Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Από το πρωϊ τα ΜΜΕ στηρίζουν με πάθος το χαράτσι.

Από το πρωϊ τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν πιάσει δουλειά και προσπαθούν να απορροφήσουν τους κραδασμούς και τις αντιδράσεις που δημιουργεί η επιβολή του χαρατσιού στα ακίνητα.


Με έντεχνο τρόπο και με στημένα «σκηνικά» συζητήσεων με διάφορους μόνιμους «μαϊντανούς», αποσπούν την προσοχή του κόσμου από το βασικό θέμα που είναι αυτή ταύτη η ενέργεια της κυβέρνησης και η νομιμότητά της και αναλώνονται επίτηδες σε....
περιπτωσιολογίες επιβολής αυτού του αντισυνταγματικού εκτρώματος. Αποσπούν δηλαδή την προσοχή του πολίτη από το κεντρικό θέμα. Εστιάζουν επίτηδες, στους ανέργους, στους πολύτεκνους, στους ανάπηρους κ.λ.π., με προφανή στόχο να αποπροσανατολίσουν την Κοινή Γνώμη και να την ακυρώσουν. Παρουσιάζουν δαιδαλώδεις πίνακες υπολογισμών, σε ένα στημένο θέατρο, για να έρθει μετά ο καλός ηγέτης και να βάλει κάποιες ελαφρύνσεις για να δείξει το σοσιαλιστικό του πρόσωπο.

Καλούν με τις ώρες εκπροσώπους της πολιτικής ολιγαρχίας και κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και αφού δήθεν αρχικά τους επιτίθενται, για να εκπροσωπήσουν και να υποκαταστήσουν πλήρως το λαϊκό αίσθημα και να εκτονωθεί η αγανάκτηση, στη συνέχεια και πάλι δήθεν μαλακώνουν για να βγει το ανθρώπινο πρόσωπο του πολιτικού που δήθεν απελπισμένα προσπαθεί και έτσι αθωώνεται η εξουσία.
Ταυτόχρονα ρίχνουν και βέλη κοινωνικού αυτοματισμού...
Επιστημονική δουλειά....

Τελικά, εκεί που ο αγανακτισμένος πολίτης περιμένει από τα ΜΜΕ να τον εκνευρίσουν και να τον ενώσουν μαζί με τους άλλους πολίτες, σε μια κοινή αντίσταση, για να σωθεί ο ίδιος, η οικογένειά του και η περιουσία του, ξαφνικά αισθάνεται πάλι μόνος και απομονωμένος, η δε κυβέρνηση αθωώνεται μπροστά στις συνθήκες «πολέμου» που διατυμπανίζουν τα παπαγαλάκια ότι βρισκόμαστε και μην ξεχνάμε και ότι ο καλός Ομπάμα από Αμέρικα, πίεσε την κακιά τρόϊκα και βοήθησε να πάρουμε τη δόση που έτσι κι αλλιώς 1000% θα την παίρναμε.

Βασικό πρόβλημα του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή λοιπόν, είναι τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που αντί να τον βοηθούν να αντισταθεί, τον παραπληροφορούν, τον υποσκάπτουν εκ των έσω και τον ακυρώνουν.
Ενώ οι περιουσίες των πολιτών χάνονται, η κοινωνική συνοχή διαλύεται, η μεσαία τάξη καταστρέφεται, η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται, αντίθετα τα ΜΜΕ φροντίζουν για την καταστολή της κοινωνίας, την ίδια στιγμή που τα κρατικοδίαιτα παράσιτα αυξάνουν τα πλούτη τους, από τους δικούς μας φόρους.
Μια τεράστια μεταφορά πλούτου συντελείται.
Η κρίση γεννά ευκαιρίες. Μην το ξεχνάτε…
Είναι το σύνθημα αυτής της κυβέρνησης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου