Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Nέο σοκ από εν ψυχρώ δολοφονία στην Πάρο!

Πριν η τοπική κοινωνία συνέλθει από το σοκ της κακοποίησης της 15χρονης, η Πάρος ταράζεται ξανά από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός οδηγού ταξί στη Νάουσα της Πάρου!
Σοκ στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, η ηρεμία του οποίου ταράζεται ξανά από εγκληματική ενέργεια! Ένας άτυχος οδηγός ταξί προσπάθησε να σταματήσει ληστές στην Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου και εκείνοι χωρίς δισταγμό τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο ακαριαίος θάνατός του!
Ο άτυχος Δ.Μ. ήταν γνωστό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία και ήταν παντρεμένος με την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Βίκυς Μοσχολιού. Τους τρεις δράστες περίμενε αυτοκίνητο, το οποίο οι αρχές βρήκαν πυρπολημένο. Οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς.
Ο δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης δήλωσε στο Νewsit.gr ότι οι δράστες διέφυγαν από το σημείο της ληστείας με αυτοκίνητο, το οποίο λίγη ώρα μετά το βρήκε η αστυνομία εγκαταλελειμμένο και καμένο στην περιοχή Αμπελάς. Yπάρχουν φόβοι ότι οι δράστες μπορεί να έφυγαν με σκάφος και για το λόγο αυτό έχει κινητοποιηθεί και το λιμενικό.
Το newsit.gr γράφει χαρακτηριστικά: Η αστυνομία τονίζει πως η επιλογή της ημέρας που αποφάσισαν να κάνουν τη ληστεία δεν ήταν καθόλου τυχαία. Είναι Παρασκευή και στο νησί έχει πολύ κόσμο. Μπορούσαν να χαθούν εύκολα. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ο μόνος τρόπος για να διαφύγουν οι ληστές και από τη Νάξο είναι να κρυφτούν σε κάποια εξοχική κατοικία που έχει αποθήκη και στη συνέχεια να βρουν τρόπο να πάρουν το πλοίο της γραμμής.

Ο τρόπος που έγινε η ληστεία, ο αριθμός των δραστών και η διαφυγή με ταχύπλοο παραπέμπουν στη ληστεία που είχε γίνει πάλι σε υποκατάστημα της Alpha Bank στις Σπέτσες, στις 16 Ιουλίου. Οι δράστες εκείνης της ληστείας ήταν τρεις άνδρες και μια γυναίκα. Μπήκαν στην τράπεζα οπλισμένοι με καλάσνικοφ και διέφυγαν με ταχύπλοο.
Η φωτογραφία από το enikos.gr είναι από τον τόπο του εγκλήματος. Κι όλα αυτά, με τις μνήμες από την κακοποίηση της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή από τον Πακιστανό δράστη να είναι ακόμα νωπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου