Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Αυτά είναι τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο


Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών
εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Το «παιδομάζωμα»



Περίπου 20.000 - 25.000 παιδιά μετακινήθηκαν το 1948 - 1949 από τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας στις Λαϊκές ΔημοκρατίεςΤου Νικου Mαραντζίδη*
Στις 7 Μαρτίου 1948 η Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση ανακοίνωσε την απόφασή της για την αποστολή παιδιών στις ανατολικές χώρες. Η οργάνωση των αποστολών είχε ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα μετά από απόφαση του ΚΚΕ. Σύμφωνα με την κομματική εφημερίδα «Εξόρμηση», «από τα μέσα Φλεβάρη ώς στις 5 του Μάρτη από 59 χωριά οι γονείς έδωσαν 4.784 παιδιά». Συνολικά αρκετές χιλιάδες παιδιά ηλικίας 5 - 13 ετών (20 - 25.000, ανάλογα με τις πηγές) μετακινήθηκαν το 1948 - 1949 από τον Δημοκρατικό Στρατό στις Λαϊκές Δημοκρατίες.

Πλακώθηκαν στο ξύλο Διαμαντίδης και Μπατής! (video) Καμαρώστε το καλό παιδί!!!!!!!!!!!!


diamantidis-batis
Στα χέρια πιάστηκαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάριος Μπατής στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του τουρνουά του Ρεθύμνου!
Η αμοιβαία…