Τρίτη 10 Απριλίου 2012

OI ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ "ΚΑΝΑΛΙ 1" ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"!!!
Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό του Πειραιά «Κανάλι Ένα» σας ενημερώνουμε, ότι ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, μας διεμήνυσε, μέσω του διευθυντή ενημέρωσης, ότι εάν δε δεχθούμε να υπογράψουμε...
την πρωτοφανή μείωση κατά 60% έως 90% των μισθών μας, δε θα μας καταβάλλει τους μισθούς Φεβρουαρίου-Μαρτίου που μας οφείλει, καθώς και το δώρο του Πάσχα! Η απάντηση αυτή του Δημάρχου ήρθε μετά το αίτημά μας να τον συναντήσει αντιπροσωπεία μας για να του εκθέσει τις απόψεις και τους τρόπους με τους οποίους πιστεύουμε εμείς ότι μπορούμε να βοηθήσουμε το Κανάλι.

Να θυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο ότι εκείνος έλεγε ότι : «Το μνημόνιο δε θα περάσει στον Πειραιά, δεν υποκύπτω και δεν υποτάσσομαι στην τρόικα».

Κατανοούμε την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Πειραιά, όμως από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι με διάλογο και μόνο με διάλογο θα βρεθεί η καλύτερη λύση για το ιστορικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα», το οποίο την άνοιξη του 1987, άνοιξε το δρόμο για την ελεύθερη ραδιοφωνία, γι’ αυτό και επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας στο Δήμαρχο για άμεση συνάντηση μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου