Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Συναντηση Μαντα - Φωτεινου με Α.Γεωργιαδη για το Νοσοκομειο.Συνεχιζεται η λειτουργια του.


Εληξε πριν λιγη ωρα η συναντηση που ειχαν ο προεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνιας Π.Μαντας και ο προεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Κυπαρισσιας Γ.Φωτεινος με τον υπουργο Υγειας Α.Γεωργιαδη οπου τα τοπικα κομματικα στελεχη εξεφρασαν την πεποιθηση τουςκαι αναγκαιοτητα για συνεχιση της λειτουργιας του Νοσοκομειου στη Κυπαρισσια.
Απο τη πλευρα του ο κ.Γεωργιαδης κατανοησε πληρως τις θεσεις των συνομιλητων του,τους γνωστοποιησε οτι δεν υπαρχει καποια προθεση για παυση του Νοσοκομειου,ουτε αντιστοιχος σχεδιασμος και οτι το Ιδρυμα θα συνεχισει να υφισταται και να καλυπτει τις αναγκες των πολιτων στο βαθμο που ηδη το κανει με σκοπο οποια δυνατη περαιτερω στηριξη του σε οποια αναγκαια υποδομη.

2 σχόλια:

  1. Εντάξει να είναι κ λίγο σοβαροί. Να πάψει η λειτουργία του δεν παίζει. Μην τρελαίνονται. Για αλλαγή χρήσης είπανε κάτι ή μας το κρατούν για έκπληξη τα καλόπαιδα???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει να είναι κ λίγο σοβαροί. Να πάψει η λειτουργία του δεν παίζει. Μην τρελαίνονται. Για αλλαγή χρήσης είπανε κάτι ή μας το κρατούν για έκπληξη τα καλόπαιδα??????????????? Σιγά βρε σεις. Τα τσίπουρα σας μαράνανε???????? Η τοπική Αρχή έχει κάνει σημαία το νοσοκομείο και πολεμάει αλλά τα κομματόσκυλα παίζουνε δικά τους παιχνίδια. Ο Μαντάς υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας θέλει να γίνει?????????? Η πρωτοβουλία έγινε γιατι το ΚΚΕ έκανε συγκέντρωση αλλά κάποιοι δεν την προβάλλανε για να μάθει ο κόσμος. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή