Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΖΗΤΩ Ο… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! (VIDEO)

    

Η φρικτή αυτή εικόνα που βλέπετε, στην οποία Σιίτες μουσουλμάνοι που μετέχουν στην «γιορτή» της «Ασούρα» αυτομαστιγώνονται, δεν είναι από κάποια πόλη του Πακιστάν, ούτε του Αφγανιστάν, ούτε από κάποια άλλη πόλη μουσουλμανικής χώρας. Είναι από το λιμάνι της πρωτεύουσας ενός… μελλοντικού ισλαμικού κράτους. Από τον… πολυπολιτισμικό Πειραιά!
Οι δε εικονιζόμενοι, είναι οι νέοι… πολυπολιτισμικοί “Έλληνες”!


Να… εξηγήσουμε και το… έθιμο, για να μαθαίνουν σιγά-σιγά και να… προσαρμόζονται στη νέα… πολυπολιτισμική κατάσταση της Νέας Τάξης Πραγμάτων οι πολυποίκιλοι «προοδευτικοί», «αλληλέγγυοι» κ.λπ. θαυμαστές του… οθωμανικού δικαίου: οι πιστοί βιώνουν με το αυτομαστίγωμα τον σωματικό πόνο και την αγωνία του εγγονού του Μωάμεθ, Χουσεΐν, την ώρα της δολοφονίας του. Στην αρχή της τελετής, μόλις εμφανίζεται το στολισμένο άλογο του Χουσεΐν για να μεταφέρει την είδηση του θανάτου του, οι πιστοί αρχίζουν να κλαίνε, να οδύρονται και να χτυπούν το στήθος τους με τα χέρια τους. Μετά βγαίνουν τα… μαστίγια. Τα μαστίγια που χρησιμοποιούν είναι σιδερένια κι έχουν καλοακονισμένες λάμες, οι οποίες έχουν προηγουμένως καυτηριαστεί για να αποφεύγονται οι μολύνσεις. Μετά την τελετή, αλείφουν τις πληγές τους με βραστό γάλα.
Όσοι «αλληλέγγυοι» πιστοί προσέλθετε!
(ΥΓ): Με τέτοια τραύματα που έχουν οι πιστοί του Ισλάμ από το αυτομαστίγωμα, μήπως θα έπρεπε να αξιοποιηθούν καταλλήλως από τους «αλληλέγγυους»; Δηλαδή, να εμφανιστούν στα καθεστωτικά ΜΜΕ και στις ΜΚΟ και να «καταγγείλουν» για τον τραυματισμό τους, τους «ρατσιστές της Χρυσής Αυγής με τις μαύρες μπλούζες» ή τίποτα αστυνομικούς που λειτουργούν «με πρακτικές Χρυσής Αυγής»;


Αν αντέχετε δείτε και το βίντεο....

ρεπορτάζ για το θέμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου