Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι οι ρυθμιστές της επόμενης των εκλογών» είπε ο Κ. Μαρκόπουλος από την Τρίπολη (vd+pics)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Κώστας Μαρκόπουλος.Αρχικά, τόνισε χαρούμενος που βρέθηκε στην ιστορική πόλη της Τρίπολης και στη συνέχεια είπε ότι ο λόγος της επίσκεψης του ήταν να συναντηθεί και να συζητήσει με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.





Για το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, είπε ότι «οι πολίτες έδωσαν το μήνυμα ότι δεν είναι ανεκτό το μνημόνιο, μάς ζήτησαν να απαλλαγούμε από αυτό και να οδηγήσουμε τη χώρα μέσα στην Ε.Ε. και τη ζώνη του ευρώ, αλλά πιο αξιοπρεπώς για τους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση αφανισμού και καταθέτει περίεργες προτάσεις επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, αντίθετες με αυτές που είχε υπογράψει πριν από δύο μήνες. Είναι άλλο ένα πολύ μεγάλο ψέμα του ΠΑΣΟΚ και θα τιμωρηθεί γι’ αυτ».

Ο Σαμαράς ψελλίζει κάτι περί διαπραγμάτευσης και δεν τολμάει να πει τι θα διαπραγματευτεί, τι δεν θα τολμήσει να κάνει τον Ιούνιο αν ήταν Κυβέρνηση, από τα 11.5 δις των νέων μέτρων, ενώ πήγε στο Λαϊκό κόμμα και δεν είπε κουβέντα για τη διαπραγμάτευση.

Και οι δυο έχουν έναν όνειρο να κυβερνήσουν μαζί και να εφαρμόσουν πιστά το μνημόνιο. Δεν έχουν πάρει πίσω τις υπογραφές τους.

Γίνεται προσπάθεια εθνικού διχασμού για να διασώσουν κάποιοι το πολιτικό τους μέλλον».

Για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, είπε ότι «ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε τη ΝΔ σε ακραίο νεοφιλελεύθερο κόμμα, μαζεύοντας ακόμα και ακροδεξιούς από άλλα κόμματα για να δημιουργήσει ένα συνονθύλευμα πολιτικών».

Και έκλεισε, λέγοντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουν σταθεροί, λέμε ότι θέλουμε να παραμείνουν στην ευρωζώνη, θέλουμε να αλλάξουμε τη μοίρα της χώρας, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το σύνθημα μας είναι να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω».

Εξέφρασε την πεποίθηση του ότι «θα αυξηθούν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές του Ιουνίου και ότι θα είμαστε οι ρυθμιστές της επόμενης ημέρας των εκλογών και εγγυούμαστε ότι θα έχουμε Κυβέρνηση».
».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου