Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Παντρεύτηκε τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της

Η Έντιθ Κάσας παντρεύτηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της Βίκτορ Κινγκολάνι. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά πολύ γλυκιά ιστορία αγάπης. Ωστόσο υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια...
Ο Βίκτορ έχει καταδικαστεί για το φόνο της δίδυμης αδελφής της συντρόφου του- Γιοχάνα- πριν από δύο χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια της Εντιθ προσπάθησε να ματαιώσει το γάμο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, και οι δύο τους παντρέυτηκαν παρά τις αντιρρήσεις. Μάλιστα ένα οργισμένο πλήθος είχε μαζευτεί έξω από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η σύντομη τελετή, εκφράζοντας την αποδοκιμασία του με πέτρες και αυγά. Οι νεόνυμφοι χρειάστηκε να περιμένουν ώρες μέχρι να διαλυθεί το πλήθος, προκειμένου να βγουν από κτίριο.

Όταν βγήκαν, η αστυνομία ξαναπέρασε τις χειροπέδες στον Βίκτορ και τον οδήγησε και πάλι στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Η Γιοχάνα Κάσας βρέθηκε νεκρή το 2010 σε ένα χωράφι με δύο σφαίρες στο στήθος. Ο 28χρονος Βίκτορ ήταν ο πρώην φίλος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου