Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑΣ

Το σκάνδαλο, γιατί περί σκανδάλου πρόκειται, "έσκασε" πριν από λίγο καιρό στον Δήμο του Μαραθώνα, όπου κάτοικοι, ανακάλυψαν, ότι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΉΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ (τι πληρώνουμε για τους Δήμους). ανακάλυψαν, ότι.....
υπήρχαν ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΊΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΝΟΤΉΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ!!!
Μετέβησαν στην ΔΕΗ, (παράρτημα Νέας Μάκρης), ζητώντας εξηγήσεις και έκπληκτοι άκουσαν, ότι "η ΔΕΗ δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο Δήμος στέλνει τα στοιχεία και η ΔΕΗ, χρεώνει ...
ανάλογα των στοιχείων"!
Πίσω στον Δήμο επέστρεψαν οι πολίτες, επιρρίπτοντας πλέον την ευθύνη στον Δήμο Μαραθώνα, και απαίτησαν από τους υπαλλήλους, να διορθώσουν τα στοιχεία.
Διευκρινίζουμε στο σημείο αυτό, ότι τις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, τις ορίζει το Υπουργείο Οικονομικών και κατ΄' επέκτασιν οι κατά τόπους Εφορίες και όχι οι Δήμοι.
Δεδομένου και του μεγάλου αριθμού των κατοίκων που έπεσαν θύματα μιας παράνομης χρέωσης, η υπόθεση ακολουθεί πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ο Δικηγόρος Νίκος Χατζηγιάννης, έχει αναλάβει να κινηθεί και νομικά και διοικητικά, κατά παντός υπευθύνου.

Εχθές, μετέβην στη ΔΕΗ Νέας Μάκρης, προκειμένου να καταβάλλω το αντίτιμο της κατανάλωσης και βρέθηκα μπροστά σε αγανακτισμένους κατοίκους του Δήμου Ραφήνας, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!
Η υπεύθυνη Διευθύντρια της ΔΕΗ, τους ενημέρωσε, ότι και η χρέωση αυτή, είναι ευθύνη των Δήμων και ουδεμία σχέση έχει η ΔΕΗ.
"Μπαλάκι" οι άνθρωποι, οι περισσότεροι των οποίων ήταν ηλικιωμένοι, ανάμεσα στην ΔΕΗ και στον Δήμο, με την ΔΕΗ αυτή τη φορά, να δέχεται αδίκως τις διαμαρτυρίες των καταναλωτών.
Δεδομένης της έκρυθμης κατάστασης που ήδη επικρατεί και στους δύο Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας, με τις καταναλώσεις της ΔΕΗ και ενόψει των χαρατσιών που ήδη έρχονται ως ραβασάκια στους καταναλωτές, αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι τα ποσά έχουν διογκωθεί και με τις παράνομες χρεώσεις από πλευράς των δυο Δήμων στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και στα τετραγωνικά μέτρα!

Επειδή το φαινόμενο αυτό ενδέχεται να έχει γίνει και σε άλλους Δήμους, παρακαλώ ελέγξτε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όσον αφορά στο μέρος των χρεώσεων των ΔΗΜΩΝ σε αντικειμενικές αξίες και σε τετραγωνικά των οικιών σας.
Ίσως ανακαλύψετε κι εσείς, ανάλογες παράνομες ενέργειες των Δήμων που κατοικείτε.
Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα με καταγγελίες ομαδικές στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον αρμόδιο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ!
Κάποια στιγμή, οι Δημοτικές Αρχές, πρέπει να μάθουν να λειτουργούν ΝΟΜΙΜΑ!!!!
Δεν είναι τυχαίο, που οι Ετήσιες Εκθέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, τους φέρουν πρώτους στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου