Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αντίδραση στην παρέλαση Κυπαρισσίας (Φωτό)

Κύριοι "επίσημοι" η παρέλαση δεν γίνεται για εσάς η παρέλαση δεν είναι για εσάς ΕΣΕΙΣ τιμάτε την παρέλαση ΕΣΕΙΣ είστε υποχρεωμένοι να σκύβετε το κεφάλι στη ΣΗΜΑΙΑ και σ αυτούς που παρελαύνουν. Οι δε στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας που βρίσκονται πάνω στην εξέδρα άμα θέλουν να τιμούν την στολή που φοράνε ας χαιρετάνε τη σημαία στρατιωτικά δεν είναι ντροπή
εκτός από τιμή τους είναι και υποχρέωσή τους. Άντε ένστολοι του κώλου γίνατε και αυτούς που μας παρομοιάζει ο Πάγκαλος αυτοί έχετε γίνει.
Όταν λέμε 1100 πάμε 1100 γιατί περιμένει ο κόσμος γιατί θα τιμήσετε την παρέλαση τους αγώνες των προγώνων μας και την ΣΗΜΑΙΑ και όχι για να μαζέψετε ψηφάκια επαγγελματίες ψηφοθήρες και ανθρωπάκια της σειράς.
Εύγε λοιπόν στους υπεύθυνους της παρέλασης που αποφάσισαν να ξεκινήσει η παρέλαση έστω και με μισή ώρα καθυστέρηση (κακώς έπρεπε να ξεκινήσει στις 1100) και ταρακούνησαν τον Δήμαρχο που κοίταγε σαστισμένος να κατεβαίνει η παρέλαση και ο Μητροπολίτης να μην είναι στην εξέδρα.
Για δευτερόλεπτα έσωσε την παρτίδα καθώς κατέβηκε ο ίδιος και έκοψε την μπάντα μέχρι να έρθει ο Μητροπολίτης ο οποίος ερχόταν εκείνη την ώρα και για λίγα δευτερόλεπτα πρόλαβε την παρέλαση.
Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν το άγχος και τις ενέργειες του Δήμαρχου που ανέχετε τα τερτίπια του Μητροπολίτη αλλά εδώ ανέχετε τόσα και τόσα
 

4 σχόλια:

  1. Αισχος.Βαλτε λιγο μυαλο μωρε.Μαθεται να τιμαται την ΠΑΤΡΙΔΑ μας.Ο λαος δεν λησμονη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΟΥ30 Οκτωβρίου 2012 στις 10:47 π.μ.

    Αισχος.Μαθεται να τιμαται την ΠΑΤΡΙΔΑ μας μωρε.Βαλτε λιγο μυαλο ακουστε και το ΛΑΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΜΑΡΧΑΚΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dimarxaki tis xeftilas ...........h parelasi den einai tsifliki sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή