Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Και οι Έλληνες αναμένουν απλά τον αφανισμό τους!

Καταλήγω στο συμπέρασμα, ότι τελικά, πέραν των αφελών ανά τον πλανήτη, που δίνουν βάση στο ημερολόγιο των Μάγιας, και περιμένουν σε λίγες μέρες το τέλος του κόσμου, υπάρχει κάπου στην Ευρώπη, ένας λαός που και αυτός περιμένει τον αφανισμό του. Ίσως όχι σε λίγες μέρες, αλλά σίγουρα τους επόμενους μήνες. Αυτός ο λαός είμαστε εμείς, οι Έλληνες!
Ναι, είμαστε ο μοναδικός λαός, που στο σύνολο του, περιμένει απλά να αφανιστεί. Και δεν είναι η πειστικότητα του ημερολογίου των Μάγιας που μας φέρνει σε αυτή την κατάσταση, αλλά γιατί απλά έχουμε παραιτηθεί από το δικαίωμα στην ζωή. Μετά και από τα τελευταία μέτρα που ψηφίστηκαν, και το φορολογικό που έρχεται, πάνω από 5 εκατομμύρια Ελλήνων, θα βρεθούν σε συνθήκες....
εξαθλίωσης Και το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας, ότι αυτά τα μέτρα θα είναι μοιραία, αλλά πάλι μηδέν αντίδραση. Άντε, ΝΑ εκτονωθούμε μέσω διαδικτύου, να κατέβουμε σε καμιά πορεία της ΓΣΕΕ, αλλά πάλι έτσι δεν ανατρέπονται οι δήμιοι μας. Τελικά, το χειρότερο δεν είναι η τρόικα, τα μνημόνια, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, αλλά η ίδια η δική μας παραίτηση.......
Δεν μπορώ πλέον, να ψάχνω ευθύνες στην κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, τον Τσίπρα, τον Καμμένο, το ΚΚΕ. Άκουσα πριν λίγο τον Τσίπρα (είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί συνολικά μαζί του), να καλεί τον λαό σε ειρηνική εξέγερση. Και σκέφτηκα κατευθείαν, ότι οι επαναστατημένοι του facebook, θα τα χώσουν για τον επιθετικό προσδιορισμό ''ειρηνική''. Θα μας διαβάζει κανείς, να κάνουμε τέτοιες κριτικές, από το εξωτερικό, και θα νομίζουν ότι είμαστε εκατομμύρια λαού έξω από το Μαξίμου, έτοιμοι να μπουκάρουμε, και θα νομίζουν ότι μας φρενάρει ο κάθε Τσίπρας. Αντίθετα, από την δήλωση του μετριοπαθή Τσίπρα, διέκρινα απελπισία. Απορεί και αυτός, και το ΚΚΕ, και ο Καζάκης, τι στο διάολο κάνουμε, σαν λαός Είναι πασιφανές, ότι οδηγούμε τον όποιο πολιτικό φορέα, που δηλώνει αντι-μνημονιακός, να συμβιβαστεί, να ''ρίξει νερό στο κρασί του''. Γιατί απλά, κανείς τους δεν μας βλέπει να πολυδιαφωνούμε με την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική.
Γιατί φίλοι μου, η δημοκρατία δεν έχει μόνο διακαιώματα (που στα αφαιρούν ένα-ένα), αλλά και υποχρεώσεις. Και μία βασική υποχρέωση, είναι η υπεράσπιση της. Να υπερασπιστείς, δηλαδή, ότι οι πολιτικές στην χώρα σου θα γίνονται με γνώμονα τα συμφέροντα της πλειοψηφίας του λαού. Είναι προφανές, ότι ένα 10% αυτήν την ώρα, ωφελείτε με τον ''βιασμό'' του 90%, και εμείς απλά γκρινιάζουμε, λες και το κύριο διακύβευμα για αυτή τη περίοδο είναι η συμμετοχή μας στην Eurovision!
Και για να μην σας κουράσω άλλο, πιστέψτε με στο παρακάτω. Όσοι Τύραννοι έπεσαν, εκδιώχθηκαν, στην παγκόσμια Ιστορία, έγιναν από λαούς που ήταν στους δρόμους. Από λαούς που ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμα και τις ζωές τους, και βεβαία δεν περίμενε σε μία μέρα κινητοποίησης, να λυθούν όλα του τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου