Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τριανταεννέα χρόνια από την τουρκική εισβολή


Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ης Ιουλίου 1974, με αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις. Συμμετείχαν συνολικά γύρω στους 40.000 άνδρες υπό τη διοίκηση του αντιστρατήγου Νουρετίν Ερσίν.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Τρέμει η Τουρκία αυτόνομη κουρδική οντότητα στη Συρία

    
Τους χειρότερους εφιάλτες της ζει η Τουρκία να υλοποιούνται σταδιακά, αντιλαμβανόμενη ότι δεν τα υπολόγισε και πολύ σωστά όταν έκανε τα πάντα για να ανοίξει το μέτωπο στη Συρία, το οποίο αναδεικνύεται σε μια χαίνουσα πληγή, η οποία απειλεί πλέον την τουρκική ασφάλεια.

Καπερνάρος: Εχθρός της πατρίδας μου ο Σόιμπλε

Καπερνάρος: Εχθρός της πατρίδας μου ο Σόιμπλε

Καπερνάρος: Εχθρός της πατρίδας μου ο Σόιμπλε
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στον Real fm και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, με αφορμή την επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα.

Τον μοναδικό επιζήσαντα του ΝORATLAS 52-133 τίμησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής


Τον παλαιό καταδρομέα Αθανάσιο Ζαφειρίου, ο οποίος είναι ο μόνος επιζήσας από την συντριβή του ελληνικού ΝORATLAS 52-133, που ερχόταν στην Κύπρο για βοήθεια κατά την τουρκική εισβολή, τίμησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, κε ΔΗΜΑ


Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν είναι τυχαίος. Στο βιογραφικό του καταγράφονται υψηλού επιπέδου σπουδές, σε Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, καθώς και αρκετά χρόνια εργασίας στον Ιδιωτικό και το Δημόσιο τομέα. 

Οι “γουναράδες” του κυρίου Τσίπρα

  Επειδή στην Ελλάδα έχουμε κοντή μνήμη και γρήγορα προσπερνάμε όσα συμβαίνουν και πρόσωπα που προκαλούν, να σας θυμίσουμε ποιος είναι ο «γουναράς» του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος μπήκε από το παράθυρο στη Βουλή καθώς έθεσε υποψηφιότητα μόλις μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και χωρίς ο ίδιος να το περιμένει βρέθηκε στα έδρανα.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Εκπληκτικό Βίντεο! F-18 σπάει το φράγμα του ήχου μπροστά σε κόσμο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, πως ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-18, σπάει μπροστά σε κόσμο το φράγμα του ήχου.
Ειλικρινά το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό !!

Συναντηση Μαντα - Φωτεινου με Α.Γεωργιαδη για το Νοσοκομειο.Συνεχιζεται η λειτουργια του.


Εληξε πριν λιγη ωρα η συναντηση που ειχαν ο προεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνιας Π.Μαντας και ο προεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Κυπαρισσιας Γ.Φωτεινος με τον υπουργο Υγειας Α.Γεωργιαδη οπου τα τοπικα κομματικα στελεχη εξεφρασαν την πεποιθηση τους

Λοβέρδος:Έχουν παραγραφεί τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου

Λοβέρδος:Έχουν παραγραφεί τα αδικήματα ΠαπακωνσταντίνουΛοβέρδος:Έχουν παραγραφεί τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου
 Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος τόνισε ότι έχουν παραγραφεί τα αδικήματα για τα οποία διώκεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ο κ. Λοβέρδος, που πήρε το λόγο εκ μέρους των ανεξάρτητων βουλευτών,υπογράμμισε ότι δεν είναι σοβαρά τα επιχειρήματα που αναπτύσσονται στο πόρισμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν περιποιεί τιμή αυτό το κείμενο».

"Παρέλαση" βουλευτών αυτή την ώρα στο γραφείο του Καραμανλή (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Στο γραφείο του στη Βουλή, βρίσκεται αυτή την ώρα ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος και τον....

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

DEUTSCHE WELLE. ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ Μίζες σε «αρμόδιους»ΚΑΙ στο μετρό Αθήνας; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;


ΕΝΑ ΚΟΛΚΛΑΒΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
 Μίζες σε «αρμόδιους» στο μετρό Αθήνας;
Μέσω φορολογικών παραδείσων δόθηκαν οι «μίζες» των γερμανικών σιδηροδρόμων προς τους «αρμοδίους» για την επέκταση του αθηναϊκού μετρό, δηλώνει ο γερμανός δημοσιογράφος Κλάους Οττ.

Ο Οττ υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, επικαλούμενος πηγές της εισαγγελίας της Φραγκφούρτης. Η εφημερίδα κάνει λόγο για συνολικό ποσό 315.000 ευρώ, το οποίο, όπως λέει, διοχετεύθηκε από τη Γερμανία σε Έλληνες

Έρχονται τα Vulture Funds για την κατάσχεση ιδιωτικής περιουσίας (που λέγαμε και μας έλεγαν …συνωμοσιολόγους)


Με την Ελλάδα σε καθεστώς συνεχούς οικονομικής ύφεσης και αρκετά νοικοκυριά να αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις, τα ξένα distress funds έρχονται στη χώρα μας για να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να κάνουν μπίζνες αγοράζοντας τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες.