Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ανακοινώσεις των κομμάτων δείτε και σκεφτείτε που μας οδηγούν

Διαβάστε τις ανακοινώσεις των κομμάτων για την δολοφονία του Φύσσα και για τη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ
Νέα Δημοκρατία, ΠΑ.ΣΟ.Κ. , Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΔΗΜ.ΑΡ και Κ.Κ.Ε καταδικάζουν τους υπαίτιους για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τα ξημερώματα στην Αμφιάλη.
Χ. Αθανασίου: Καταδίκη της βίας που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή
Στη Χρυσή Αυγή απέδωσε ευθέως τη δολοφονία στην Αμφιάλη η κυβέρνηση.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, πριν την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για τον Κώδικα Δικηγόρων, δήλωσε ότι "η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία που προέρχεται από συγκεκριμένο χώρο, τη Χρυσή Αυγή" και διαβεβαίωσε ότι το κράτος διαφυλάσσει την ασφάλεια των πολιτών.
"Οι πάντες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί τη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη", τόνισε.
ΠΑΣΟΚ: Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή
"Η Χρυσή Αυγή πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί ως αυτό που πραγματικά είναι: ως μία εγκληματική οργάνωση που στρέφεται κατά της ζωής ξένων αλλά και Ελλήνων πολιτών", τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για το φονικό στην Αμφιάλη.
Σημειώνει ακόμη ότι "μετά τα κηρύγματα και τις πράξεις βίας της Χρυσής Αυγής κατά και Ελλήνων πολιτών, φθάσαμε και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χ.Α." και προσθέτει ότι "πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που αφορούν πια την ζωή των Ελλήνων πολιτών".
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Είμαστε απέναντι στη μαύρη συμμαχία
Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και «δημοσιογράφων», ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγκυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο.
Όλοι οι Έλληνες δημοκράτες οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα πατριωτικό δημοκρατικό μέτωπο απέναντι στη μαύρη συμμαχία.
ΔΗΜ.ΑΡ: Θεσμική "ασφυξία" της Χρυσής Αυγής, τώρα
Ήταν αναμενόμενο. Η ρητορική του μίσους της Χρυσής Αυγής, οι ξυλοδαρμοί και οι τραμπουκισμοί των στελεχών και των μελών της, σύντομα θα οδηγούσαν σε κλίμα πολιτικών δολοφονιών. Το χθεσινό δολοφονικό περιστατικό στην Αμφιάλη επιβεβαιώνει την ανάγκη της "θεσμικής ασφυξίας» της Χρυσής Αυγής, της εξάρθρωσης των φασιστικών παρακρατικών μηχανισμών. Είναι αναγκαίο να γίνουν γνωστές οι συνθήκες δολοφονίας του 34χρονου και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Οι δημοκρατικές δυνάμεις από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και το χθεσινό ρατσιστικό παραλήρημα στη βουλή καταδεικνύει το μείζον πολιτικό πρόβλημα.
Δυστυχώς αποδεικνύεται και με αυτό το τραγικό περαστικό η αξία της πρωτοβουλίας της ΔΗΜΑΡ και του υπουργού Αντώνη Ρουπακιώτη στην προηγούμενη κυβέρνηση να φέρουν αντιρατσιστικό νόμο στη Βουλή και για την αντιμετώπιση και της Χρυσής Αυγής.
Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονία
"Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει".
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗ
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου είπε: «Οι δολοφόνοι, όποιοι κι αν είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη Δημοκρατία μας, τη δικαιοσύνη και ενωμένη την ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες αυτό».

Η Δημοκρατία και η νομιμότητα θα προστατεύσουν τη χώρα, δήλωσε σε συνεργάτες του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, κάνοντας έκκληση για απόλυτη ψυχραιμία.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας δήλωσε: «Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.
Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία». 

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την άγρια δολοφονία και το σοβαρό τραυματισμό νέων ανθρώπων από αδίστακτους εγκληματίες. Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει». 

«Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα. Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη Δημοκρατία. Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αποψινή επαγγελματική δολοφονία, όποιοι κι αν είναι από πίσω, πλήττει τη Δημοκρατία, την κοινωνία, τη χώρα. Τρέφει και δεν χτυπά τον φασισμό» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η ΔΗΜΑΡ ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με αποτροπιασμό τη δολοφονία δυο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που θέλουν να επιβάλουν τον φαύλο κύκλο της βίας και του αίματος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ είπε ότι χρειάζεται «ψυχραιμία και νηφαλιότητα».

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ «καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί» αναφέρει ο Περισσός.

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ


Είναι τόσο ξεφτίλες που δεν περίμεναν καν να γίνουν οι κηδείες των δύο παληκαριών...
και ...

Πρετεντέρης: Μπορεί να σκοτώναν και κάνα άνθρωπο!

http://www.youtube.com/v/AUwPhUnG-mA?version=3&autohide=1&showinfo=1&autohide=1&autoplay=1&feature=share&attribution_tag=E2JcG5TxQoPwqodPte-4ow

Είναι δολοφονία και όχι εκτέλεση

Καλημέρα σ όλους
Χρειάζεται απ όλους αυτές τις ημέρες αυτοσυγκράτηση ηρεμία και μην πέσουμε ως έθνος στην παγίδα των ξένων και των αντιεθνιστών που μας έχουν φέρει σ αυτή τη θέση.
Να επισημάνω και να τονίσω στους προοδευτικούς δημοσιογράφους ότι η χθεσινή δολοφονία ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
Τέλος για τη χθεσινή δολοφονία δεν έχει ...

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ-Επιβεβαιώνoνται οι πληροφορίες για δύο νεκρούς έξω από τα γραφεία της Χ.Α.

ΤΩΡΑ-Επιβεβαιώνoνται οι πληροφορίες για δύο νεκρούς έξω από τα γραφεία της Χ.Α.

Επιβεβαιώνoνται οι πληροφορίες για δύο νεκρούς έξω από τα γραφεία της Χ.Α..,

Εκρηκτικές εξελίξεις: "Δένουν" το ΠΑΣΟΚ με το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή - Διώκεται και ο Καρχιμάκης


Εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών της Vodafoneκαι του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ( η δικογραφία έχει συνενωθεί με αυτή που αφορά στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού), καθώς η ανακριτική έρευνα που είναι σε εξέλιξη, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε πρόσωπο που δείχνει να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση.

Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!


Προχθές αποκαλύψαμε στον Λόγιο Ερμή, τον νόμο που περάσανε από την βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των
5000€.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μάκης Βορίδης για τις κατασχέσεις – video – Ακούστε τον και μείνετε άφωνοι !!!


Υπέρ των πλειστηριασμών ακινήτων ο Βορίδης


O Μάκης Βορίδης, ο τσεκουροφόρος, ο μελλοντικός ηγέτης της ΝΔ ακούστε τι λέει για τα σπίτια των Ελλήνων.

Δικηγόρος ζητά τη σύλληψη του Πάγκαλου

Δικηγόρος ζητά τη σύλληψη του Πάγκαλου
Δικηγόρος ζητά τη σύλληψη του Πάγκαλου
Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου για κακουργηματικές πράξεις και τη σύλληψή  του στο πλαίσιο του αυτοφώρου λόγω όσων δήλωσε για το θέμα των υποκλοπών ζητά με μήνυση που κατέθεσε στο Α.Τ Παπάγου ο δικηγόρος Άγης Τάτσης.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Βίος και πολιτεία του Ιωάννη Μεταξά: Λίγα στοιχεία ακόμη

Αίσθηση φαίνεται πως προκάλεσε το μίνι-αφιέρωμα στον Ιωάννη Μεταξά, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας που αρνήθηκε στους Ιταλούς να παραδώσει την Ελλάδα και τους χάρισε στη συνέχεια ένα μεγάλο μάθημα, αφού υπέστησαν οδυνηρή ήττα στα πεδία των μαχών, καταγράφοντας στη σχετική βιβλιογραφία μία.....

Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΤΣΙΠΗΣΔιαβάστε το όλο. Είναι εξαιρετικό! Μια χειμαρρώδης αποστομωτική απάντηση στα...

Προκλητικό και ανιστόριτο άρθρο του Μπογιόπουλου στην εφημερίδα Θάρρος

"Αρρωσταίνει" ο πρώην αρθρογράφος του Ριζοσπάστη και νυν στην εφημερίδα Θάρρος, Νίκος Μπογιόπουλος, κάτι μέρες σαν και τη σημερινή, που...

Ο Τσίπρας αποφάσισε να ξεκινήσει την επανάσταση από τις παρελάσεις

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Αδέρφια, τέτοιες μέρες άλλα πράγματα ήθελα να γράψω αλλά δεν μ’ αφήνουν ν’ αγιάσω. Είδε κι απόειδε ο Αλέξης, ο επί Γης αντιπρόσωπος της Ρόζας Λούξεμπουργκ και του μακαρίτη του Τσάβες, κι αποφάσισε να ξεκινήσει την επανάσταση από τις …παρελάσεις. Καθ’ ότι εκεί θα υπάρχει μαζεμένη πελατεία για τις χάντρες και τα καθρεφτάκια που πουλάνε με τον Σκουρλέτη και τη Ρένα απλωμένα σε λινάτσες από τηλοψίας. Ως γνωστόν ο «και σκονάκι έκανα και βύσμα έβαλα», όταν έκλεισε το μάτι στην περίφημη συνέντευξη στο μέσο λουφαδόρο και καταφερτζή, ως υπηρετήσας στην Γκομενοφυλακή στα δύο (2) χιλιόμετρα από το σπίτι του, δεν τα πάει και πολύ καλά με τους εθνικούς συμβολισμούς.