Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΚΑΜΟΡΑ” ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!. ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…

ΘΕΛΟΥΝ Γ@ΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!

ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΛΑΕ ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ – Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΑ …. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ???

Αύξησαν την κρατική επιχορήγηση προς τα ...............
κόμματα εν μέσω λιτότητας και περικοπών για τους πολίτες

Η λιτότητα, λιτότητα και η περιστολή των δαπανών, όπως τουλάχιστον λέγεται, αναγκαία για να καλυφθεί το χάσμα που υπάρχει στο προϋπολογισμό, πλην, όμως τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο ελληνικό κοινοβούλιο εισέπραξαν μεγαλύτερα ποσά ως κρατική επιχορήγηση, όπως προκύπτει από απάντηση του καθ΄ ύλην αρμοδίου υπουργού προς τον ανεξάρτητο βουλευτή, κ. Αυγενάκη.

Η περίοδος των παχιών αγελάδων, καθώς φαίνεται εξακολουθεί να……….
υφίσταται μόνον για μερικούς, αφού στο σύνολό τους οι πολίτες υποβάλλονται σε μία διαρκώς εντεινόμενη πίεση και οικονομική αφαίμαξη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου η συνολική χρηματοδότηση των κομμάτων το 2011 αυξήθηκε κατά 6 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα χρήματα που πήραν τα κόμματα το 2010.

Αναλυτικά τα κόμματα πήραν το 2011 ως τακτικές επιχορηγήσεις το ποσό των 54.018.624 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο ποσό το 2010 ήταν 48.800.000 ευρώ.

Από τα στοιχεία που έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών προκύπτει επίσης ότι αυξημένο το 2011 ήταν και το κονδύλι που πήραν τα κόμματα ως οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς! Έτσι, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι Πράσινοι πήραν, για το λόγο αυτό, το 2011, 4.823.089 ευρώ, έναντι 4.000.728 ευρώ που είχαν πάρει το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου