Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στον εισαγγελέα οι δύο Αλβανοί που δολοφόνησαν τον ηρωικό πυροσβέστη στην Πάτρα

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο δράστες της αιματηρής ληστείας στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της Τροχαίας που υπάρχουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, και αναγνωρίστηκαν από τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ και από τους πολίτες που....
ήταν αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας που κόστισε τη ζωή στον αρχιπυροσβέστη Χρήστου Μαντά.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Bestnews οι δύο Αλβανοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν σεσημασμένοι για τις κατηγορίες τόσο της παράνομης εισόδου στη χώρα όσο και της διακίνησης λαθρομεταναστών.

Η Αστυνομία εκτιμά πως τα ίδια άτομα είχαν διαπράξει και τη ληστεία στο περίπτερο της οδού Οδυσσέα Ελύτη την προηγούμενη μέρα της ληστείας στον Μαρινόπουλο.Ακόμη δεν έχει βρεθεί το όπλο της ληστείας το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχουν πετάξει. Οι πληροφορίες λένε ότι το όπλο που βρέθηκε στο διαμέρισμά τους δεν είχε σχέση με τη συγκεκριμένη ληστεία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης το μπουφάν του ενός δράστη αλλά και το μηχανάκι με το οποίο διέφυγαν.
Η Ασφάλεια Πάτρας είχε πληροφορίες για τους δυο Αλβανούς και παρακολουθούσε διακριτικά κάθε τους κίνηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διέρρεαν φήμες για τον εντοπισμό δυο ημεδαπών αδελφών ως ύποπτων για το έγκλημα προκειμένου να καθησυχαστούν οι δράστες και να μην διαφύγουν από την Πάτρα.

Η επιχείρηση οργανώθηκε σε κάθε της λεπτομέρεια και εκτελέστηκε εντελώς αθόρυβα χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Σχεδόν σύσσωμη η δύναμη της Ασφάλειας Πάτρας, μετέβη στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Ιεροθέου, και υπο απόλυτη σιωπή, ανέβηκαν στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας. Εκεί βρίσκεται το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει πριν από περίπου μια εβδομάδα οι δυο Αλβανοί.

Οι αστυνομικοί τους έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο και τους επιβίβασαν σε αυτοκίνητο της ασφάλειας για να τους οδηγήσουν στο κτίριο της Α.Δ. Αχαΐας στην οδό Ερμού. Αμέσως ξεκίνησε ένας μαραθώνιος ανάκρισης και αναγνώρισης των υπόπτων, με αποτέλεσμα αυτοί να αναγνωρισθούν από πελάτες και υπαλλήλους που ήταν παρόντες στην ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου