Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται νέο κόμμα αυτήν εβδομάδα

Πιθανώς και την Δευτέρα κατατίθενται τα απαραίτητα έγγραφα στο ΠρωτοδικείοΓεννητούρια νέου κόμματος θα έχουμε αυτή την εβδομάδα, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το...
parapolitika.gr Πρόκειται ουσιαστικά για έναν νέο αντιμνημονιακό κεντροδεξιό σχηματισμό, τον οποίο σε πρώτη φάση θα «τρέχουν» πανεπιστημιακοί, αλλά και πρώην βουλευτές και στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία. Στις σχετικές διεργασίες συμμετέχουν και οι αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιάννης μανώλης και Χρήστος Ζώης, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν την ένταξή τους στον εν λόγω φορέα το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, αποστάσεις από το όλο εγχείρημα κρατάει -μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον- ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Με βάση τον προγραμματισμό, τα απαραίτητα χαρτιά θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ακόμη κι αν υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση, εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχει υπογραφεί η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος (την οποία θα υπογράφουν αρχικά 21 πανεπιστημιακοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου