαθες τὰ πρῶτα Ἑλληνικά, με δασεῖες-περισπωμένες,...

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Απαντήστε κ Παπαδήμο

Μερικές ερωτήσεις προς τον προτεστάντη και όχι ορθόδοξο πρωθυπουργό της Ελλάδος που πιστεύουμε ότι πρέπει να απαντηθούν
► Ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, το 1999-2001, αν είχε αντιληφθεί τί συνέβαινε στο χρηματιστήριο.
► Ποιά ήταν η συμβολή του στην ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη, κάτι που έχει διαφανεί ότι ήταν αποτέλεσμα “δημιουργικής λογιστικής” και που ο Γάλλος Πρόεδρος Σαρκοζί αποκάλεσε “λάθος”.
► Τί ακριβώς συνέβη με την Goldman Sachs, σε σχέση πάντα με την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη.
► Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αναδιάρθρωση του χρέους (το λεγόμενο κούρεμα) επιφέρει “πολύ μικρότερα οικονομικά οφέλη, από ό,τι συχνά προβλέπεται” και ότι αυτή “η διαδικασία συνεπάγεται σημαντικούς κινδύνους για την Ελλάδα και την ευρωζώνη”, όπως ο ίδιος έγραφε, μόλις πριν από δυόμισι εβδομάδες.
►Ως σύμβουλος στον τότε κ πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχατε εισηγηθεί να πουληθεί ο χρυσός της Ελλάδος στους Γερμανούς; (κάτι που έγινε)

Ὀρθόδοξος Ἀρχιεπίσκοπος θὰ ὁρκίσει ἑτερόδοξο ὡς Πρωθυπουργό;;;

Εἶναι δυνατὸν νὰ ὁρκίσει ἕνα Προτεστάντη, ὁ ὀρθόδοξος Ἀρχιεπίσκοπος κ. Ἱερώνυμος; Τί προβλέπει τὸ Σύνταγμα γιὰ τὴν περίπτωση; Ὁ νέος Πρωθυπουργὸς κ. Λουκᾶς Παπαδῆμος ἐκτὸς ἀπὸ στέλεχος τοῦ τραπεζοπιστωτικοῦ συστήματος καὶ μέλος τῆς πιὸ "σκληρῆς" ὀργάνωσης "Trilateral Commission" ποὺ ἐλέγχει τὸ....

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ . ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (TRILATERAL COMMISION) ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερη Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της..

Απίστευτο: Ο Βενιζέλος εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ και ...τραγουδάει πλέον σε μπάντα Ηeavy Μetal!!!

Μεγάλο πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ. O Βενιζέλος μετά την αποτυχία του να είναι αυτός ο νέος πρωθυπουργός αποφάσισε να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και να ...ροκάρει! Δείτε το απίστευτο βίντεο και θα καταλάβετε τί εννοούμε...

Ο 11ος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 11.11.11. ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papadhmos2_660_440_630_355Ο πρωθυπουργός των συμπτώσεων. Ευχόμαστε να πάει καλά για το καλό όλων.

Αν δεν πάει, θα το καταλάβουμε, αφού θα τους δούμε όλους στο δρόμο.
Είναι ο 11ος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση, και θα ορκιστεί στι;ς 11-11-11 στις 11 το πρωί

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Του νεοσύστατου  ΠΑτριωτικού ΤΡΙφυλιακού Συλλόγου

Στις 02 Νοεμβρίου 2011 ιδρύθηκε ο Πατριωτικός Τριφυλιακός Σύλλογος με το διακριτικό τίτλο ΠΑ.ΤΡΙ.Σ.  και έδρα,  τα γραφεία του, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 12.

Σκοπός του Συλλόγου αυτού είναι η αφύπνιση όλων εμάς των πολιτών,  που θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά, την ιστορία μας, την  αγάπη μας για τον τόπο μας και την πατρίδα μας,  την εθνική μας ταυτότητα και την εθνική μας συνείδηση. Επίσης σκοπός του συλλόγου είναι  να σταθεί  αρωγός με κάθε πρόσφορο τρόπο, σ΄  όλες τις προσπάθειες που γίνονται προς όφελος του τόπου μας και απέναντι σε όσους παρεμποδίζουν τέτοιες προσπάθειες  είτε εκούσια είτε ακούσια.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κάτι νέο γεννιέται

Κάτι καινούριο δημιουργείται στην Κυπαρισσία κάτι μακριά απ όλα τα κακώς κείμενα της εποχής μας αλλά και της περιοχής μας. Κάτι χωρίς καπέλα, χωρίς ταμπέλες. Σε λίγο στο ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ θα έχουμε νεότερα καθώς και το δελτίο τύπου του νέου συλλόγου που ονομάζεται ΠΑτριωτικός ΤΡΙφυλιακός Σύλλογος (ΠΑ.ΤΡΙ.Σ.).


Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αίσχος και πάλι με τα νέα τηλεοπτικά σκουπίδια του ΑΝΤ1 και του ALPHA

Είδαμε την Τετάρτη τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τον τίτλο FAB5. Πραγματικά αναρωτιόμαστε πόσο μυαλό ήθελε από τους διοικούντες στο κανάλι να αποφασίσουν να ρίξουν ένα ακόμα ΜΕΓΑΛΟ σκουπίδι στην ελληνική τηλεόραση. Πέντε «άνδρες» αμφιβόλου «προελεύσεως» και «προορισμού» με συνεχή υπονοούμενα για τον θηλανδρισμό τους, με....

Παρελθόν και ο θρησκευτικός όρκος στα δικαστήρια

Με ομόφωνη απόφασή του το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος σε μία πραγματική προσφυγή, κρίνοντας αντίθετη με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την υποχρέωση που επιβάλλεται σε μάρτυρες να δίνουν θρησκευτικό όρκο, όταν....

Τι θα κάνουν οι illouminati στις 7 Δεκεμβρίου;

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα illuminati.org
Εκεί θα βρείτε μια κατάμαυρη σελίδα.....Πατήστε ctrl+A....

Εναλλακτικά,πηγαίνετε στην ιστοσελίδα 7december.org
Πατήστε πάλι ctrl+A....

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΑΙΖΟΥΝ";
... ΑΛΛΑ ΜΕ... ΤΙ ΣΚΟΠΟ;

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ούτε η Νάντια Κομανέτσι ΔΕΝ έκανε τέτοιες κολοτούμπες …

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Δεν παίζεται με τίποτε λέμε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δήμητρης Λιντζέρης, που ενώ διαφωνούσε με όλα τα μνημόνια τα ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ!!!
Τελικά και χτες έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπανδρέου.
Προχθές φώναζε πως ο ΓΑΠ είναι παρελθόν και.....

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ. -ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

Εικονίδιο ειδοποίησης
Θα πρέπει να έχετε το Adobe Flash Player για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο.
Κάντε λήψη του από την Adobe.