Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Γιακουμάτος: Κυβέρνηση ΝΔ με ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ

Γιακουμάτος: Κυβέρνηση ΝΔ με ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ

«Η Νέα Δημοκρατία ως πρώτο κόμμα θα ζητήσει, μόνη της, από τη Βουλή ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μιλώντας στη ΝΕΤ, το κόμμα του θα λάβει ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Για λόγους που δεν μπορώ να σας αναλύσω τώρα, να είστε σίγουροι ότι και το ΠΑΣΟΚ θα μας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης».
Το σκεπτικό του κ. Γιακουμάτου είναι ότι «στις 7 Μαΐου δεν θα χρειαστεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας». και ότι «ο Αντώνης Σαμαράς θα καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς να χρειαστεί η σύμπραξη άλλων κομμάτων».
«Χρειάζεται μια κυβέρνηση ισχυρή για να κυβερνήσει τη χώρα. Ο λαός έχει φτάσει στα όριά του», πρόσθεσε και παρατήρησε ότι «αν κόψουμε κι άλλο μισθούς και συντάξεις δεν θα είμαστε ΝΔ».
Τέλος, ο κ. Γιακουμάτος αναφέρθηκε σε «κομματίδια που πουλάνε νερό του Καματερού» και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να είναι αχταρμάς, αλλά πρέπει να είναι καθαρή κυβέρνηση για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου