Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

τι λέγανε τον ΙΟΥΛΙΟ 2011

ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Αποσύρθηκε η πρόταση για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δείχνουν να πιάνουν τόπο οι αντιδράσεις εναντίον της μεταβολής στο χαρακτήρα του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας που είχε εισηγηθεί το υπουργείο Υγείας στην προς διαβούλευση πρότασή του για την αναδιάταξη του ΕΣΥ.
Συγκεκριμένα, από χθες, στην τελική πρόταση -που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου- εξέλιπε η αρχική εισήγηση, σύμφωνα με την οποία στην Κυπαρισσία προβλεπόταν «μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, βραχείας νοσηλείας, μιας ημέρας χειρουργείων, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και αποκατάστασης».
Σύμφωνα δε με το τροποποιημένο κείμενο της πρότασης του υπουργείου, δεν προβλέπεται καμία μεταβολή των υφιστάμενων Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, τόσο στην 5η όσο και στην 6η ΥΠΕ.
Χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα τι πρόκειται να γίνει τελικά, η μεταβολή αυτή στην αρχική πρόταση κρίνεται ως θετική εξέλιξη, σύμφωνα και με το διοικητή του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζο με τον οποίον επικοινώνησε χθες η «Ε».
«Για μένα η μεταβολή που επήλθε στην αρχική πρόταση είναι θετικότατη, δηλώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον δεν χωρεί αμφισβήτηση για αλλαγή του χαρακτήρα του νοσοκομείου μας» τόνισε ο Π. Μπόζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου