Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τέτοια φάση δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο (Video)

fasi-epikos

Απίστευτη φάση από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ένας μασέρ… εισέβαλε στο γήπεδο, έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ και της χάρισε την άνοδο!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο στην τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας, όταν στην διαδικασία των πλέι οφ για την άνοδο, η Tupi υποδέχονταν την Aparecidence.

Το πρώτο ματς είχε έρθει 1-1 και αυτό ήταν στο 90′ στο 2-2. Η Τούπι όμως βγήκε στην τελευταία φάση πολύ ωραία μπροστά, ο επιθετικός κινήθηκε έξυπνα, πλάσαρε όμορφα τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα…στα δίχτυα.
Τουλάχιστον έτσι νόμιζε, αφού δεν υπήρχε κάποιος αντίπαλος. Εκεί όμως πετάχτηκε ο μασέρ των αντιπάλων, ο οποίος έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή και το ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτέ!
Οι παίκτες των γηπεδούχων και οι φίλαθλοι κυνήγησαν τον μασέρ που έτρεξε… σφαίρα για τα αποδυτήρια, καθώς με το διώξιμο του «έκοψε» από την Tupi την άνοδο!
Ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, αφού η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή και το ματς έληξε 2-2. Οι αδικημένοι της υπόθεσης πάντως θα πάνε στα δικαστήρια και ελπίζουν πως θα δικαιωθούν.
Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου