Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙΔΗ

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε το λυσσαλέο μίσος των δυνάμεων της αταξίας και της ηλιθιότητας απέναντι στην ιδεολογία
του εθνικισμού και της παράδοσης. Το μίσος αυτό ξέσπασε με το πλέον χυδαίο τρόπο στον 20χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κατίδη που από ότι φαίνεται χαιρέτισε την εξέδρα εθνικιστικά χωρίς να έχει ιδέα τι συμβολίζει ο χαιρετισμός του. Ο ίδιος δήλωσε ότι το έπραξε λόγω βλακείας, ηλιθιότητας και ημιμάθειας. Είπε ακόμη ότι μισεί τον φασισμό. Κι όμως η χολή των εχθρών της παράδοσης δεν έπαψε και οι επιθέσεις τους συνεχίζονται με πρωτοφανή ένταση.
Γιατί όμως τόσο μίσος για ένα χαιρετισμό; Ο εθνικιστικός χαιρετισμός που ήταν ο ίδιος σε όλα τα εθνικιστικά καθεστώτα και προέρχεται από το απώτατο παρελθόν της λευκής φυλής εκλύει τεράστια δύναμη και αφυπνίζει τις μάζες. Ξυπνάει αρχέγονα ένστικτα και ξεσηκώνει στις ψυχές τις αξίες της παράδοσης ήτοι ιεραρχία, τάξη, αρχηγός, φυλή, παραδοσιακή ηθική. Οι αρνητές αυτών των αξιών έχουν κάθε λόγο να πολεμήσουν με σφοδρότητα κάθε εμφάνιση αυτού του χαιρετισμού διότι φοβούνται την αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών και φυσικά των Ελλήνων.

Όλα τα άλλα για τους κακούς ναζί είναι χονδροειδείς προφάσεις. Διότι όλοι αυτοί που λυσσομανούν για τα εγκλήματα του ναζισμού και του φασισμού ουδέν λέγουν για τα εγκλήματα του κομμουνισμού και της δημοκρατίας. Διότι δεν σκότωσε ο ναζισμός 20 εκατομμύρια κόσμο στα γκουλάγκ της Σιβηρίας αλλά ο κομμουνισμός. Ούτε οι ναζιστές έριξαν ατομικές βόμβες εξολοθρεύοντας δικαίους και αδίκους αλλά οι δημοκρατικοί σύμμαχοι. Οι ενωμένες δυνάμεις της φαυλότητας όμως δεν ενδιαφέρονται για τα εγκλήματα αυτά ούτε τα χρεώνουν σε κάποια ιδεολογία.

Αντιθέτως επιτίθενται σε έναν άσχετο που από βλακεία χαιρέτισε ναζιστικά διότι φοβούνται μήπως ο χαιρετισμός βρει μιμητές και οι Έλληνες γίνουν φασίστες (δηλαδή εθνικιστές). Είναι δηλαδή μια μορφή λογοκρισίας που «δημοκρατικά» προσπαθούν να επιβάλουν στην γλώσσα του σώματος και στους συμβολισμούς. Αλήθεια τι φοβούνται αν πιστεύουν ότι έχουν δίκαιο και ο αντιφασισμός είναι το ορθόν; Γιατί απαγορεύουν έναν χαιρετισμό; Αν θέλει ο λαός ας τον καταδικάσει. Όμως η αλήθεια είναι ότι τρέμουν από φόβο για κάθε ενέργεια που μπορεί να αφυπνίσει τις παραδοσιακές δυνάμεις. Γι’ αυτό τιμωρούν έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που ούτε καν ήξερε τι έκανε. Για να μην βρει η πράξη του απήχηση.

Διότι αν ο Ελληνισμός αφυπνιστεί και οι δυνάμεις του Έθνους πάρουν στα χέρια τους την εξουσία κάθε φαύλος έχει κάτι να χάσει. Οι κλέφτες θα πάνε φυλακή. Τα κομματόσκυλα θα πάψουν να βολεύονται. Οι χασικλήδες των γηπέδων δεν θα μπορούν να βρουν ναρκωτικά και φυσικά δεν θα έχουν περιθώρια για τραμπουκισμούς στις αθλητικές εκδηλώσεις. Οι ιδιοκτήτες των μμε και οι δημοσιογράφοι που ταΐζουν θα χάσουν την εξουσία τους. Οι αναρχικοί θα χάσουν την στέγη τους μέσα στα πανεπιστήμια. Όλοι οι διαφθαρμένοι και έκφυλοι θα χάσουν τα προνόμια τους.

Ας αφήσουν λοιπόν το παιδάκι στην ησυχία του να παίξει μπάλα. Ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο και με την αντίδρασή τους το μόνο που καταφέρνουν είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν. Διότι οι Έλληνες σκέφτονται πως για να βγάζουν όλοι αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας τόσο μίσος για ένα σύμβολο μάλλον αυτό που συμβολίζει θα είναι κάτι καλό.

Π.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου